Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ήμουν κατα 99,9% κατασταλαγμένος στην απόκτηση του Dune, μετά από αυτά που διάβασα για την αναβάθμιση του firmware, το έχω παραγγείλει ήδη!!!Τα καλυτερα νεα!
Συγγνώμη για την άγνοιά μου, αλλά τι έιναι το "WAF" factor βρε παιδιά???And the third option, the web browser was demonstrated and worked great. You can off course use a generic USB keyboard and mouse, however small keyboards that integrate a trackball come in more handy for living room use and the "WAF" factor off course should not be underestimated...
καλές αγορές, είναι κελεπούρι σε ειδική τιμή! ΠΡΟΣΟΧΗ: στο ίδιο site πωλείται και στην κανονική τιμή, €389,95 αλλά στην προσφορά είναι €329,95
Στην πρώτη παρτίδα των Dune Prime που είχε βγει, είχαν αναφερθεί πολλά προβλήματα ασυμβατότητας του BD player του Dune, με DVD και Blu-Ray δισκάκια (δεν τα έπαιζε καν), κάτι το οποίο είχε αναφερθεί και σε μερικά αρχικά ποστ στην αρχή αυτού του νήματος (όπως π.χ. εδώ)!Ώπα, τώρα πρόσεξα την παρατήρηση στο site: "Return from Customer"!!! Αυτό σημαίνει ότι είναι μεταχειρισμένα, ή έχουν επιστραφεί ως ελλατωματικά?
Μήπως οι επιστροφές αυτές έχουν να κάνουν με το πρόβλημα αυτό που παρουσιάσαν τα πρώτα Dune Prime και πως μπορούμε να το ξέρουμε αυτό???το κομματι που αναφερει το σιτε ειναι επιστροφη απο πελατη με 12 μηνες εγυηση.
WifeΣυγγνώμη για την άγνοιά μου, αλλά τι έιναι το "WAF" factor βρε παιδιά???
Ααααααα, τώρα κατάλαβα!!! Πως να γλυτώσεις τη σκούπα ή τον πλάστη δηλαδή!!! :135:Wife
Acceptance
Factor
πόσο θα συμπαθήσει η συμβία το καινούριο μηχανάκι που έφερες στο σπίτι...ή αλλιώς υψηλό WAF χαμηλός κίνδυνος να φας ξύλο ή μουρμούρα...