Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

melina

Cargo 200
Reaction score
45.346
λοιπόν, πήγα και το τσέκαρα τώρα, έχει τελείως άσπρα ή μαύρα με άσπρο περίγραμμα γραμμάτων (γιατί αλλιώς δεν θα φαινόντουσαν στις σκοτεινές σκηνές ή στις μαύρες μπάρες αν έχεις στο κάτω μέρος της εικόνας. Αλλες επιλογές είναι τελείως χρωματιστά κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο...

Reaction score
2.708
Απάντηση: Re: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Αλλες επιλογές είναι τελείως χρωματιστά κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο...
Σε ευχαριστώ melina , μπορείς να μου πεις αν το μπλε η πράσινο είναι σε παλ η έντονο ?
Μπορείς να παρακολουθήσεις ταινία πιστεύεις με αυτά τα χρώματα ?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.346
το αν θα σου βγουν παλ ή έντονα εξαρτάται και από τις ρυθμίσεις της εικόνας στην οθόνη ή στον προβολέα σου....τι να σου πω, εγώ δεν θα μπορούσα να δω με αυτά τα χρώματα κυρίως όμως λόγω συνήθειας με παραξενεύουν πολύ και έχω την εντύπωση ότι θα τραβάνε το μάτι μου περισσότερο από ότι πρέπει με αποτέλεσμα να χάνω την ταινία! Τώρα πάλι μπορεί να είναι και συνήθεια.
Πάντως για τη δουλειά που λες, οι μαύροι-γκρι με άσπρο περίγραμμα νομίζω ότι θα είναι η καλύτερη επιλογή σου.

Reaction score
0

Κάτοχος και εγώ του μικρού θαυματουργού εργαλείου....είναι η πρώτη μου επαφή με το χώρο. Ακολουθώντας τις οδηγίες του ''DIMITRIS'', σύνδεσα το AppStreamer με το Homecinema και την Tv και όλα καλά. Δείχνει τα πάντα...λίγο προσοχή θέλει μόνο, με τους υπότιτλους. Το μόνο θέμα που δεν μπορώ να βγάλω άκρη, είναι η αναπαραγωγή μέσω δικτύου από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή...πάντα μου ζητάει κωδικό και όνομα χρήστη....διάβασα κάπου για το ίδιο θέμα, αλλά ακόμα τπτ....

melina

Cargo 200
Reaction score
45.346
βάζεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή σου. Εννοείται ότι τα folders του υπολογιστή που θες να τα βλέπει το appstreamer τα έχεις share.

Reaction score
2.708
Απάντηση: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό 2.5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία να μου πει αν τροφοδοτείται σωστά από το appstreamer ?

Reaction score
0

βάζεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή σου. Εννοείται ότι τα folders του υπολογιστή που θες να τα βλέπει το appstreamer τα έχεις share.
Καλησπέρα, συμβαίνει το ίδιο και σε εμένα. Δεν χρησιμοποιώ όμως κανένα κωδικό στο pc. Να πω βέβαια ότι προσπαθώ να μπω από upnp. Αν κάποιος ξέρει κάποιο default των win7 θα ηταν πολυ βολικό. Ευχαριστώ.

Reaction score
1

Καλησπέρα και από μένα !
Μία ερώτηση, όταν το βάζω στο pause και μετά πατάω την έναρξη θέλει ξανά ρύθμιση στους υποτιτλους, υπάρχει κάποια λύση ?

Reaction score
0

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχουν αναφερθεί αρκετά θεματάκια που χρειάζονται διόρθωση-βελτίωση στο μηχάνημα αλλά firmware update από τότε που κυκλοφόρησε δεν έχει βγει:115:.
Crystal audio είσαι εδώ?

Reaction score
0

Για το θεμα του θορυβου, μπορει να διευκρινησει καποιος εαν κανει περισσοτερο θορυβο απο ενα laptop πχ;

Reaction score
1
Απ: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

εγω παντως δεν ακουω καποιον θορυβο, βεβαια το εχω στο σαλονι στα 3 μετρα αποσταση, αλλα και παλι δεν θα το ακουγα εαν εκανε τιποτα παραξενο;

Στάλθηκε από το ALCATEL_one_touch_995 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Reaction score
0

Καλησπερα! Παρέλαβα το εν λόγω player μόλις χθές και είμαι αρκετά ενθουσιασμένος!!:103:
αν και διάβασα όλη την παρουσίαση (μπράβο πολύ καλή δουλειά) νομίζω πως δεν βρήκα post σχετικα με την επιλογή στο "TV SYSTEM".Εγώ έχω επιλέξει το 1080p 60hz και βλέπω πολύ καλή εικόνα. Eίναι σωστό για αναπαραγωγή αρχείων brrip 720-1080p ή ότι κι αν επιλέξουμε είναι το ίδιο?? Ευχαριστώ.

Reaction score
4.485

Ο θόρυβος με έκανε να ξηλώσω τον ανεμιστήρα.Δεν έχει δίσκο μέσα οπότε δεν χρειάζεται.
Επίσης δεν έχει ούτε ψήκτρα...

Reaction score
1.458

Καλησπερα! Παρέλαβα το εν λόγω player μόλις χθές και είμαι αρκετά ενθουσιασμένος!!:103:
αν και διάβασα όλη την παρουσίαση (μπράβο πολύ καλή δουλειά) νομίζω πως δεν βρήκα post σχετικα με την επιλογή στο "TV SYSTEM".Εγώ έχω επιλέξει το 1080p 60hz και βλέπω πολύ καλή εικόνα. Eίναι σωστό για αναπαραγωγή αρχείων brrip 720-1080p ή ότι κι αν επιλέξουμε είναι το ίδιο?? Ευχαριστώ.
1080p 60Hz είναι ok για τα περισσότερα αρχεία 720-1080p.

Reaction score
0

Καλησπέρα και από μένα !
Μία ερώτηση, όταν το βάζω στο pause και μετά πατάω την έναρξη θέλει ξανά ρύθμιση στους υποτιτλους, υπάρχει κάποια λύση ?
Ευχομαι ήδη να εχεις βρει τη λυση.
Στις ρυθμίσεις των υπότιτλων βγάλε εκτός την αυτόματη αναγνώριση της γλώσσας των υπότιτλων.

Reaction score
1
Απ: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

ναι φιλε μου, την ειχα διαβασει την λυση, ευχαριστω παντως!

Στάλθηκε από το ALCATEL_one_touch_995 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Reaction score
0
Απάντηση: Απ: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Καλησπερα σε ολους σας.
Σας διαβαζω πολυ καιρο αλλα μεχρι τωρα μονο διαβαζα ...εεε ηρθε ο καιρος να γραψω και να ζητησω την βοηθεια σας .
Απο χθες εγινα κατοχος και εγω ενος CRYSTAL AUDIO AppStreamer G . Κριτικη δεν μπορω να γραψω γαιτι ειναι ο πρωτος μου Media Player , η μεχρι τωρα σχεση μου με τους Media Player ειναι σχεδον μηδενικη και γενικα τον δουλεψα πολυ λιγο.
Εδω θα χρειαστω την βοηθεια σας μια και εδω υπαρχουν πολλοι που εχουν ασχοληθει πολυ με τους Player και τις δικτυωσεις τους.
Προσπαθησα αρκετα να τον κανω να δει αρχεια απο τον υπολογιστη μου αλλα δεν τα καταφερα . Με το manual δεν καταφερα να βγαλω και πολυ ακρη και πιστευω οτι θα μπορουσε να ειναι πιο αναλυτικο .
Τα δεδομενα μου.
Mε καλωδιο ethernet βλεπει τον router , εναν Huawei 520 που και αυτος με ethernet κλωδιο βλεπει τον υπολογιστη .
Ο υπολογιστης εχει Windows Xp , τρεις χρηστες χωρις κωδικο προσβασης και τρεις σκληρους .
Οι ερωτησεις μου.
- Τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν στον Media Player, τι πρεπει να κανω στον router αν χρειαζεται και τι στον υπολογιστη για να δω τα αρχεια μου ?
- Το PPPoe πρεπει να ρυθμιστει και αν ναι ποιον user και ποιο password θελει?
- Χθες στην αρχη οταν εμπαινα στα ΑΡΧΕΙΑ -> ΔΙΚΤΥΟ μου εβγαζε δυο επιλογες μια με το ονομα του υπολογιστη μου και μια με "Shortcut" . Στην προσπαθεια μου να μπω μου εδινε logon fail . Apo ενα σημειο και μετα δεν μου εβγαζε το ονομα του υπολογιστη μου αλλα μονο την επιλογη "Shortcuts" χωρις να εχχω πατησει πουθενα στις προσπαθειες μου αποθηκευση . Γιατι δεν μου ξαναδινει σαν επιλογη υπολογιστη μου και δινει μονο τα "Shortcuts" που σιγουρα εχουν λανθασμενους κωδικους και τα "Shortcuts" δεν μπορουν να τροποποιηθουν?

Θα παρακαλουσα οποιος μπορει να βοηθησει .
Ευχαριστω ολους οσους θα απαντησουν

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo