Δοκιμή του Dune Prime 3.0

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.102
Και μια και ο λόγος για αναπαραγωγή DVD από το Dune, σήμερα βλέπαμε το Rocky 4 στο Star, οπότε λόγω διαφημίσεων είπαμε να δούμε τη συνέχεια από DVD στο Dune. Αμ δε!!!

Ας είναι καλά το Panasonic.....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Και μια και ο λόγος για αναπαραγωγή DVD από το Dune, σήμερα βλέπαμε το Rocky 4 στο Star, οπότε λόγω διαφημίσεων είπαμε να δούμε τη συνέχεια από DVD στο Dune. Αμ δε!!!

Ας είναι καλά το Panasonic.....
M' αρέσεις γιατί είσαι του σοβαρού κινηματογράφου :142: ...εγώ έπεσα πιο χαμηλά απόψε...είδα το starship troopers :142:

Πάντως όλα τα Ροκυ (DVD) μου τα παίζει Γιάννο, από το play.com τα είχα πάρει όλα, στο πακέτο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.102
Ίσως γιατί μεσολάβησε το courier. Εγώ τα είχα πάρει κατ' ευθείαν από την πηγή. :116:

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Μια ερώτηση βρε παιδιά (μάλλον πολλές!). Ξεκίνησε σήμερα η ψηφιακή εκπομπή στην Θεσσαλία. Κάνω scan με το Dune και μου λέει βρέθηκαν 16 κανάλια. Τα κανάλια αυτά είναι:
- MEGA, ANT1, STAR, ALPHA, ALTER, SKAI, MAKEDONIA (7)
- CINE/SPORT+, PRISMA, BOULH, RIK (4)
Σύνολο 11.

Να υποθέσω πως τα 4 παλιά ψηφιακά τα βρίσκει δύο φορές, οπότε 11+4=15. Το 16ο μυστήριο!

Κάποιες φορές το σκανάρισμα μου βρίσκει 20. Τα υπόλοιπα 4 είναι τα τοπικά τα οποία κάνουν ακόμη δοκιμές (TRT, THESSALIA, KANALI 10, και ακόμη ένα που έχει ένα δοκιμαστικό όνομα - δεν θυμάμαι ποιο όμως). Αυτά έρχονται και φεύγουν.

1. Γιατί δεν μου βρίσκει όμως τα NET, ET1, ET3, ERT HD?
2. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν υποστηρίζονται από το στικάκι? (ERA 1, ERA 2, NET FM, ERA SPORT, KOSMOS)
3. Υπάρχει τρόπος να κάνεις ταξινόμηση τα κανάλια?
4. Υπάρχει τρόπος το repeat να είναι από default ενεργοποιημένο?
5. Τι ρύθμιση έχετε στο zoom?

Το περίεργο είναι ότι στην Kuro 5090 που έχω, το scan τα βρίσκει όλα τα παραπάνω (σύνολο 25, το 25ο έχει όνομα κάτι τελίτσες)! Απλώς δεν δείχνει εικόνα, παρά μόνο ήχο αφού έχει δέκτη MPEG2. Γιατί?

Reaction score
1.458

Του έχεις εξωτερική κεραία ή την εσωτερική του στικ?

Reaction score
0

Με εξωτερική.

Λοιπόν, έβαλα κι εγώ τον Crystal Audio CDVB-HD και πλέον τα πιάνω όλα!!! Γιατί όμως αυτό το πρόβλημα με το Dune?

Reaction score
1.458

Για άλλαξε στα settings για dvb-t τις χώρες.Βάλε others και ξαναδοκίμασε.

Reaction score
1.458

Δοκίμασε και με Αυστρία ή Γερμανία.

Reaction score
0

Έτσι βρίσκω, και στις δύο περιπτώσεις, 0 κανάλια. Πιστεύω ότι αν είχε επιλογή το Dune για ενίσχυση κεραίας, όπως έχουν οι τηλεοράσεις και οι αποκωδικοποιητές, τότε θα τα έβρισκε τα κανάλια της ΕΡΤ.

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά,
Έχω ένα DUME PRIME 3.0 που αγόρασα πριν περίπου 9 μήνες.
Χθες και ενώ έβλεπα μία ταινία μου έβγαλε ένα μήνυμα " Σφάλμα στην αναπαραγωγή του αρχείου avi" (η περιγραφή στο περίπου...).
Από εκείνη τη στιγμή το player δεν αναγνωρίζει κανένα USB storage ή hard drive ούτε από τα USB ports ούτε το internal HDD. Μόνο το optical drive εμφανίζεται στα μενού και λειτουργεί.
Έκανα τις παρακάτω ενέργειες αλλά το πρόβλημα παραμένει:
Player reboot
firmware upgrade
Disconection of external drive
Connecting another external USB storage with new media (e.g. an mp3 file)

Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει, έχω τρελαθεί δεν μπορώ να δω τίποτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κώστας

Reaction score
1.458

Δοκίμασε να κλείσεις το Prime από το κουμπί on/off που έχει η συσκευή και όχι από το remote.Περίμενε λίγα λεπτά και άνοιξε το πάλι μήπως έφτιαξε.Αν δε δουλέψει κι αυτό βγάλτο απ'την πρίζα για λίγα λεπτά και ξαναδοκίμασε.

Reaction score
1

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχει φύγει κανένα καλώδιο πάνω από τη μητρική, αν είχε κουνηθεί η μεταφερθεί το player.Αλλιώς έτσι στο ξαφνικό και στο μπαμ, άμο μη εν οδώ αλληλούϊα ο ελεγκτής USB από τη μητρικούλα...προφανώς έχει εγγύηση οπότε μιά βόλτα από τον αντιπρόσωπο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Το έβγαλα από τη πρίζα για 40 λεπτά αλλά τίποτα.
προβλέπω hardware πρόβλημα εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα...
Το Dune το αγόρασα από το Pixmania. Ο τοπικός αντιπρόσωπος θα με υποστηρίξει?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Το Dune το αγόρασα από το Pixmania. Ο τοπικός αντιπρόσωπος θα με υποστηρίξει?
Πιο πιθανό είναι να πληρώσουν οι γερμανοί τις αποζημιώσεις :142::143:

Πακετάρισέ το και έλα σε επικοινωνία με το pixmania για τα παραιτέρω...

Reaction score
1.458

Ο τοπικός αντιπρόσωπος θα σε εξυπηρετήσει επί πληρωμή όμως, όχι δωρεάν κι ας είναι εντός εγγύησης το μηχάνημα.
Κάντους ένα τηλέφωνο πάντως πριν το στείλεις στη Γαλλία,δε χάνεις τίποτα.

Reaction score
1

Νοίκιασα σήμερα το The Rite το έβαλα να παίξει, και μου έβγαλε μήνυμα PLAYBACK CANCELED DUE TO SECURITY VIOLATION PLEASE EJECT THE DISC :203: το έβγαλα, το ξαναέβαλα τίποτα, μουλάρωσε το τριμπούρδελο :141::141: το Philips πάντως το έπαιξε μιά χαρά ! θα περιμένω μέχρι να βγάλουν καινούριο fw και έτσι και δεν φτιάξουν αυτά που πρέπει θα το "σκοτώσω" μου έχει φάει τα τζιέρια μου, LG κατάντησε...

Reaction score
1.458

Μου το έχει κάνει κι εμένα μερικές φορές στο παρελθόν.Το έκλεινα από το πλήκτρο της συσκευής,το άνοιγα πάλι και τα έπαιζε κανονικά μετά τα blu ray!

Reaction score
1

Ναι ρε φίλε μου το είχε κάνει και σε άλλα και πάντα όταν το έκανα eject και το ξαναέβαζα το έπαιζε συνήθως.Πρωτη φορά το έκανε αυτό μουλάρωσε τελείως μόνο με αυτό το δισκάκι :141::141:

Reaction score
1.458

Σαν blu ray player η αλήθεια είναι ότι χωλαίνει λίγο.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88