Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Με το MyiHome όχι δεν παίζει.
Τέλος πάντων, βρήκα μια σχετική άκρη. Αυτά τα windows 7 όσον αφορά το sharing είναι για πολλά ναρκωτικά.

Έχω δύο υπολογιστές με 7. Στον πρώτο αν έχω ενεργοποιημένο το "password protected sharing" τότε e-great και dune ζητάνε username & password και δουλεύουν τρισευτυχισμένα όταν τους το δώσεις.

Στον άλλο υπολογιστή ωστόσο αν το "password protected sharing" είναι ενεργοποιημένο τότε ούτε το e-great ούτε το dune μπορούν να δουν τα sharings.

Εντωμεταξύ όταν είναι πάνω από δύο υπολογιστές με windows στο δίκτυο αρχίζουν να κάνουν εκλογές μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο master browser (που δε θα έπρεπε να είναι κανείς κερατάς αφού είναι σε workgroup και όχι σε domain) με αποτέλεσμα όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής που νομίζει ότι είναι master browser τα media players βλέπουν μόνο το ένα το άλλο. Και τους δύο master δεν μπορείς να τους έχεις, και τους δύο να προσπαθούν να γίνουν master πάλι δεν μπορείς να το έχεις γιατί μπλέκουν μεταξύ τους τα μπούτια τους...

α, ρε microsoft... μην αφήσεις κάτι που έπαιζε καλά χωρίς να του γ***** τα πρέκια, θα έσκαγες.

Γι αυτό προσοχή, όποιος έχει πάνω από δύο υπολογιστές στο ίδιο δίκτυο με υπολογιστές με windows 7 θα πρέπει να δείξει υπομονή και σύνεση γιατί δε φαντάζεσαι πόσο πολύ εύκολα κάτι τέτοιες καταστάσεις σε κάνουν να φλερτάρεις έντονα με την ιδέα να πάρεις μια βαριοπούλα και να κάνεις τους υπολογιστές βίδες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Υπαρχει αφιξη νεας παρτιδας Dune.
Παρακαλω πολυ ολους οσους εχουν δωσει προκαταβολη να επικοινωνησουν
μαζι μου απο την Πεμπτη(μεθαυριο) και εως αυτο το Σαββατο.
Το αυτο ισχυει και για οσους εχουν κλεισει τηλεφωνικα την
παραγγελια τους.
Ο λογος που γινεται αυτο ειναι οτι απο Δευτερα ειμαστε υποχρεωμενοι
να κανουμε την διανομη των υπολοιπων(αυτων που περισσεψουν)
στα καταστηματα.
Ευχαριστω πολυ:126:

Reaction score
0
Εκτος απο το να βαλουμε την τελευταια αναβαθμιση υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να βαλουμε σε προγραμματα η οτιδηποτε αλλο σε σκινσ κτλπ?

Reaction score
0

Ανδρέα τα θέλουμε κι αυτά! Κανόνισε το!!!

Reaction score
4.909

Να κάνω κι εγω μία ερώτηση, λίγο μελλοντολογική
Αν κάποιος πάρει τώρα το Dune Prime 3.0 μπορεί να ελπίζει ότι θα αλλάξει το Blu Ray Player με καποιο νεότερο που θα υποστηρίζει 3D όταν το χρειαστεί και είναι διαθέσιμο...χωρίς να χρειαστεί να πάρει τότε το Dune Prime 4.0 ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Να κάνω κι εγω μία ερώτηση, λίγο μελλοντολογική
Αν κάποιος πάρει τώρα το Dune Prime 3.0 μπορεί να ελπίζει ότι θα αλλάξει το Blu Ray Player με καποιο νεότερο που θα υποστηρίζει 3D όταν το χρειαστεί και είναι διαθέσιμο...χωρίς να χρειαστεί να πάρει τότε το Dune Prime 4.0 ?
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...:126:

Reaction score
0
αγαπητοί συνιδιοκτήτες Dune:

Υπάρχει κάποιος τρόπος χειρισμού της μουσικής; Εννοώ κάποιο στυλ library ή κάτι παρόμοιο; Είναι κάπως άχαρο να κάνεις browse απλά στα folders σου για να βρεις ένα τραγούδι, ειδικά αν έχεις άπειρα mp3 όπως εγώ, όσο καλά ταξινομημένα κι αν τα έχεις.

κάνα καλό interface στο στυλ του yadis ή κάτι τέλος πάντων;

Reaction score
1.458

Αν τη μουσική σου σου την έχεις έχεις στον υπολογιστή,δοκίμασε το Twonky Media είναι πολύ καλό με το itunes τουλάχιστον.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Αν τη μουσική σου σου την έχεις έχεις στον υπολογιστή,δοκίμασε το Twonky Media είναι πολύ καλό με το itunes τουλάχιστον.
Ναι την μουσική την έχω στον υπολογιστή, έτσι το κατέβασα και το εγκατέστησα στο pc αλλά απλώς κάνει streaming τα περιεχόμενα στο dune μέσω UPnP. δεν βλέπω κάποιο interface ή κάτι παρόμοιο. Κάνω κάτι λάθος;

Reaction score
1.458

Οχι interface δεν έχει,αλλά τις playlists που έχω φτιάξει στο itunes τις βλέπει το dune με το twonky.Δεν ξέρω μήπως εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα καλά!

Reaction score
1.458

Εγώ έχω το twonky media server για mac και τη φορτώνει,με τις playlists που έχω φτιάξει στο itunes

Reaction score
1

Ποιο OS X έχεις;
Γιατί σ' εμένα κρασσάρει η εφαρμογή στο snow leopard...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab