Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Με ενσύρματο το είχα δοκιμάσει όχι ασύρματο.Πιθανόν να δουλεύει στις βασικές λειτουργίες αλλά επειδή η logitech δεν έχει drivers για Linux κάποια πλήκτρα πιθανόν να μην λειτουργούν.Καλύτερα περίμενε να βγει το δικό του,πλησιάζει ο καιρός άλλωστε!

Reaction score
1.458

Το team του Mede8er ετοιμάζει ένα utility που θα επιτρέπει την εύκολη σύνδεση των mede8er με τον υπολογιστή για όσους έχουν πρόβλημα.Προς το παρόν βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο,αλλά δε νομίζω ν'αργήσει να γίνει public.Αρχικά θα τρέχει μόνο σε windows αλλά θα ακολουθήσει και έκδοση για mac.

Reaction score
50

Σχετικά με το internet radio...eυχέλαιο δεν έκανα, κανα δυο μπινελικια όμως άκουσε και σήμερα δουλεύει τέλιεα ... ρε λέτε να φταίει o provider?

εσείς έχετε βρει ελληνικούς σταθμούς ? πχ enlfeko, best, red klp?
Mad ρίξε και κανα δικό σου ρε για afterhours:116:

Reaction score
1.458

Στο radio επέλεξε search και στο παράθυρο που θα σου εμφανίσει γράψε greek,greece ή κάτι ανάλογο και θα σου εμφανίσει πολλούς ελληνικούς σταθμούς.

Reaction score
403

Τα mede8er υποστηριζουν εξωτερικους υποτιτλους srt σε ταινια bluray (μεσα απο τα μενου της ταινιας bluray) αναπαραγωντας την απο το δικτυο; γενικα περα απο τα popcornhour και xtremer ποια αλλα υποστηριζουν αυτη την δυνατοτητα; το oppo 93 παντως απο οτι εμαθα δεν το υποστηριζει..

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Τα mede8er υποστηριζουν εξωτερικους υποτιτλους srt σε ταινια bluray (μεσα απο τα μενου της ταινιας bluray) αναπαραγωντας την απο το δικτυο; γενικα περα απο τα popcornhour και xtremer ποια αλλα υποστηριζουν αυτη την δυνατοτητα; το oppo 93 παντως απο οτι εμαθα δεν το υποστηριζει..
εμαθες ???
απο που ?

Δες εδω... μονο απο DLNA δεν

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

απο χρηστη oppo 93.

Μιλαω για το αν μπορεις να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους srt ενω αναπαραγεις bluray rip [(δομη folder ή ISO) μεσω δικτυου] μεσα απο τα μενου της ταινιας bluray και οχι να παιζεις το μεγαλυτερο m2ts ονοματίζοντας ιδια και τον υποτιτλο. Ασε που πρεπει να ειναι και στον ιδιο φακελο.
πχ στο φακελο STREAM παιζεις το αρχειο 00001.m2ts και πρεπει στον ιδιο φακελο (STREAM) να εχεις και τον υποτιτλο ονοματισμένο και αυτον 00001.srt και αν η ταινια ειναι σε ενα m2ts αρχειο καλως... αλλιως πρεπει να ενωσεις τα αρχεια m2ts για να μπορεσεις να εχεις εξωτερικους υποτιτλους..χρονοβορο και βαρετο..

Ημουν και εγω ετοιμος να το αγορασω αλλα αυτη η δυνατοτητα μου ειναι πολυ χρήσιμη μιας και ετσι μπορεις να βαλεις ελληνικους υποτιτλους σε τιτλους bluray που δεν εχουν.

Reaction score
1.458

Σε iso υποτηρίζουν

nsk

Reaction score
12

Οσον αφορά την παρουσίαση του Med500x,μιας και οι πιο πολλοί έλειπαν σκέφτηκα να μην τη συνεχίσω τις προηγούμενες μέρες.
Από την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα έχω γυρίσει κι εγώ από τις διακοπές και θα είμαστε όλοι εδώ θα πούμε περισσότερα!
Σε λίγες ώρες πετάω για Κω.Τα ξαναλέμε από 28 Αυγούστου!:605:
Βρε άνθρωπε τώρα είδα ότι ήρθες από τα μέρη μας, :112: να το ήξερα θα σου έλεγα ένα καλωσόρισμα.

Τώρα διαβάζω την παρουσίαση του μηχανήματος Μπράβο πολύ καλή παρουσίαση και πολύ καλό μηχάνημα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

απο χρηστη oppo 93.

Μιλαω για το αν μπορεις να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους srt ενω αναπαραγεις bluray rip [(δομη folder ή ISO) μεσω δικτυου] μεσα απο τα μενου της ταινιας bluray και οχι να παιζεις το μεγαλυτερο m2ts ονοματίζοντας ιδια και τον υποτιτλο. Ασε που πρεπει να ειναι και στον ιδιο φακελο.
πχ στο φακελο STREAM παιζεις το αρχειο 00001.m2ts και πρεπει στον ιδιο φακελο (STREAM) να εχεις και τον υποτιτλο ονοματισμένο και αυτον 00001.srt και αν η ταινια ειναι σε ενα m2ts αρχειο καλως... αλλιως πρεπει να ενωσεις τα αρχεια m2ts για να μπορεσεις να εχεις εξωτερικους υποτιτλους..χρονοβορο και βαρετο..

Ημουν και εγω ετοιμος να το αγορασω αλλα αυτη η δυνατοτητα μου ειναι πολυ χρήσιμη μιας και ετσι μπορεις να βαλεις ελληνικους υποτιτλους σε τιτλους bluray που δεν εχουν.
Αν και το θεμα μας δεν ειναι το Oppo, μια τελευταια κουβεντα για να κλεισει εδω :
Παιζει υποτιτλους για τα παντα και απο παντου.
Με ενα srt και μονο.
Μη με ρωτησετε πως.....δεν μπορω να απαντησω.....NDA :409:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.636

Το firmware τώρα έχει θεματάκια ακόμη,αρκετά!Πιστεύω θα λυθούν σύντομα τα περισσότερα,μιας και είναι...θεματάκια όπως είπα πριν και όχι χοντρά bugs.
Με το 1.0.2 αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το smb.Αργεί πολύ να συνδεθεί και αν επιλέξεις άλλο πρωτόκολο αργότερα,το χάνει πάλι.Με την 1.0.1 δεν γινόταν αυτό.
Με NFS πάει super,όπως και με UPnP.
Επίσης έκοψαν το FTP οριστικά,για να μη χακάρουν το firmware όπως μας είπαν στο φόρουμ τους.
Oι δικτυακοί που έχω δουλεύουν σε SMB, και απ' ότι αναφέρεις πρέπει να δουλεύουν σωστά με το 500Χ2, σωστά?

Εδώ bd iso από smb και με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους:

Blu ray folder με smb πάλι.
Aν εδώ βάλω srt με το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας (00100.m2ts, 00100.srt) στο φάκελο STREAM θα τους δει?

Είμαι πλέον και εγώ ευτυχής κάτοχος του MED500X2:107:
Πρώτη μέρα που άνοιξε ο Αποστόλης και δεν κρατήθηκα.

Δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα λόγω χρόνου. Ας είναι καλά και ο Αποστόλης που μου έδειξε τα βασικά και βοήθησε στο setup καθώς είναι το 1ο media player.

Η ποιότητα είναι σχεδόν άψογη (από όσο μπορώ να κρίνω) και είχε άμεση απόκριση κατα την διάρκεια της ταινίας χωρίς ίχνος σπασίματος. Ποιοτικά εξωτερικά το player βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Εντός ημερών θα έχω και καλύτερη άποψη αλλά ακόμα μαθαίνω τα βασικά..

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω τους ελληνικούς υπότιτλους όταν βρίσκονται σε ξεχωριστό αρχείο srt . Παίζω τις ταινίες μέσω δικτύου και βρίσκονται ταινίες και υπότιτλοι στο ίδιο folder και με το ίδιο ακριβώς όνομα. Εάν είναι ενσωματωμένοι, τους παίζει μία χαρά, όταν όμως είναι ενσωματωμένοι πχ οι αγγλικοί και σε ξεχωριστό οι ελληνικοί, τότε παίζει τους αγγλικούς και δεν μπορώ να βάλω τους ελληνικούς.

Στο setup έχω ήδη ρυθμίσει σαν υπότιτλους τα ελληνικά.

Έκανα και μία δοκιμή να παίξω αρχείο avi & mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους και όταν πατούσα στο χειριστήριο το πλήκτρο subs για να επιλέξω μου έβγαζε το μήνυμα "no subtitles".

Δεν ξέρω εάν κάνω κάτι εγώ λάθος ή έχει bug η συγκεκριμένη έκδοση. Ευελπιστώ όταν γυρίσει ο
lesarros να βγάλουμε άκρη ή όποιος ξέρει ευπρόσδεκτος φυσικά.
Δεν είναι θέμα firmware του med500x2.
Κανονικά παίζει εξωτερικούς υπότιτλους με δίκτυο smb & nfs.
Με δίκτυο dlna/upNp ΔΕΝ παίζει εξωτερικούς υπότιτλους,αφου αυτό το πρωτόκολλο δεν τους υποστηρίζει.

@chipicao σε τι δίκτυο συνδέεσαι με τον υπολογιστή?
Τελικά το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στο dlna/upNp και όχι στο SMB?

Σε iso υποτηρίζουν
Προφανώς πρέπει το αρχείο .iso να έχει το ίδιο όνομα με τους .srt?

Ουφ, αποριών τέλος!! Τώρα μένει να αποφασίσω αν θα πάω στο 500Χ2 ή στο oppo 93, και ο μόνος μου ενδοιασμός είναι η ικανότητα ή μη του oppo να παίξει από SMB.

Reaction score
1.458

Εχει βγει εφαρμογή 3ου για remote control των med500x2,450x2 και 400x2 μέσω των iphone & ipad.
1.59 ευρώ έχει.
Οσοι την θέλετε κάντε search στο App Store με τη λέξη mede8er και θα τη βρείτε.Αναφέρει ότι δουλεύει και με τα mede8ers 1ης γενιάς.
Η εφαρμογή λέγεται M8 Remote

Reaction score
1.458

Το αγόρασα το M8 Remote,τη δουλειά του την κάνει μια χαρά!

Reaction score
1.458

Προς το παρόν έχει βασικές λειτουργίες και θέλω να πω υποστηρίζει τις λειτουργίες των mede8er ως media player πολύ καλά και πλήρως.Στο κομμάτι των internet apps είναι πολύ πίσω.Αν κάποιος πάρει το Mede8er keyboard δεν έχει νόημα προς το παρόν να αγοράσει το M8 Remote.Πεταμένα λεφτά είναι!Αν αναπτυχθεί στο μέλλον μπορεί να γίνει και killer application!

Reaction score
1.458

Παρελήφθει νωρίτερα από τον Αποστόλη το med400x2 για την κρεβατοκάμαρα,καθώς και το mede8er keyboard!
Είμαστε κομπλέ τώρα!
Θα πρέπει να αλλάξω και την υπογραφή μου!:116:

Reaction score
403

Λεο με γιες! να τα χαίρεσαι!
αφου ειχες το app στο κινητο, τι το χρειαζεσαι το mede8er keyboard..δεν σε βολεψε το app;

Reaction score
1.458

Thanks!:126:
Το app προς το παρόν έχει μόνο τις βασικές λειτουργίες του mede8er.Για youtube και τα ιντερνετικά δεν κάνει.

Reaction score
1.458

Να αναφέρω ότι στο επόμενο firmware που θα είναι εντός του Οκτωβρίου θα υποστηρίζει και direct link για τα torrents,οπότε δε θα χρειάζεται πλέον να στείλετε το αρχείο από τον υπολογιστή σας στο med!:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.549
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint