Δοκιμή του Apple TV2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

Ειναι λίγο μπελαλίδικο το σετάρισμα του xbmc,αλλά όταν το μάθεις έχει τόσα κόλπα,που αλλάζουν τα πάντα για τον τρόπο που βλέπαμε ως τώρα τα media players!Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι!
Εχω τραβάηξει πολλές φωτό με το xbmc,αλλά θα μπούνε αύριο στο φόρουμ!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

Ειναι λίγο μπελαλίδικο το σετάρισμα του xbmc,αλλά όταν το μάθεις έχει τόσα κόλπα,που αλλάζουν τα πάντα για τον τρόπο που βλέπαμε ως τώρα τα media players!Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι!
Εχω τραβάηξει πολλές φωτό με το xbmc,αλλά θα μπούνε αύριο στο φόρουμ!
πρώτη φορά χρησιμοποιείς xbmc?

Reaction score
1.458

Το είχα δοκιμάσει και τις προηγούμενες 2 εβδομάδες που έχω το apple tv,αλλά όχι τόσο αναλυτικά όσο σήμερα!
Στο μεταξύ στον υπολογιστή δεν βλέπω ταινίες,για αυτές έχω τα media players.Τόχα κατεβασμένο στα mac,κατά καιρούς του έριχνα μια ματιά αλλά όχι πολλά πράγματα.Αξίζει πολλά πάντως!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

Το είχα δοκιμάσει και τις προηγούμενες 2 εβδομάδες που έχω το apple tv,αλλά όχι τόσο αναλυτικά όσο σήμερα!
Στο μεταξύ στον υπολογιστή δεν βλέπω ταινίες,για αυτές έχω τα media players.Τόχα κατεβασμένο στα mac,κατά καιρούς του έριχνα μια ματιά αλλά όχι πολλά πράγματα.Αξίζει πολλά πάντως!
είναι ο λόγος που έδωσα το boxee box, ελπίζω να βγουν σύντομα τα νέα sigma με xbmc

Reaction score
1.458

Οποιος βγάλει media player με επίσημη υποστήριξη xbmc θα τους σβήσει όλους τους άλλους!

Reaction score
403

Ένα βασικό που νομίζω δεν έχει κανένα, είναι πέρα απο τις πληροφοριες, που παίρνει απο το imdb ή απο οπουδήποτε είναι να έχει trailer...οπότε όταν έχεις φίλους να βλέπεις τα trailer για το ποια ταινία να παρακολουθήσετε...

Reaction score
3
Έπρεπε να χρησιμοποιήσω το ρεύμα μέχρι να μπει στο iTunes
Έκανε ερώτηση στο forum του season pass και μου απάντησε κάποιος και λύθηκε και είμαι πολυ χαρούμενος
Τώρα το εξευρενω και θα σου πω νεωτερα

Reaction score
1.458

Αυτό σημαίνει ότι είτε το καλώδιο usb δεν έπαιρνε επαρκές ρεύμα από τον υπολογιστή,είτε ο υπολογιστής δεν έδινε επαρκές ρεύμα.

Reaction score
1.458

Σήμερα και αύριο έχω κάποιες υποχρεώσεις και δε θα προλάβω μάλλον.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Να κάνω μια ερώτηση;

Με Jailbreak μπορεί να παίξει 1080p ή καμία σχέση? :120:

Reaction score
1.458

Μπορεί να παίξει 1080p αρχεία αλλά λόγω του hardware τα κάνει downscale σε 720p

Reaction score
1.458

Εχει βγει και beta για το Plex Client,θέλει ftp για εγκατάσταση!
Θα το δοκιμάσω και θα το δούμε από Δευτέρα!

Reaction score
51
Μήπως πρεπει να το μεταφερετε αυτο το εξαιρετικο review στην νεα κατηγορία icorner??

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Apple TV2

Μήπως πρεπει να το μεταφερετε αυτο το εξαιρετικο review στην νεα κατηγορία icorner??
Επειδή είναι κι αυτό media player είπαμε να μείνει εδώ και να μην πάει στο iCorner.Βέβαια ίσως και για να ενισχύσουμε τώρα στην αρχή τη νέα κατηγορία,δε θα ήταν άσχημη ιδέα να το μεταφέρουμε.Θα το συζητήσω και με τους άλλους εμπλεκόμενους συντονιστές και θα πάρουμε την τελική απόφαση μαζί!

Reaction score
1.458

Το θέμα θα μεταφερθεί εδώ ώστε ότι αφορά την Apple να είναι όλα σε ένα νοικοκυρεμένα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm