Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Η εγγύηση ανέρχεται σε 2 έτη.

Το να απευθυνθείς σε οποιονδήποτε εκπρόσωπο πέραν των 2 ετών, εστω και με πληρωμή, νομίζω οτι είναι φρόνιμο να ρωτήσεις τη συγκεκριμένη εταιρία που σε ενδιαφέρει αν αναλαμβανει αυτή του είδους την υποστήριξη.
Σε ευχαριστώ και για τις δυο πλήρως κατατοπιστικές απαντήσεις σου.
Θα μπορούσες αν είναι εύκολο να μου διευκρινήσεις και την διαδικασία τοποθέτησης εσωτερικού δίσκου στο Prime?
Αν γίνεται αποκλειστικά από τον εκπρόσωπο, κλείνουμε το προϊόν τηλεφωνικά, αγοράζουμε τον 2,5" σκληρό δίσκο (μάρκας, χωρητικότητας και μοντέλο δικής μας επιλογής) και πηγαίνουμε με αυτόν για την τελική αγορά του Prime και τοποθέτηση του σκληρού στην συσκευή ή μπορούμε να κάνουμε την τοποθέτηση οι ίδιοι?
Ελπίζω οι ερωτήσεις μου να μην είναι κουραστικές και να εκπροσωπούν ένα μεγάλο πλήθος από μελλοντικούς αγοραστές των συσκευών Dune 3.0.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Για τη τοποθέτηση εσωτερικοιύ σκληρού δίσκου στα Prime 3.0 υπάρχει η εξής ιδιατερότητα για τη συνέχιση κάλυψης με εγγύηση απο τον κατασκευαστή:
Η τοποθέτηση του, επειδή συμπεριλαμβάνει το άνοιγμα της συσκευής και προσεκτική εργασία πάνω σε ηλεκτρονικά τμήματα θα πρέπει αν γίνεται απο το τεχνικό τμήμα της εταιρίας που προμηθεύει το προιόν.

Στη Projecting & Sοunding ART ο πελάτης μπορεί είτε να φέρει το δικό του σκληρό δίσκο (2,5" sata) ή να μας παραγγείλει (για παραγγελίες συνεργαζόμαστε μόνο με σκληρούς της Western Digital) και να του παραδοθεί το μηχάνημα έτοιμο.

Η χρέωση τοποθέτηση σκληρών δίσκων και στις 2 περιπτώσεις είναι 20€ και εγκαθιστώνται φορμαρισμένοι κατα EXT2 για να μπορεί το Dune να έχει το πλήρη έλεγχο τους (εκτός και αν ζητηθεί αλλιώς).

Σε αυτή τη περίπτωση η εγγύηση έχει ισχύ 2 έτη. Στη περίπτωση που ο κατοχος ανοίξει τη συσκευή, για οποιαδήποτε λόγο ή εργασία, η εγγύηση ακυρώνεται αυτομάτως.

Στο μοντέλο Base 3.0 επειδή ο σκληρός δίκος των 3,5" συρταρώνει στη θέση του BD χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα της συσκευής, φυσικά και δεν υπάρχει θέμα ακύρωσης εγγύησης.

Reaction score
4.250

Βαγγελη να σε ρωτησω με την ευκαιρια και κατι, που αφορα το μελλον του πλαυερ. Επειδη παμε σε μια εποχη 3D, θα υπαρχει αραγε δυνατοτητα να αλλαξει ο οπτικος δισκος του μηχανηματος και να βαλουμε ενα δισκο που να αναγνωριζει δισκακια 3D? Ετσι δηλαδη για να μην μπαινουμε στο τριπακι των εταιριων που θα ηθελαν να το πουλησουμε στην ξεφτιλα και να παρουμε ενα καινουριο που θα το ξαναπληρωσουμε αδρα.

Reaction score
4.250

Εχω το παρακατω προβλημα: Θελω απο το Dune να δωσω παραλληλα σε 2 οπτικες πηγες. Απο την Hdmi του Dune δινω στην μια (τιβι η προβολεας), και απο την αναλογικη (video aut, το γνωστο κιτρινο καλωδιο) δινω σε οθονη monitor υπολογιστη μεσω VGI. Εδω μεσολαβει ενα κουτακι που το αγορασα προσφατα και κανει την δουλεια του ανταπτορα (μετατροπεα απο VIDEO σε VGI).

Δυστυχως ομως ο Dune αρνειται να δωσει εικονα.

Οταν τον αντικαθιστω με ενα PANASONIC BD50 τοτε εχω εικονα! Αυτο σημαινει οτι κατι συμβαινει με το Dune.

Για μενα η συγκεκριμενη λειτουργια ειναι πολυ σημαντικη. Γιατι δεν μπορω να βγαζω συνεχως το καλωδιο Hdmi και να το βαζω μια στο προβολεα για να βλεπω ταινιες και μια στην οθονη υπολογιστη για ν ακουω μουσικη. Σημειωτεον η οθονη ειναι μονιτορ που δεχεται DVI & VGI. Η δευτερη ειναι μονοδρομος γιατι η ψηφειακη του DUNE παει στον προβολεα η στην τιβι.

Καμμια καλη ιδεα?

Reaction score
4.250

Εχω μια υποψια, μηπως επειδη υπαρχει αναλογικη συνδεση πρεπει να μπω στο μενου και να επιλειξω αναλυση εικονας στα 560? (η καπου εκει κοντα?). Θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω.

Reaction score
0
Η οθόνη σου έχει DVI. Γιατί δεν αγοράζεις ένα switch HDMI 1 σε 2; Στην μία έξοδο θα βάλεις την TV με HDMI και στην άλλη το monitor με καλώδιο HDMI σε DVI.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Η οθόνη σου έχει DVI. Γιατί δεν αγοράζεις ένα switch HDMI 1 σε 2; Στην μία έξοδο θα βάλεις την TV με HDMI και στην άλλη το monitor με καλώδιο HDMI σε DVI.
Μηπως ομως αυτο θα εχει επιπτωση στην ποιοτητα την εικονας στην πρωτη πηγη? Η ποιοτητα εικονας στην δευτερη πηγη δεν μ ενδιαφερει καθολου. (βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι δεν το σκεφτηκα καθολου, και αυτο το κουτακι που πηρα 50 κοστισε και μαλλον ειναι αχρηστο)

Reaction score
0
Νομίζω πως θα είσαι ok. Κάνε την αγορά από ένα κατάστημα που δέχεται επιστροφές και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος το επιστρέφεις.

Reaction score
1
Το Dune 3.0 Prime έρχεται με ενσωματωμένο USB flash drive και αν ναι τι χωρητικότητας?
Το ίδιο ισχύει και στο Base ?

Reaction score
4.250

Ξερει κανεις γιατι ριπαρισμενο το AVATAR δεν μου παιζει σε κανενα media player? (DUNE & E-GREAT).
Καποιοι ομως γραψανε οτι σ αυτους παιζει κανονικα. Μηπως κατι δεν κανω καλα? Οτιδηποτε αλλα εχω ριπαρει παιζει μια χαρα. Τωρα για παραδειγμα βλεπω το "βρεχει κεφτεδες" απο τον σκληρο (ριπαρισμενο απο blue ray).

Reaction score
800

bd rip θες να παιξεις η το m2ts?
Το m2ts δεν παιζει μονο του σε παρα πολλα media players και θελει remux (χωρις απαραιτητα να ριξεις την ποιοτητα, απλα remux).
Αν θες να παιξεις το bd rip απλα με το που θα ξεκινησεις την αναπαραγωγη blu ray πατα συνεχως το next ετσι ωστε να κανει skip ολες τις αρχικες οθονες που σου βγαζει.
Στο egreat προφανως και θελεις remux αφου δεν υποστηριζει blu ray αναπαραγωγη με μενου κτλ.
Στο prime πατας απλα το next στο κοντρολ σου ...

Reaction score
4.250

bd rip θες να παιξεις η το m2ts?
Το m2ts δεν παιζει μονο του σε παρα πολλα media players και θελει remux (χωρις απαραιτητα να ριξεις την ποιοτητα, απλα remux).
Αν θες να παιξεις το bd rip απλα με το που θα ξεκινησεις την αναπαραγωγη blu ray πατα συνεχως το next ετσι ωστε να κανει skip ολες τις αρχικες οθονες που σου βγαζει.
Στο egreat προφανως και θελεις remux αφου δεν υποστηριζει blu ray αναπαραγωγη με μενου κτλ.
Στο prime πατας απλα το next στο κοντρολ σου ...
bd rip θελω να παιξω. Αυτο που γραφεις το δοκιμασα αλλα τζιφος.Ωστοσο σημερα μου ηρθε e-mail απο Any dv dhd, στο οποιο μου κανει αναβαθμιση στην εκδοση που ειχα και αναμεσα στα αλλα γραφει οτι πλεον παιζει και το Avatar. Αυτο σημαινει οτι για καποιο λογο το προβλημα ηταν στο ριπαρισμο και τωρα δεν υπαρχει.

Reaction score
800

Aν το ειχες ριπαρει εσυ ο ιδιος τοτε λογικο που ειχες προβλημα...

Reaction score
4.250

Aν το ειχες ριπαρει εσυ ο ιδιος τοτε λογικο που ειχες προβλημα...
Γιατι ρε, τοσο ασχετος ειμαι? :140:

Reaction score
800

Υποτιθεται μεχρι το τελος του μηνα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last