- Reaction score
- 1
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2
αναμένουμε λοιπόν..
αναμένουμε λοιπόν..
εμαθες ???Τα mede8er υποστηριζουν εξωτερικους υποτιτλους srt σε ταινια bluray (μεσα απο τα μενου της ταινιας bluray) αναπαραγωντας την απο το δικτυο; γενικα περα απο τα popcornhour και xtremer ποια αλλα υποστηριζουν αυτη την δυνατοτητα; το oppo 93 παντως απο οτι εμαθα δεν το υποστηριζει..
Σε iso υποτηρίζουνΤα mede8er υποστηριζουν εξωτερικους υποτιτλους srt σε ταινια bluray (μεσα απο τα μενου της ταινιας bluray) αναπαραγωντας την απο το δικτυο; γενικα περα απο τα popcornhour και xtremer ποια αλλα υποστηριζουν αυτη την δυνατοτητα; το oppo 93 παντως απο οτι εμαθα δεν το υποστηριζει..
Βρε άνθρωπε τώρα είδα ότι ήρθες από τα μέρη μας, :112: να το ήξερα θα σου έλεγα ένα καλωσόρισμα.Οσον αφορά την παρουσίαση του Med500x,μιας και οι πιο πολλοί έλειπαν σκέφτηκα να μην τη συνεχίσω τις προηγούμενες μέρες.
Από την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα έχω γυρίσει κι εγώ από τις διακοπές και θα είμαστε όλοι εδώ θα πούμε περισσότερα!
Σε λίγες ώρες πετάω για Κω.Τα ξαναλέμε από 28 Αυγούστου!:605:
Αν και το θεμα μας δεν ειναι το Oppo, μια τελευταια κουβεντα για να κλεισει εδω :απο χρηστη oppo 93.
Μιλαω για το αν μπορεις να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους srt ενω αναπαραγεις bluray rip [(δομη folder ή ISO) μεσω δικτυου] μεσα απο τα μενου της ταινιας bluray και οχι να παιζεις το μεγαλυτερο m2ts ονοματίζοντας ιδια και τον υποτιτλο. Ασε που πρεπει να ειναι και στον ιδιο φακελο.
πχ στο φακελο STREAM παιζεις το αρχειο 00001.m2ts και πρεπει στον ιδιο φακελο (STREAM) να εχεις και τον υποτιτλο ονοματισμένο και αυτον 00001.srt και αν η ταινια ειναι σε ενα m2ts αρχειο καλως... αλλιως πρεπει να ενωσεις τα αρχεια m2ts για να μπορεσεις να εχεις εξωτερικους υποτιτλους..χρονοβορο και βαρετο..
Ημουν και εγω ετοιμος να το αγορασω αλλα αυτη η δυνατοτητα μου ειναι πολυ χρήσιμη μιας και ετσι μπορεις να βαλεις ελληνικους υποτιτλους σε τιτλους bluray που δεν εχουν.
Oι δικτυακοί που έχω δουλεύουν σε SMB, και απ' ότι αναφέρεις πρέπει να δουλεύουν σωστά με το 500Χ2, σωστά?Το firmware τώρα έχει θεματάκια ακόμη,αρκετά!Πιστεύω θα λυθούν σύντομα τα περισσότερα,μιας και είναι...θεματάκια όπως είπα πριν και όχι χοντρά bugs.
Με το 1.0.2 αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το smb.Αργεί πολύ να συνδεθεί και αν επιλέξεις άλλο πρωτόκολο αργότερα,το χάνει πάλι.Με την 1.0.1 δεν γινόταν αυτό.
Με NFS πάει super,όπως και με UPnP.
Επίσης έκοψαν το FTP οριστικά,για να μη χακάρουν το firmware όπως μας είπαν στο φόρουμ τους.
Aν εδώ βάλω srt με το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας (00100.m2ts, 00100.srt) στο φάκελο STREAM θα τους δει?Εδώ bd iso από smb και με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους:
Blu ray folder με smb πάλι.
Είμαι πλέον και εγώ ευτυχής κάτοχος του MED500X2:107:
Πρώτη μέρα που άνοιξε ο Αποστόλης και δεν κρατήθηκα.
Δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα λόγω χρόνου. Ας είναι καλά και ο Αποστόλης που μου έδειξε τα βασικά και βοήθησε στο setup καθώς είναι το 1ο media player.
Η ποιότητα είναι σχεδόν άψογη (από όσο μπορώ να κρίνω) και είχε άμεση απόκριση κατα την διάρκεια της ταινίας χωρίς ίχνος σπασίματος. Ποιοτικά εξωτερικά το player βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Εντός ημερών θα έχω και καλύτερη άποψη αλλά ακόμα μαθαίνω τα βασικά..
Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω τους ελληνικούς υπότιτλους όταν βρίσκονται σε ξεχωριστό αρχείο srt . Παίζω τις ταινίες μέσω δικτύου και βρίσκονται ταινίες και υπότιτλοι στο ίδιο folder και με το ίδιο ακριβώς όνομα. Εάν είναι ενσωματωμένοι, τους παίζει μία χαρά, όταν όμως είναι ενσωματωμένοι πχ οι αγγλικοί και σε ξεχωριστό οι ελληνικοί, τότε παίζει τους αγγλικούς και δεν μπορώ να βάλω τους ελληνικούς.
Στο setup έχω ήδη ρυθμίσει σαν υπότιτλους τα ελληνικά.
Έκανα και μία δοκιμή να παίξω αρχείο avi & mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους και όταν πατούσα στο χειριστήριο το πλήκτρο subs για να επιλέξω μου έβγαζε το μήνυμα "no subtitles".
Δεν ξέρω εάν κάνω κάτι εγώ λάθος ή έχει bug η συγκεκριμένη έκδοση. Ευελπιστώ όταν γυρίσει ο
lesarros να βγάλουμε άκρη ή όποιος ξέρει ευπρόσδεκτος φυσικά.
Τελικά το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στο dlna/upNp και όχι στο SMB?Δεν είναι θέμα firmware του med500x2.
Κανονικά παίζει εξωτερικούς υπότιτλους με δίκτυο smb & nfs.
Με δίκτυο dlna/upNp ΔΕΝ παίζει εξωτερικούς υπότιτλους,αφου αυτό το πρωτόκολλο δεν τους υποστηρίζει.
@chipicao σε τι δίκτυο συνδέεσαι με τον υπολογιστή?
Τα mede8er υποστηριζουν εξωτερικους υποτιτλους srt σε ταινια bluray (μεσα απο τα μενου της ταινιας bluray) αναπαραγωντας την απο το δικτυο; γενικα περα απο τα popcornhour και xtremer ποια αλλα υποστηριζουν αυτη την δυνατοτητα; το oppo 93 παντως απο οτι εμαθα δεν το υποστηριζει..
Προφανώς πρέπει το αρχείο .iso να έχει το ίδιο όνομα με τους .srt?Σε iso υποτηρίζουν
Κανε μας ενα εξπλειν...Το αγόρασα το M8 Remote,τη δουλειά του την κάνει μια χαρά!