Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
122
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Καλησπερα μια ερωτηση και απο μενα.Ξερω οτι υπαρχει τροπος για να δεις 3d στον mede8er 500x2 και ας μην εχει hdmi 1.4.Η Στο κομματι της ποιοτητας απο τι καταλαβα χανει εγω θελω να μαθω αν χανει και στο κομματι καθαρα του 3d γιατι σκεφτομαι να αγορασω τον Epson EH-TW6000 και δεν εχω ουτε bd 3d player και ο υπολογιστης μου ειναι 3 χρονων και δεν ξερω αν παιζει 3d.Ευχαριστω και περιμενω με ανυπομονησια απαντηση.

εμένα μου τα παίζει μια χαρά τα 3d κανένα πρόβλημα και καλή εικόνα.... μιλάμε για αρχεία sbs

Reaction score
0

Ναστε καλα οποτε το μονο προβλημα μου εκτος απο της 12 δοσεις που θα βαλω ειναι αν θα παρω τον
Epson EH-TW6000 η τον Optoma hd33.

Reaction score
0

Επανέρχομαι στο θέμα σύνδεσης των 500Χ2 (ή 400Χ2) με την (4:3) crt SONY trinitron που έχει μόνο είσοδο scart.
Mε τον κο Αποστόλη το ψάξαμε λίγο και μάλλον δεν υπάρχει μια φθηνή-αξιόπιστη λύση. Aν έχετε κάτι υπόψιν για καλώδια-μετατροπέα...

Reaction score
50

Επανέρχομαι στο θέμα σύνδεσης των 500Χ2 (ή 400Χ2) με την (4:3) crt SONY trinitron που έχει μόνο είσοδο scart.
Mε τον κο Αποστόλη το ψάξαμε λίγο και μάλλον δεν υπάρχει μια φθηνή-αξιόπιστη λύση. Aν έχετε κάτι υπόψιν για καλώδια-μετατροπέα...
κάτι τέτοιο θα σου κάνει Cable

Εγώ έχω ένα παρόμοιο της Monster που λειτουργεί σαν in-out αλλά έχει μόνο audio & composite video RCA (δλδ 3 βύσματα για In και 3 για out) και όχι component για την εικόνα (αν δεχεται η TV σου RGB σήμα)

δες και μετατροπέα link

Reaction score
0

κάτι τέτοιο θα σου κάνει Cable

Εγώ έχω ένα παρόμοιο της Monster που λειτουργεί σαν in-out αλλά έχει μόνο audio & composite video RCA (δλδ 3 βύσματα για In και 3 για out) και όχι component για την εικόνα (αν δεχεται η TV σου RGB σήμα)

δες και μετατροπέα link
για ποιο προϊόν απ όσα έχει το Cable μιλάς?

Reaction score
50

το λινκ πρέπει να ανοιγει σε ένα καλώδιο σαν αυτό που χρειάζεσαι απλά έτυχε να είναι 10μ, δες στο site για μικρότερο, ή δες εδώ ή εδώ

Reaction score
0

το λινκ πρέπει να ανοιγει σε ένα καλώδιο σαν αυτό που χρειάζεσαι απλά έτυχε να είναι 10μ, δες στο site για μικρότερο, ή δες εδώ ή εδώ
Aν κατάλαβα καλά η διαφορά μεταξυ των δυο είναι τα επίχρυσα βύσματα του δεύτερου, για καλύτερη ποιότητα. Εδω το θέμα είναι:
a)δηλ έχει εξόδους ο 400Χ2 s-video ή 3 rca? Kαι θα είμαι καλυμένος απο εικόνα+ήχο?
β) αξίζει τον κόπο η διαφορά των 15 ευρώ στο ακριβό? Δηλ θα δω διαφορά στη crt 4:3 που έχω?
Εννοείται οτι ούτως ή άλλως δεν περιμένω θαύματα με αυτή την τηλεόραση, αλλά να μην πάρω τον player και είναι χάλια εικόνα-ήχος...

Reaction score
4.250

ασχετο, αλλα εχει καποιο απο τα μηχανακια σατα? Πολυ παραξενο εχω αυτη την στιγμη 3 διαφορετικα μεταξυ τους και κανενα δεν εχει συνδεση σατα. Γιατι τοσο την υποτιμουνε αυτην τη μορφη συνδεσης? Οταν εχεις εσωερικο δισκο ο πιο ευκολος τροπος συνδεσης ειναι με σατα. Ουτε να ξεβιδωνεις αν εχεις τα μεγαλα μηχανηματα.

Reaction score
1.458

Για firmware δεν έχουμε κάτι προς το παρόν.Εχουν κολλήσει λίγο με το Music Jukebox.

Reaction score
122

παιδιά ξέρει να μου πει κάποιος απο εσάς τι έγινε με το jukebox yamj δεν μπορώ να βγάλω την εικόνα την about.jpg μου βγαίνει μια αίθουσα κινηματογράφου ενω πρώτα μου έβγαιναν τα περιεχόμενα από την ταινία άλλαξε κάτι στο imdb και δεν δινει τα δεδομένα ?

Reaction score
122

παιδιά ξέρει να μου πει κάποιος απο εσάς τι έγινε με το jukebox yamj δεν μπορώ να βγάλω την εικόνα την about.jpg μου βγαίνει μια αίθουσα κινηματογράφου ενω πρώτα μου έβγαιναν τα περιεχόμενα από την ταινία άλλαξε κάτι στο imdb και δεν δινει τα δεδομένα ?
όλα οκ τώρα το είδα το πρόβλημα λύθηκε

http://www.mede8er.org/beta/Firmwar...amj-2.6-SNAPSHOT_win32bit_r2891_16Jan2012.zip

Reaction score
50

Μήπως ξέρουμε σημεία πώλησης του med -X2 στην Αθήνσ?

Δεν έχω καταφέρει να βρω τον Αποστόλη στο τηλ εδώ και 2 μέρες (ολα καλά??)

Reaction score
1.458

Πάρτον την Δευτέρα μέχρι 5 το απόγευμα.Δε νομίζω να του συμβαίνει κάτι.Αλλο σημείο πώλησης στην Ελλάδα απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει.

Reaction score
1.458

Το νέο firmware v2.0.4 με το Music Jukebox θα είναι έτοιμο γύρω στις 20 του μήνα.

Reaction score
50

Αντε να δουμε, πως και πως το περιμένω μιας και το ένα med μου είναι μονο για μουσικη!
Τελικά εγώ έψαχνα τον Αποστόλη στην Αθήνα και αυτός καλοπαιρνούσε σε έκθεση στο Αμστερνταμ :616:

Leo, καμια ιδέα τι παραπάνω θα προσφέρει αυτή η λειτουργία? (εεεεελα, κάτι θα ξέρεις...πες κάτι, δεν θα πούμε τπτ :409: χεχε )

Reaction score
1.458

Ακομη είναι υπό εξέλιξη,γι αυτό δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.Σε γενικές γραμμές προσπαθούν να βελτιώσουν τα της μουσικής αισθητικά περισσότερο,αλλά και αναβαθμίσουν την αναζήτηση μουσικών αρχείων με tags,covers κλπ

Reaction score
0

Λιγο βοηθεια σας παρακαλω,εχω 1 med500x2 5 μηνες και αφου ειδα 1 ταινια και το εκλεισα οταν το ξανανοιξα να δω καποια αλλη δεν εβλεπε τον σκληρο.Απο κεινη την ωρα το εχω ξανανοιξει πανω απο 20 φορες εχω βαλει και το auto scan on αλλα τιποτα.Εκανα και emergency update το τελευταιο firmware αλλα δεν εφτιαξε.Μην ξεχασω οταν το συνδεσω στο pc τον σκληρο τον βλεπει κανονικα και μπορω να δω και ταινια στο pc μου απο το mede8er.Παρακαλω αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω ας με βοηθησει καποιος χωρις να χρειαστει να κανω φορματ τον σκληρο γιατι τον εχω μισογεμισει(αν και δεν νομιζω να μπορω να τον κανω μιας και δεν τον βλεπει καθολου)

Reaction score
1.458

Ενώ το έχεις ανοικτό,τράβα το καλώδιο του τροφοδοτικου από το mede8er για να κλείσει.Περίμενε 2-3 λεπτά,ξανασύνδεσε το και άνοιξε το player πάλι.Να υποθέσω ότι έχεις ελέγξει τα sata καλώδια του mede8er και έχουν κουμπώσει σωστά στον σκληρό.Στο σκληρό δίσκο έκανες format από το μενού του mede8er?Αν όχι σε τι format είναι?

Reaction score
0

Το εκανα με το καλωδιο αλλα δεν επιασε δυστυχως ,τωρα για τον σκληρο ο αποστολης τον σεπτεμβριο μου τον συνδεσε και μου τον εκανε format και απο τοτε επαιζε τελεια.
Λες να ελεγξω τα sata καλωδια?(δεν το κανα γιατι to pc τον βλεπει κανονικα).
Α και σε ευχαριστω για την προσπαθεια και τετοια ωρα αλλα ειχα κοσμο εδω και απο της 10 προσπαθησαμε να δουμε ταινια αλλα τιποτα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis