- Reaction score
- 11
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center
Διαβάζοντας τις εντυπώσεις που έγραψε ο φίλος μας παραπάνω συμφωνώ κι εγώ μαζί του.
Είναι ένα μηχάνημα που έβαλε στη σύνταξη το πολύ καλό μου HTPC (σκέφτομαι μέχρι να το βάλω στις αγγελίες).
Είχα βαρεθεί να ασχολούμαι με αναβαθμίσεις προγράμματα και σεταρίσματα.
Πολύ καλό σε εικόνα και ακόμα καλύτερο σε ήχο.
Είδα αρκετές ταινίες σε dvd kai mkv αλλά και blu ray ριπαρισμένα από τα δισκάκια μου.
Ένα blu ray όμως δεν το έπαιξε. Δεν με άφηνε να επιλέξω από το μενού το play ή τους υπότιτλους.
Τίποτα.
Δεν ξέρω αν λύνονταν το πρόβλημα πατώντας το top menu κάπου το διάβασα παραπάνω.
Ο Ανδρέας νομίζω το έλεγε. Θα το δοκιμάσω.
Ήθελα να ρωτήσω τώρα πως θα μπορέσω να το συνδέσω με το internet ασύρματα;
Έβαλα το φλασάκι πίσω και εγκατέστησα τα προγραμματάκια που χρειάζονται.
Μου έβγαλε καινούρια εικονίδια όπως internet radio iptv κάτι τέτοια αλλά όχι το browser web.
Όταν πάω στις ρυθμίσεις για το internet κάπου γράφει conected του έβαλα τον κωδικό (κλειδί) που έχει το μόντεμ αλλά πέρα από εκεί τίποτα.
Πως θα το κάνω να συνδεθεί αυτόματα ή manual;
Ti ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;
Διαβάζοντας τις εντυπώσεις που έγραψε ο φίλος μας παραπάνω συμφωνώ κι εγώ μαζί του.
Είναι ένα μηχάνημα που έβαλε στη σύνταξη το πολύ καλό μου HTPC (σκέφτομαι μέχρι να το βάλω στις αγγελίες).
Είχα βαρεθεί να ασχολούμαι με αναβαθμίσεις προγράμματα και σεταρίσματα.
Πολύ καλό σε εικόνα και ακόμα καλύτερο σε ήχο.
Είδα αρκετές ταινίες σε dvd kai mkv αλλά και blu ray ριπαρισμένα από τα δισκάκια μου.
Ένα blu ray όμως δεν το έπαιξε. Δεν με άφηνε να επιλέξω από το μενού το play ή τους υπότιτλους.
Τίποτα.
Δεν ξέρω αν λύνονταν το πρόβλημα πατώντας το top menu κάπου το διάβασα παραπάνω.
Ο Ανδρέας νομίζω το έλεγε. Θα το δοκιμάσω.
Ήθελα να ρωτήσω τώρα πως θα μπορέσω να το συνδέσω με το internet ασύρματα;
Έβαλα το φλασάκι πίσω και εγκατέστησα τα προγραμματάκια που χρειάζονται.
Μου έβγαλε καινούρια εικονίδια όπως internet radio iptv κάτι τέτοια αλλά όχι το browser web.
Όταν πάω στις ρυθμίσεις για το internet κάπου γράφει conected του έβαλα τον κωδικό (κλειδί) που έχει το μόντεμ αλλά πέρα από εκεί τίποτα.
Πως θα το κάνω να συνδεθεί αυτόματα ή manual;
Ti ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;