Δοκιμή του Dune Prime 3.0

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Καθως εχει ηδη ξεκινησει η παραλαβη των Dune νομιζω πως και τα
υπολοιπα μελη θα μπορουν να προσθεσουν τις εμπειριες τους
κοντα σε αυτες του Λεωνιδα...:126:

Reaction score
0

Σε ποιο post αναφερθηεκε η τιμη του Prime 3 γιατι δεν το βρισκω? Ενδιαφερομαι και εγω για αγορα του συγκεκριμενου.

Reaction score
5.614
Επτασφράγιστο μυστικό παραμένει, και οι απαντήσεις του Ανδρέα περιλαμβάνουν μόνο ευφυολογήματα.

Σε ερώτησή μου σε προσωπικό μήνυμα πού να καταθέσω τα χρήματα για να παραγγείλω το Dune, δεν πήρα σαφή απάντηση, πέρα από το να κάνω υπομονή.

Είναι μια προσπάθεια να δημιουργείται ντόρος για το μηχάνημα η δυσκολία παραγγελίας του;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Επτασφράγιστο μυστικό παραμένει, και οι απαντήσεις του Ανδρέα περιλαμβάνουν μόνο ευφυολογήματα.

Σε ερώτησή μου σε προσωπικό μήνυμα πού να καταθέσω τα χρήματα για να παραγγείλω το Dune, δεν πήρα σαφή απάντηση, πέρα από το να κάνω υπομονή.

Είναι μια προσπάθεια να δημιουργείται ντόρος για το μηχάνημα η δυσκολία παραγγελίας του;
Νομιζω πως ειναι ηλιου φαεινοτερο πως οσοι εκαναν προ-παραγγελια
θα παραλαβουν στην ειδικη τιμη των 399 που ειχαμε ανακοινωσει.
Οι υπολοιποι μπορουν να παραγγειλουν, εαν το επιθυμουν, στην τιμη
των 450 και να παραλαβουν με την επομενη παραγγελια.

Reaction score
5.614
Καθόλου ηλίου φαεινότερο Ανδρέα, αν δεν απαντάς με σαφήνεια σε όποιους σε ρωτάνε.

Επίσης να ανακοινώσεις την τιμή για το Base, και τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής μέχρι την επόμενη παραλαβή.

Σε πμ παρακαλώ και τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού για να καταθέσω προκαταβολή.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Νομιζω πως ειναι ηλιου φαεινοτερο πως οσοι εκαναν προ-παραγγελια
θα παραλαβουν στην ειδικη τιμη των 399 που ειχαμε ανακοινωσει.
Οι υπολοιποι μπορουν να παραγγειλουν, εαν το επιθυμουν, στην τιμη
των 450 και να παραλαβουν με την επομενη παραγγελια.
Εαν ψαξετε καλα, θα τα βρειτε μεσα.
Απλα δεν μου αρεσει να απαντω ξανα και ξανα ειδικα σε θεματα
που αφορουν την οποια εμπορικη δραστηριοτητα μπορω να εχω.
Εαν απο καποιους αυτη μου η επιθυμια εκλαμβανεται ως προσπαθεια
"ντορου" τοτε μαλλον δεν ειμαι ιδιαιτερα ευφυης...

Reaction score
5.614
Γνωστή και σεβαστή η επιθυμία, γι' αυτό και οι ερωτήσεις μου ήταν με πμ.

Έχω στείλει π.μ. στις 12 του μηνός όπου ρωτάω πώς μπορώ να στείλω προκαταβολή και πόσο θα περιμένω μέχρι τη νέα παραλαβή, και απάντηση δεν πήρα...

Θα γίνει επόμενη παραγγελία, ή πρέπει να να μαζευτούν προπαραγγελίες πρώτα και βλέπουμε;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Γνωστή και σεβαστή η επιθυμία, γι' αυτό και οι ερωτήσεις μου ήταν με πμ.

Έχω στείλει π.μ. στις 12 του μηνός όπου ρωτάω πώς μπορώ να στείλω προκαταβολή και πόσο θα περιμένω μέχρι τη νέα παραλαβή, και απάντηση δεν πήρα...

Θα γίνει επόμενη παραγγελία, ή πρέπει να να μαζευτούν προπαραγγελίες πρώτα και βλέπουμε;
1)Oi παραγγελιες γινονται ανεξαρτητα απο το εαν υπαρχουν προπαραγγελιες
η οχι.
2)Λαμβανω γυρω στα 40 πμ την ημερα, και να ξεχασω να απαντησω
σε μερικα δεν νομιζω πως θα πρεπει να φαω και ξυλο, ετσι δεν ειναι?
Για του λογου το αληθες:
Καλώς ήρθατε, ΑΝΔΡΕΑΣ Κ..
91 Unread Posts since your last visit.
Τελευταία επίσκεψή σας: Σήμερα 08:50
Προσωπικά Μηνύματα: 1 Νέα Μηνύματα, Σύνολο 9783.
Your PM box is 98% full.

Reaction score
5.614
Δεν τρως ξύλο, από την απορία προσπαθούμε όλοι να βγούμε πόσο κοστίζει prime και base, πότε θα παραλάβουμε όσοι δεν ήμασταν στην αρχική παραγγελία, και πού να στείλουμε προκαταβολή.

Απλά πράγματα.

Reaction score
1.458

Δοκίμασε αν θες το Terminator Salvation, που στο Oppo μου κόλλησε στο μενού.
Το νοίκιασα εχθές.
Στο prime αλλά και στο center δεν κολλάει στο μενού αλλά κολλάει αν επιλέξεις bd live ή όταν επιλέξεις play with movie IQ δηλ. με τα έξτρα του bd live.Χωρίς τα εξτρα του bd live όλα τα μενού και η ταινία παίζουν κανονικά.
Στο bd live το prime κόλλησε τελείως και αναγκάστηκα να το κλείσω και να το ξανανοίξω από το μπουτόν του player για να επανέλθει,ενώ το center μετά από λίγα λεπτά γύρναγε στο set up menu.Μετά δεν μπορούσε να παίξει κανένα blu ray το center,το φόρτωνε και έβγαζε το μήνυμα "PLAYBACK CANCELLED DUE TO SECURITY VIOLATION".Το έκλεισα από το μπροστινό μπουτόν,το ξανάνοιξα και παίζει κανονικά πάλι.

Reaction score
1.458

Απ'ότι έχω δοκιμάσει εγώ μόνο σε bd-live υπάρχει πρόβλημα.Αυτή τη στιγμή βλέπω το salvation στο center χωρίς κανένα πρόβλημα απλά δε χρησιμοποιώ τα έξτρα του bd-live,που δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα,χάριν του τεστ τα δοκίμασα.Ασφαλώς θα πρέπει να το φτιάξουν βέβαια!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.214

...μόνο στο Pioneer 91 μού έπαιξε πλήρως.
Κάνει κι ένα διχίλιαρο €υρώ όμως!:144:

Reaction score
0

Μιας και καποιοι το εχουν ηδη στο σπιτι τους θα ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι σχετικα με το streaming ,εχει λοιπον δοκιμασει κανεις να παιξει αρχεια hd ασυρματα?παιζει η οχι και αν ναι με ποιο player ?και οσον αφορα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο διπλα στο dune μπορει καποιος να μεταφερει αρχεια απο το pc που βρισκεται σε αλλο δωματιο στο σκληρο χωρις ο δισκος να εχει θυρα για ethernet?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
και οσον αφορα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο διπλα στο dune μπορει καποιος να μεταφερει αρχεια απο το pc που βρισκεται σε αλλο δωματιο στο σκληρο χωρις ο δισκος να εχει θυρα για ethernet?
Συνδέετε τον εξωτερκό στο pc και αντιγράφετε τα αρχεία.

Reaction score
32

Παρέλαβα το δωράκι μου το απόγευμα!!!
Bluray δεν είχα. Με το PC είχα κάνει κάτι προσπάθειες αλλά όλο κάτι ήθελε ρύθμισμα...
Με το που μπήκα σπίτι το συνδεσα με τον Onkyo 876. Ο Ανδρέας με είχε προειδοποιήσει οτι ίσως δεν θα κλείδωνε με τον Onkyo (το γράφουν και στο site οτι ενδέχεται με κάποιους A/V να μην συνεργάζεται πλήρως) και....:613:!
[Φίλος μου είχε φέρει Panasonic ΒD80 το οποίο δεν κλείδωνε με τίποτα στα 24Ηz. Δεν σε άφηνε να το πειράξεις.] Οπότε ήμουν λίγο συγκρατημένος.

HDMI απο το Prime στον Οnkyo & ναι εχω εικόνα στον Optoma μου (ΗD 80). Ρυθμίζω 1080p 24HZ ήχο bitstream και η γυναίκα μου είχε κανονίσει για ταινία. Χ-MEN Wolverine.
Plug & Play.Oλα τα λεφτα!!!
Ποπ κορν, ποτάκι και απόλαυση & με DTS HD master.:619:
Αυριο περισσότερα.

Reaction score
32

Οταν πατάς stop ή επιστρέφεις στο menu κόβεται η εικόνα (δεν δίνει σήμα στον ενισχυτή) για κάποια δευτερα & μετα ξανάρχεται. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug ή είναι θέμα συνεργασίας με τον Οnkyo.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88