Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Άλλο ηθελα να πω…
Εγω πχ εχω τρεις σκληρους δισκους με ταινιες αλλα το index εμφανίζεται σε έναν από αυτους .
Δεν γινετε να εμφανίζεται στην αρχη χωρις να ειμαι αναγκασμένος να μπαίνω σε αυτόν τον σκληρό και να ψαχνω το index αναμεσα στους φακέλους των ταινιων ;
Βαλε να σου φτιαξει το index στο Root του δισκου,και οχι μεσα στο φακελο που εχεις της ταινιες,οπως το εκανα εγω.Λογικα αφου εχεις τρεις σκληρους,βαλτο να φτιαξει index σε καθε εναν ξεχωριστα.Απλα αλλαζεις το γραμμα του δισκου οταν του λες να φτιαξει καινουργιο index.Π.Χ. c:\Index j:\Index k:\Index.και εχεις τρεια Index ενα για καθε σκληρο.

[/IMG]

Reaction score
11
Εχει κανεις αλλος το προβλημα με την playlist οπως φαινεται στο ποστ.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73910&page=43
Απο τοτε που περασα το my Movies βγαζει τους φακελους με της ταινιες στην playlist
διπλους.Ο ενας με τον τιτλο κανονικα,και ο αλλος σκετος χωρις περιγραφη,και στους δυο βακελους εχει την ιδια ταινια. Μεσα στο φακελο της ταινιας που εβαλα το εξωφηλο,εφτιαξε αλλον εναν φακελο και μεσα εχει αυτα τα αρχεια.-.aai,και dune_folder.txt.Πρεπει να το κανη αυτο?

Reaction score
403
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το power consumption (watt) για το dune prime 3 και για το dune base 3...?

Λογικα θα το γραφει καπου πανω στην συσκευη, γιατι στο σαιτ δεν αναφερεται πουθενα...

Reaction score
0

Κάτι είχαν γράψει στο MPC Club. Κάτσε να βρω το link.

Reaction score
11

Reaction score
1
Μήπως να φέρουμε σε επαφή τον δημιουργό του Dune Explorer με τον μεγάλων αντοχών "μεταφραστή" του forum (βλέπε rose.athens) μήπως και η πρώτη μετάφραση που γίνει στο πρόγραμμα είναι η Ελληνική (και να δείξουμε την δύναμη του Ελληνικού κοινού).
Πραγματικά τα γαλλικά μου είναι πολύ σκουριασμένα έως σάπια!!!

Και μια ερώτηση: υπάρχει προοπτική να έχει το Dune 3.0 read/write access σε NTFS δίσκους? ίσως με κάποιο μελλοντικό firmware (έμαθα πως το αντίπαλο δέος της υψηλής κατηγορίας με το τελευταίο firmware απέκτησε αυτήν την δυνατότητα).

Reaction score
1.458

Γιατί και τώρα δεν είναι read/write με ntfs?Τουλάχιστον με το αρχικό firmware ήταν.ανέβασα και φωτό στην παρουσίαση που έκανα.Δεν ξέρω μήπως άλλαξαν κάτι με τα επόμενα firmware!

Reaction score
6

Τελικα το θεμα με την εξαφάνιση του σκληρου δίσκου παίζει να είναι πιο σοβαρό..
Σημερα ειπα να ασχοληθώ λιγο παραπανω μπας και βρω τι φταίει …
Μην βγάζοντας ακρη ειπα να δοκιμασω να ξαναβάλω το προηγούμενο firmware ( αν και δούλευε και με το τελευταίο ως τωρα)
Για κακη μου τυχη βλέπω πως είναι αδύνατον να μπει πλεον προηγούμενο Update πραγμα που συνέβαινε ( το ειχα δοκιμάσει ) …
Συγκεκριμένα όταν επιλέγω με το φλασακι να ξαναβάλω το προηγούμενο firmware αυτό απλως δεν κάνει τιποτα …
Σαν να μην υπαρχει ένα πραγμα…
Υποθέτω πως αφου δεν εχει συμβει σε κανεναν αλλον το ιδιο (δηλαδή να χαθει στα καλα καθούμενα ο εσωτερικός δισκος) μάλλον πρόκειται για βλάβη…

Reaction score
4.250

Εγω να ρωτησω κατι ρε παιδια. Οταν παιζει ενα δισκακι (σιντι μουσικης) ακουω κατι σαν ελικοπτερο. Σταματαει για λιγο μετα ξανααρχιζει. Το κανει και σ αλλους η εγω ειμαι ο γκαντεμης? Φυσικα η ενταση δεν ειναι πολυ δυνατη, αλλα ακουγεται καθαρα απο τα 3 μετρα περιπου που καθομαι.

Reaction score
0

Αρκετα προβληματακια συσωρευονται τελικα στη χρηση του dune δεν ξερω το λογισμικο φταιει?εμεις που τα ψαχνουμε πολυ φταιμε? δεν ξερω.Το δικο μου παλι προβλημα ειναι το εξης ,εχω συνδεσει το dune με τον denon avr 1910 μεσω hdmi θυρας και ενω ολα τα αυθεντικα bd rom ακουγονται κανονικα με το hdmi οταν βαζω να παιξω ματροσκες απο τον σκληρο δισκο το hdmi στον ενισχυτη σβηνει ,γραφει analog σα να μην αναγνωριζει το ψηφιακο σημα και δεν ακουγετε καθολου ηχος,το περιεργο ειναι οτι οταν βγαλω το hdmi και συνδεσω καλωδιο coaxial τοτε στον ενισχυτη δειχνει digital το ειδος του ηχου π.χ dts και ο ηχος παιζει κανονικα.οι ρυθμισεις στο dune ειναι bistream-hdmi on-sound best guality,το firmware ειναι το τελευταιο beta της dune.ο σκληρος δισκος ειναι ενας εξωτερικος seagate expansion portable 2.5με τροφοδοσια ρευματος απο το usb.Τελος να ρωτησω εαν καποιος εχει το blu-ray του hitech Ambra το οποιο οπως λεει πανω ειναι 7.1dts hd αλλα οταν το παιζω δεν αναβει στον ενισχυτη το συγκεκριμενο format αλλα σκετο dts.

Reaction score
0

Γιατί και τώρα δεν είναι read/write με ntfs?Τουλάχιστον με το αρχικό firmware ήταν.ανέβασα και φωτό στην παρουσίαση που έκανα.Δεν ξέρω μήπως άλλαξαν κάτι με τα επόμενα firmware!
Δεν υποστηρίζει write σε NTFS.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.094
Μήπως να φέρουμε σε επαφή τον δημιουργό του Dune Explorer με τον μεγάλων αντοχών "μεταφραστή" του forum (βλέπε rose.athens) μήπως και η πρώτη μετάφραση που γίνει στο πρόγραμμα είναι η Ελληνική (και να δείξουμε την δύναμη του Ελληνικού κοινού).
Πραγματικά τα γαλλικά μου είναι πολύ σκουριασμένα έως σάπια!!!

Και μια ερώτηση: υπάρχει προοπτική να έχει το Dune 3.0 read/write access σε NTFS δίσκους? ίσως με κάποιο μελλοντικό firmware (έμαθα πως το αντίπαλο δέος της υψηλής κατηγορίας με το τελευταίο firmware απέκτησε αυτήν την δυνατότητα).
Με βλέπω να έχω εφιάλτες:142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.094

Τελικα το θεμα με την εξαφάνιση του σκληρου δίσκου παίζει να είναι πιο σοβαρό..
Σημερα ειπα να ασχοληθώ λιγο παραπανω μπας και βρω τι φταίει …
Μην βγάζοντας ακρη ειπα να δοκιμασω να ξαναβάλω το προηγούμενο firmware ( αν και δούλευε και με το τελευταίο ως τωρα)
Για κακη μου τυχη βλέπω πως είναι αδύνατον να μπει πλεον προηγούμενο Update πραγμα που συνέβαινε ( το ειχα δοκιμάσει ) …
Συγκεκριμένα όταν επιλέγω με το φλασακι να ξαναβάλω το προηγούμενο firmware αυτό απλως δεν κάνει τιποτα …
Σαν να μην υπαρχει ένα πραγμα…
Υποθέτω πως αφου δεν εχει συμβει σε κανεναν αλλον το ιδιο (δηλαδή να χαθει στα καλα καθούμενα ο εσωτερικός δισκος) μάλλον πρόκειται για βλάβη…
Μου θυμίζει το πρόβλημα που είχα με τον πρώτο σκηρό της Samsung που έβαλα και δεν τον αναγνώριζε το Dune. O δίσκος της Wd 320Gb που έβαλα λειτουργεί άψογα - μην τον ματιάσω.

Reaction score
1

Σύμφωνα με την επίσημηιστοσελίδα και το "Features Voting" είναι το τρίτο (NTFS write support) πιο ψηφισμένο feature που ζητάνε οι χρήστες.
Εσύ δηλαδή μπορείς να γράψεις σε συνδεδεμένο NTFS σκληρό μέσα απο το Dune?

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Μου θυμίζει το πρόβλημα που είχα με τον πρώτο σκηρό της Samsung που έβαλα και δεν τον αναγνώριζε το Dune. O δίσκος της Wd 320Gb που έβαλα λειτουργεί άψογα - μην τον ματιάσω.
Εγω δεν ειχα πρόβλημα με τον σκληρο ( και ο δικος μου WD είναι)…
Μεχρι πριν λιγες μερες τον έβλεπε κανονικα…
Επιπλεον εχω και το θέμα πως δεν δέχεται πλεον αλλαγη firmware , πραγμα που με κανει να υποθερω πως μάλλον εφαγε καλο κόλλημα …
Ισως με καποιο reset του λειτουργικού να επανέλθει αλλα δεν ξερω πώς να το κάνω και φοβάμαι να πειράξω πράγματα που δεν γνωρίζω..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Επιπλεον εχω και το θέμα πως δεν δέχεται πλεον αλλαγη firmware , πραγμα που με κανει να υποθερω πως μάλλον εφαγε καλο κόλλημα …
Ισως με καποιο reset του λειτουργικού να επανέλθει αλλα δεν ξερω πώς να το κάνω και φοβάμαι να πειράξω πράγματα που δεν γνωρίζω..

Εσυ να μην πειραξεις τιποτα.
Για τα μουτρα σου:136: και του tsitsi εχω στειλει email και περιμενω
απαντηση...

Reaction score
0

Aντρεα μολις νοικιασα απο το video club το δισκακι wanted για να δοκιμασω να ακουσω ηχο dts master audio 5.1 μιας και το δισκακι το υποστηριζει δυστυχως τζιφος αντι για dts master audio εχω απλο dts.δεν ξερω τι να κανω ειχα το προβλημα με τον σκληρο τωρα βλεπω οτι το hdmi παρολο που αναβει στον avr 1910 σαν πηγη εισοδου απο το dune το φορμα του ηχου ειναι απλο dts.Ας μου στειλει καποιος σε pm με τις ρυθμισεις ηχου και γενικως τις ρυθμισεις που εχει κανει στο dune για να ακουει μεσω hdmi τα καινουργια φορμα ηχου.μηπως κατι κανω λαθος στις ρυθμισεις τελικα εκει με τα unicode κλπ.

Reaction score
0

dune_service_reboot.dsf - a service file allowing to perform software reboot of Dune player. Suitable for all Dune player models. Instruction: launch the service file in Dune's file browser -- the player will reboot immediately.

Reaction score
0

Μολις εκανα και reboot αλλα τιποτα ο ηχος εξακολουθει να ειναι απλο dts σε μια ταινια με dts master audio.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.738
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab