Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Reaction score
384
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

To μηχανημα δινει component 4:4:4. Μηπως θα επρεπε να ζητησουμε και επιλογη 4:2:2 απο τη μαμα εταιρεια? Εχω την εντυπωση οτι θα παρουμε καλυτερη εικονα, κυριως οσοι χρησιμοποιουν εξωτερικο scaler.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

To μηχανημα δινει component 4:4:4. Μηπως θα επρεπε να ζητησουμε και επιλογη 4:2:2 απο τη μαμα εταιρεια? Εχω την εντυπωση οτι θα παρουμε καλυτερη εικονα, κυριως οσοι χρησιμοποιουν εξωτερικο scaler.
Δεν νομιζω πως θα υπαρχει καμια ορατη διαφορα, παντως δεν χανουμε
και τιποτα να ζητησουμε.
Ετσι οπως παμε θα δημιουργησουμε την "δικη μας" συσκευη, αναλογα
με τα γουστα μας:142:

Και μην ξεχνατε να ψηφιζετε σε οτι νεο θελετε να υπαρχει στα
επομενα fw
http://hdi.co.il/features

Reaction score
0

Thomas δεν υπάρχει πρόβλημα με το να έχεις υποφακέλους κατηγοριών, ουσιαστικά είναι ένα στοιχειώδες indexing πιθανώς και πιό εύχρηστο από του dune αφού το κάνουμε ανάλογα με τα γούστα μας. Σε αυτή την περίπτωση όμως εγώ θα έκανα import έναν-έναν τους φακέλους (π.χ. import folder αστυνομικά), μόλις τελείωνε (import folder thriller) κλπ. Έτσι θα απέφευγα να το βάλω να διαβάσει μια πολύπλοκη δομή folder μέχρι να βρει την ταινία και πιθανώς να μπερδευτεί. Η προσθήκη των folder στο import είναι additive δηλαδή προσθέτει τα επόμενα και κρατάει τα προηγούμενα. Φυσικά ισχύουν οι κανόνες που περιέγραψα σε προηγούμενο post (όνομα, σβήσιμο sample, κλπ). Τώρα όταν ολοκληρωθεί όλο το import δημιουργούμε το index (ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ UPDATE:126:) και τέλος.

Reaction score
0

Να πω και δυό λόγια για αυτά που δεν μου αρέσουν:

1. Non powered USBs (δεν παίζει τους παλιούς passport) & καθυστέρηση σε κάθε stop-start προσπαθώντας να κλειδώσει την ανάλυση. Τα έχει γράψει και ο Βαγγέλης, πιό σημαντικό θεωρώ το δεύτερο.

2. Έχοντας βάλει 2 e-sata δίσκους έκαστος από 1,5ΤΒ και 2 USB από 2ΤΒ θεωρούσα (και έπρεπε) η αντιγραφή από esata σε esata ή και από USB σε esata να ήταν πολυ γρηγορότερη από USB σε USB. Δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο (esata-esata: 1MB/sec:111:) και μάλλον ο λόγος είναι ότι ενεργοποιούμε το NTFS write μέσω software, άρα μάλλον χρειάζεται διόρθωμα το προγραμματάκι. Το καλύτερο φυσικά θα ήταν η υποστήριξη του NTFS write μέσω firmware update. Το μηχανάκι για να ανταγωνιστεί το HTPC πρέπει να κάνει (και το κάνει πολύ εύχρηστα) ένα στοιχειώδη handling βασικών λειτουργιών του PC (copy, paste, move, κλπ) για να μην χρειάζεται να έχεις και PC δίπλα. Είναι λοιπόν αμαρτία να μην έχει NTFS write στο firmware.

3. Από ταινίες δεν μου έχει παίξει το 2fast2furious (έχω δοκιμάσει καμμιά 400 όλες HD)

4. Το intarface για παίξιμο αρχείων ήχου είναι non-existent. Ακόμα και το ταπεινό WD έχει πολύ καλύτερο interface. Εντάξει δεν είπαμε να είναι και τύπου media monkey αλλά όχι και έτσι. Και είναι περισσότερο κρίμα γιατί ο ήχος του είναι καταπληκτικός. Άνετα θα το χρησιμοποιούσα σαν τον βασικό player αν ήταν καλύτερο το interface (έχω περί τα 200.000mp3 οπότε...)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ρε παιδια, το "New Sigma SDK" που ακουγεται πως θα εχει η νεα αναβαθμιση,
τι ειναι?:121:

Reaction score
0

Developers Kit για αυτους που ενδιαφερονται να γραψουν καμμια εφαρμογουλα για το dune, τι λες Αντρεα θα το προσπαθησεις;:105:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Developers Kit για αυτους που ενδιαφερονται να γραψουν καμμια εφαρμογουλα για το dune, τι λες Αντρεα θα το προσπαθησεις;:105:
Τι λες τωρα?:111:
Και να το καταστρεψω?:613:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εσυ Δημο ομως, κατι θα πρεπει να προσπαθησεις...:126:

Reaction score
0

Αντρέα αυτά τα κάναμε πριν κάτι χρόνια όταν οι υποχρεώσεις ήταν λίγες. Είμαι όμως σίγουρος ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος κομπιουτεράς, φερέλπις νέος χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις να χωθεί..:126:

Reaction score
384

Δεν νομιζω πως θα υπαρχει καμια ορατη διαφορα, παντως δεν χανουμε
και τιποτα να ζητησουμε.
Ετσι οπως παμε θα δημιουργησουμε την "δικη μας" συσκευη, αναλογα
με τα γουστα μας:142:
Το συζηταμε απο κοντα την Τριτη :126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Για οσους δεν τα καταφερνουν με το mymovies καπου διαβασα
πως υπαρχει και αυτο
Ειναι καλυτερο αραγε?(εχει και μια μικρη αμοιβη αλλα...ξερετε τωρα):121:

Reaction score
0

Αντρέα υπάρχουν πολλά τέτοια, το κόλπο όμως είναι να υποστηρίζουν το dune δηλαδή να δημιουργούν αρχεία συμβατά με dune (.aai). Mε μια πρόχειρη ματιά στο προγραμμα και τα plugins δεν είδα κάτι τέτοιο αλλά για να πω την αλήθεια δεν το είδα και πολύ διεξοδικά.

Reaction score
384

Παντως σημερα που πηγα να κανω "update" εναν σκληρο με το mymovies για να μου δημιουργησει το index, μου εβγαλε μηνυμα "There was a problem storing the Meta-Data folder. The folder may be in use."
Σας εχει τυχει μηπως κατι τετοιο?

Reaction score
0

Μήπως υπάρχει folder με το ίδιο όνομα στο path που θέλεις να το σώσεις, σου δίνει επιλογή να προχωρήσεις ή σε σταματάει?

Reaction score
384

Moυ βγαζει το error, παταω ok και μετα φτιαχνει το 1_index.TMP που του εχω ζητησει. Bλεπω οτι ο σκληρος εχει ενα dune_folder.txt (123 bytes), αλλα υπαρχει και ενα dune_folder.txt (1 kb) μεσα στο 1_index.tmp
Και τα δυο δημιουργουνται ταυτοχρονα.

Reaction score
0

Σβήσε τον φάκελο, κάνε ένα reboot και προσπάθησε ξανά (απέφυγε τα extentions .tmp). Φαντάζομαι ότι το folder που κάνεις update είναι αυτό που έχεις τις ταινίες σου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Δημητρη, εσυ εισαι ο "doberman"?:142:

Ειδες με ποιου player την εικονα συγκρινει το Dune ο τυπος?
Βεβαια και σε εμας ειχε προηγηθει ο Πετρουλιας...:144:

Reaction score
384

Σβήσε τον φάκελο, κάνε ένα reboot και προσπάθησε ξανά (απέφυγε τα extentions .tmp). Φαντάζομαι ότι το folder που κάνεις update είναι αυτό που έχεις τις ταινίες σου.
Δεν εχω και τιποτα αλλο .tmp μεσα στον σκληρο. Ναι, το update γινεται στο folder με τις ταινιες.

Reaction score
11

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.
Πριν από καιρό είχα κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια αλλά μέσα στους φακέλους των ταινιών έχουν προστεθεί αρχεία.
Τώρα για να το κάνω από την αρχή πρέπει να τα σβήσω όλα αυτά;

Υποψιάζομαι πάντως οτι έφταιγε ο τρόπος που είναι γραμμένοι οι τίτλοι των ταινιών (με τελείες, 720p, dts κτλπ γράφουν) και μπερδεύτηκε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm