Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Κάνε εγγραφή στο My Movies κατέβασε
My Movies for Windows Media Center
Μετά πηγαίνουμε collection management συνεχεία tools-options-meta data storage τσεκάρουμε store meta-data HDI DUNE πηγαίνουμε στο δεύτερο configure το πατάμε στον καινούργιο πινάκα πατάμε add και επιλεγούμε τον σκληρό με τα έργα στη ιδία σελίδα πατάμε το γράμμα του σκληρού και κάνουμε update πατάμε οκ μετά πηγαίνουμε αριστερά επάνω file-import-folder content και επιλεγούμε τον σκληρό με τα έργα στο δίκτυο η στο υπολογιστή και πατάμε οκ και είμαστε έτυμη Κάλι επιτυχία
Πολλά ευχαριστώ για τις οδηγίες! Δούλεψε άψογα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Περιεργο…
Ηταν το πρωτο Bluray που έβαλα και το έπαιξε απροβληματιστα
Ανδρέα το έχεις δοκιμάσει σε ps3 το Home;
Γιατί εμένα είναι από αυτά που παίζουν σε ps3(αντίθετα με τα αρχικά Home).

Reaction score
385
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ανδρέα το έχεις δοκιμάσει σε ps3 το Home;
Γιατί εμένα είναι από αυτά που παίζουν σε ps3(αντίθετα με τα αρχικά Home).
Γιώργο το ίδιο δισκάκι (μου το είχε στείλει ο Π.Βογιατζάκης και το κράτησε ο Ανδρέας για λίγο καιρό), δυστυχώς δεν παίζει στο ps3 slim.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Γιώργο το ίδιο δισκάκι (μου το είχε στείλει ο Π.Βογιατζάκης και το κράτησε ο Ανδρέας για λίγο καιρό), δυστυχώς δεν παίζει στο ps3 slim.
Χμ,γιατί έχω την υποψία ότι τελικά τα γραμμένα b-ray δισκάκια που παίζουν σε ps3 δεν θα παίζουν σε dune;

Reaction score
800
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Με ποιο προγραμμα και τι ρυθμισεις κανετε τις εγγραφες σας σε bd-re 50gb?

ΥΓ.Ασχετως μερικων παραξενιων του drive, το μηχανακι ειναι πολυ δυνατο, με πολυ καλη ποιοτητα εικονας.

Reaction score
1

Επίσης δεν αναγνωρίζει το home που μου έχει γράψει ο Βογιατζάκης.Το δισκάκι γυρνάει αλλά μου γράφει no signal detected.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς παίζει με το drive του νέου Dune Prime, αλλά μου φαίνεται ότι είναι ηλίου φαεινότερον ότι υπάρχουν κάποια «θεματάκια» που σαφέστατα δεν υπήρχαν με την προηγούμενη έκδοση του Dune που είχε ο Ανδρέας στην PSA, και το οποίο έπαιζε τα πάντα από δισκάκια Blu-ray απροβλημάτιστα.

Όσον αφορά τώρα τα δισκάκια του Home που σας έχω μοιράσει μέσω του σχετικού διαγωνισμού: ακολουθήθηκαν δύο διαφορετικοί τρόποι εγγραφής, με τον πρώτο τρόπο γινόντουσαν απλά copy and paste τα directory που είχαν δημιουργηθεί από το TSmuxer από τον σκληρό δίσκο στα δισκάκια με το Nero 8. Με αυτόν τον τρόπο τα δισκάκια έπαιζαν παντού όπου δοκιμάστηκαν (και στην προηγούμενη έκδοση του Dune της PSA), αλλά δεν έπαιζαν καθόλου στα περισσότερα Blu-ray players της Sony καθώς φυσικά και στο Playstation 3.

Με τον δεύτερο και τελευταίο τρόπο εγγραφής, δημιουργούσα με το χέρι τον κρίσιμο υπο-υποφάκελο JAR μέσα στον υποφάκελο BACKUP, που περιέχεται στον κύριο φάκελο BDMV. Μετά τα αρχεία γινόντουσαν αρχείο .iso μέσω του Image Burn και εγγραφή (πάλι μέσω του Image Burn) στα δισκάκια. Με αυτόν τον τρόπο υποτίθεται ότι είχαμε την απόλυτη συμβατότητα με όλα ανεξαιρέτως τα players, HTPC και media boxes και τα δισκάκια του Home έπαιξαν παντού εντελώς απροβλημάτιστα, όπου και αν δοκιμάστηκαν. Δηλαδή έπαιξαν μια χαρά στο Playstation 3 κτλ.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι το δισκάκι του Home που έδωσα στον Γιώργο (gstriftos) είναι γραμμένο με τον δεύτερο τρόπο εγγραφής, άρα θα έπρεπε να παίζει απροβλημάτιστα και στο νέο Dune Prime. Από αυτά που μου έχει περιγράψει και ο Κώστας Κεφάλας με το δικό του Dune Prime, είναι φανερό ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με το drive, το οποίο δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει όλους τους τύπους των δίσκων και να τους παίξει απροβλημάτιστα, όπως φαίνεται ότι έκανε με άνεση η προηγούμενη έκδοση του Dune, που ότι δισκάκι και αν του βάζαμε και με οποιονδήποτε τρόπο εγγραφής, το έπαιζε άψογα. :121:

Εύχομαι μόνο όλα τα θέματα που αντιμετωπίζετε με το drive του Dune Prime, να είναι θέματα που θα λυθούν με αναβάθμιση του firmware και να μην είναι προβλήματα που αφορούν το ίδιο το drive. Πολύ ενδιαφέρον έχει νομίζω να δούμε αν άλλαξε το drive που έχει το Dune Prime σε σχέση με αυτό που είχε η προηγούμενη έκδοση... :118:

Reaction score
0
Παιδιά, τελικά τι γίνεται με τα windows 7 και το Prime? υπάρχει καμιά περίπτωση να δούμε τους δίσκους και τα αρχεία του PC χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε mymovies και διάφορα άλλα τέτοια;

Με αυτή την @@ των homegroups των win7 δεν βρήκα τρόπο πως να κάνω share συγκεκριμένα folders και όχι ό,τι έχει στο users

Reaction score
0

Παιδιά, τελικά τι γίνεται με τα windows 7 και το Prime? υπάρχει καμιά περίπτωση να δούμε τους δίσκους και τα αρχεία του PC χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε mymovies και διάφορα άλλα τέτοια;

Με αυτή την @@ των homegroups των win7 δεν βρήκα τρόπο πως να κάνω share συγκεκριμένα folders και όχι ό,τι έχει στο users
Εγώ με το base δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Βλέπω 2 μηχανήματα, το ένα με XP και το άλλο με 7 και κάνω streaming μια χαρά.

Reaction score
0
Δεν φταίει το dune... ούτε το egreat βλέπει files and folders από τα κωλοεφτάρια. Εννοώ να δει κανονικά τα shares όχι μέσω upnp. Μέσω upnp τα είδε μεν και τα παίζει μια χαρά, χωρίς υπότιτλους δε!

Reaction score
0
Δεν φταίει το dune... ούτε το egreat βλέπει files and folders από τα κωλοεφτάρια. Εννοώ να δει κανονικά τα shares όχι μέσω upnp. Μέσω upnp τα είδε μεν και τα παίζει μια χαρά, χωρίς υπότιτλους δε!
*EDIT*

Ακολουθώντας τα settings που βρήκα στη σελίδα http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Windows7 κατάφερα να δω από το e-great και το dune τα folders του downloader. Βέβαια ακόμα δεν βλέπουν και τα δύο για κάποιο λόγο τα folders του desktop μου αλλά μικρό το κακό!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.120

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με τα windows 7. Από το pc βλέπω το dune και τους εξωτερικούς σκληρούς που έχει πάνω του και μπορώ να δω τις ταινίες με υπότιτλους, αλλά με σπασίματα, μέσω ενσύρματου δικτύου. Από το dune με UPnP βλέπω το pc, αλλά ενώ έχω περάσει όλες τις ταινίες στη βιβλιοθήκη των windows7, το dune δεν τις βλέπει. Επίσης, ενώ βλέπει τον δεύτερο εσωτερικό σκληρό του pc, δεν βλέπει τα αρχεία του. Τέλος δεν βλέπει τον εξωτερικό σκληρό που έχω πάνω στο pc
Θα δοκιμάσω τι παίζει με το tversity, αλλά δεν είχα χρόνο τελευταία για να το κάνω.
Και πάνω που ήλπιζα ότι με τα windows 7 το μοίρασμα των αρχείων για κάτι άσχετους -σαν εμένα- με τα δίκτυα, θα γινόταν παιχνιδάκι:110:

Reaction score
0

Γεια και χαρα σε ολους.

Εχω το Dune base 3.0 και παιζω σχεδον τα παντα.
Αντιμετωπιζω ομως ενα προβλημα.
Οταν η ταινια ειναι avi και εχει υποτιτλους idx και sub,δεν τους βλεπει καθολου.
Στο μενου Home-setup-Miscelaneous-Playback εχω τα εξης settings

Enable subs by default for files YES
Default subs preference for files EXTERNAL
Quick toggling of single subs YES

Εχω ομως δοκιμασει και ολους τους πιθανους συνδυασμους αυτων,αλλα ματαια.

Μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος και δεν εχω υποτιτλους καθολου?
Το αρχειο της ταινιας και των υποτιτλων εχουν ακριβως την ιδια ονομασια.
Με .SRT δουλευει κανονικα.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0

Νομίζω δεν υποστηρίζει idx & sub υπότιτλους σε .avi
Φιλε Lesaros ευχαριστω για την απαντηση.Εχω 70 ταινιες σε αυτην την μορφη,τι θα κανω?
Ειμαστε ομως σιγουροι οτι δεν υποστηριζει idx & sub υπότιτλους σε .avi.Για να ξερω τουλαχιστον να μην ελπιζω.

Reaction score
0

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ http://dontknow.me/?http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
Φιλε sparos το εχω ηδη δοκιμασει εδω και μερες αλλα παντα μου βγαζει το εξης μηνυμα

[The beast.avi]
No subtitles returned from the processing of files
In case of srt check if text is unicode or UTF8.
In this case use Notepad to save it as ANSI.

Γνωριζει καποιος απο τα παιδια εδω μεσα αν οντως δεν παιζει idx/sub σε avi,οχι τιποτα αλλο δηλαδη,να μην εχω τυφλες ελπιδες

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.120
*EDIT*

Ακολουθώντας τα settings που βρήκα στη σελίδα http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Windows7 κατάφερα να δω από το e-great και το dune τα folders του downloader. Βέβαια ακόμα δεν βλέπουν και τα δύο για κάποιο λόγο τα folders του desktop μου αλλά μικρό το κακό!!!
Αυτός ο οδηγός αποδείχτηκε καταπληκτικός!
Συγχαρητήρια!:444:
Επιτέλους μέσω network browser - SMB - workgroup κατάφερα να δω όλους τους φακέλους που μετέφερα στον φάκελο που δημιούργησα στον υπολογιστή, όπως περιγράφει ο οδηγός. Οι ματρόσκες παίζουν άψογα μεσω ενσύρματου δικτύου, και μένει να δω πως παίζουν τα bluray.iso.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88