Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Δες εδώ σχετικά με τις ρυθμίσεις στα windows.
Ευχαριστω γαι την απαντηση,
Αυτες τις ειδα οταν εψαχνα αλλα ειναι για 7αρια , κανενας οδηγος για ΧΡ μηπως υπαρχει ???
Αν και με τις ρυθμισεις των windows βρηκα σχετικα θεματα στο διαδικτυο περισσοτερο βοηθεια χρειαζομαι για τις ρυθμισεις του player και εκεινο που με καιει περισσοτερο ειναι το τελυταιο ερωτημα μου γιατι δεν βλεπω την επιλογη με το ονομα του υπολογιστη μου και βλεπω μονο την επιλογη shortcuts.

Reaction score
1.458

Κάνε restart σε router,pc και media player.Εφόσον το Appstreamer βλέπει πάλι το shared folder από το pc,αν έχεις ρυθμίσει σωστά τα shares από το pc τότε επέλεξε τα folders του pc που είναι για κοινή χρήση στο οικιακό δίκτυο (τους σκληρούς δίσκους δηλ.) από το media player και στο user βάλε guest ή Guest,password άστο κενό και μετά επέλεξε ok and add to my shortcusts.Δε θα πρέπει να έχεις πρόβλημα μετά.Δυστυχώς στο κομμάτι των windows δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί έχω mac.

Reaction score
0

Ευχαριστω για την απαντηση.
Ολη την ιστορια μου την εκανε το firewall του υπολογιστη που μεχρι να βρω τι κανονα πρεπει να βαλω για να μη με κοβει πρεπει να απενεργοποιω το firewall οταν θελω να δω τον share φακελο.

Reaction score
0

Μια αλλη απορια
Οσο αρχιζω να τον εξερευνω βγαινουν μια μια.
Οταν ανοιξουμε τον explorer ανοιγει στο google . Με το εικονικο πληκτρολογιο οταν γραψουμε μια λεξη προς αναζητηση ποιο πληκτρο παταμε στην συνεχεια γαι να κανει την αναζητηση?

Reaction score
1.458

Δεν το έχω το μηχανάκι πλέον και δεν το θυμάμαι.Λογικά κάτι σαν ok,enter,go κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι

Reaction score
0

καλησπερα και χρονια πολλα.
Εχω προβλημα με το ΒΤ.Ενω κατέβασα κανονικα μερικα torrents , πλέον ενω δεχεται το torrent και ειναι σε λειτουργία κατεβάσματος δεν ξεκινάει το κατέβασμα . Δεν εχω κανει καμια αλλαγη και ο χωρος αποθηκευσης ειναι ο εσωτερικός σκληρος.Καμια ιδεα για το προβλημα?

Reaction score
1.458

Σου συμβαίνει σε πολλούς trackers ή μόνο σε συγκεκριμένο?

Reaction score
1.458

Κάνε ένα reset στον player (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) μήπως φτιάξει.Ελεγξε πρώτα από τα sites που κατεβάζεις μήπως έχουν αλλάξει οι κανόνες και απαιτούν μια νεώτερη έκδοση του Transmission,του client που χρησιμοποιεί το AppStreamer.Φοβάμαι μήπως επειδή δεν έχουν ανανεώση καθόλου το firmware και έχει παλιά έκδοση του transmisssion δεν τον δέχονται πλέον οι trackers γι αυτό δεν κατεβάζεις.Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι από το piratebay και δες αν δουλεύει εκεί.

Reaction score
0

Κάνε ένα reset στον player (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) μήπως φτιάξει.Ελεγξε πρώτα από τα sites που κατεβάζεις μήπως έχουν αλλάξει οι κανόνες και απαιτούν μια νεώτερη έκδοση του Transmission,του client που χρησιμοποιεί το AppStreamer.Φοβάμαι μήπως επειδή δεν έχουν ανανεώση καθόλου το firmware και έχει παλιά έκδοση του transmisssion δεν τον δέχονται πλέον οι trackers γι αυτό δεν κατεβάζεις.Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι από το piratebay και δες αν δουλεύει εκεί.
Μαλλον το προβλημα ειναι αυτο που λες,με αλλους trackers που δοκίμασα δουλεύει κανονικά.

Reaction score
1.458

Αν συμβαίνει αυτό,μόνο η Crystal Audio με αναβάθμιση firmware μπορεί να βοηθήσει!

Reaction score
0

Καλησπερα κι απο μενα και καλη χρονια.
Μολις αγορασα τον appstreamer g και η απορια μου αφορα στα αρχεια mkv με DTS HD τον οποιο ακουω στερεο απο τον ενισχυτη μου, κατι το οποιο δεν γινοταν με τον WD HDTV που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα. Ειναι θεμα ρυθμισεων του player?
Ευχαριστω

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.634

Προφανώς. Στις ρυθμίσεις του ήχου άφησε ενεργοποιημένη την επιλογή bitstream και απενεργοποίησε την επιλογή LPCM.

Reaction score
0

Επιλογή bitstream δεν βλέπω κάπου, εξοδος SPDIF δινει LPCM/RAW και πολυκαναλος ηχος 5.1/HD audio...

Reaction score
1.458

Πολυκάναλο ήχο 5.1 επέλεξε.Με coaxial δεν το συνδέεις στον ενισχυτή?

Reaction score
0

Ετσι τα εχω αλλα τιποτα, DD5.1 και DTS οκ, αλλα DTS HD παιζει στερεο...

Reaction score
0

Καλημέρα και Καλή Χρονιά
Υπαρχει κάποια ρύθμιση ωστε όταν παίζει MKV 3D και η τηλεοραση δεν ειναι 3D να το παιζει κανονικά και να εμφανιζονται δυο εικονες στην τηλεοραση ;

Reaction score
0

Διορθωση.
και να μην εμφανιζονται δυο εικονες στην τηλεοραση ;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads