Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Καλοριζικο!Ηρθε σημερα...Το βραδυ θα συνδεθει στον προβολεα να το δω καλυτερα. Με μια γρηγορη συνδεση στην πλασμα ολα δουλευανε ρολοι. Το μονο που δεν καταφερα ειναι να δω τις ταινιες σε κατηγοριες οπως κανει το pc με το mymovies. Βεβαια περιμενα να υπαρχει ενα αρχειακι index στον σκληρο και δεν... Μαλλον αυτος ειναι και ο λογος που δεν βλεπω εξωφυλλα αλλα τα folders.
Nα δω πως θα το φτιαξω αυτο τωρα..
Δημο, ειμαι αντιθετος γενικα σε ρυθμισεις της πηγης.Αντρέα, τα καλά πρέπει να λέγονται ή καλύτερα όπως λες και εσύ να γράφονται. By the way μήπως θα ήταν χρήσιμο να δημιουργηθεί και ένα sticky με τις ρυθμίσεις του Dune με διάφορους προβολείς που περνάνε από τα χέρια σας (εγώ θα ενδιαφερόμουν για τον 80αρη :126![]()
Οι δυο που μου ερχονται στο μυαλο που εχουν συγχρονως DuneΟΚ τότε τις ρυθμίσεις του προβολέα(ων) για όσους έχουν το dune?
To συνδεεις και απολαμβανεις..ετσι απλα!Εγω δεν εχω πειραξει καθολου τις ρυθμισεις του 80αρη και ολα ειναι απλα τελεια...Η εκπληξη μετα ειναι ο ηχος!Εχω μονιμα συνδεδεμενους 3 σκληρους του ενος ΤΒ ο καθενας και "πυροβολω" κατα βουληση..σκετη απολαυση,για να μην πω τιποτα αλλο....Αντρέα, τα καλά πρέπει να λέγονται ή καλύτερα όπως λες και εσύ να γράφονται. By the way μήπως θα ήταν χρήσιμο να δημιουργηθεί και ένα sticky με τις ρυθμίσεις του Dune με διάφορους προβολείς που περνάνε από τα χέρια σας (εγώ θα ενδιαφερόμουν για τον 80αρη :126![]()
Γιατι εχω την εντυπωση πως η αλλη λεξη που θες να πεις ξεκιναει..σκετη απολαυση,για να μην πω τιποτα αλλο....
Δημητρη, βαλε την 090424_0218_betaΗρθε με το 081226_1216_update2, που ειναι και το τελευταιο επισημο firmware. Yπαρχει και ενα beta αλλα το μηχανημα δεν εχει κανενα προβλημα για να βαλω το beta.
Μπορεις να το βαλεις και με το Dune ανοικτο, κανενα προβλημα.Aπλα το βαζω σε ενα usb, και μετα ανοιγω το Dune? Ρωταω να μην μου μεινει στο χερι πρωτη μερα!
οκ, τοτε δεν χρειαζεσαι.To δικο μου εχει 2gb εσωτερικα, ειναι η καινουργια φουρνια εαν δεν κανω λαθος.