Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
20
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

έβαλα το στικάκι επάνω με το player κλειστό και κράτησα πατημένο το ον πάνω στη συσκευή μέχρι να έρθει το σήμα του Med. Μετα ξεκίνησε να φορτώνει η μπάρα κανονικά ώσπου τελείωσε και έκανε restart

Reaction score
1.458

Θα το ξαναπεράσεις πάλι.
Ανοίγεις player και τηλεόραση.Συνδέεις το στικάκι στο mede8er.Περίμενε λίγο και πήγαινε στο media library να δεις αν το βλέπει το στικάκι.Αν το βλέπει θα σου έχει βγάλει την εικόνα του usb.Η 2η usb θύρα στο med θα πρέπει να είναι ελέύθερη,να μην έχεις συνδέσει κάτι άλλο σ'αυτή κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης του firmware.
Τραβάς το καλώδιο του τροφοδοτικού,ώστε να βγει από το mede8er.Στη συνέχεια και πατώντας συνεχόμενα το ON επάνω στο player,συνδέεις πάλι το τροφοδοτικό.Τοτε θα ξεκινήσει η εγκατάσταση.Μόλις εμφανιστεί η μπάρα στην tv,αφήνεις το on και περιμένεις να τελειώσει η εγκατάσταση.

Reaction score
4.250

Δυο ερωτησεις για το 400Χ2.

Πρωτον απο τα νουμερα (1, 2, 3 κλπ) του τηλεχειρηστηριου δεν μου πηγαινει σε αντιστοιχο μερος της ταινιας. Ειναι μια λειτουργια πολυ χρησιμη, αλλα για καποιον λογο στο τηλεχειρηστηριο μου ειναι νεκρο. Αντιθετως τοσο στο 500Χ οσο και στο 400 δουλευει μια χαρα.

Καποιες ταινιες (μαλλον mkv) τις παει κατ ευθειαν σε υποφακελους οπως ΑΝΥ! BDMV CERTIFICATE. Η ταινια ειναι φυσικα μεσα στο BDMV, ομως εκει εχει αλλους 200 υποφακελους, δηλαδη τρεχα γυρευε. Την ιδια την ταινια το 400Χ και το 500Χ την ανοιγουν αμεσως χωρις να μπαινουν σε υποφακελους.
Τι τρεχει? Κοιταξα τις ρυθμισειςμ αλλα τζιφος δεν εβγαλα ακρη.

Reaction score
1.458

Για το 1ο αυτές οι λειτουργίες γίνονται με το πλήκτρο GOTO,ενώ για το 2ο πρέπει να εννοείς bdmv folder και όχι mkv.Αμέσως τις ανοίγει και το x2,αυτή τι στιγμή το δοκίμασα.
Εχεις περάσει το τελευταίο firmware v2.0.1?

Reaction score
4.250

Για το 1ο αυτές οι λειτουργίες γίνονται με το πλήκτρο GOTO,ενώ για το 2ο πρέπει να εννοείς bdmv folder και όχι mkv.Αμέσως τις ανοίγει και το x2,αυτή τι στιγμή το δοκίμασα.
Εχεις περάσει το τελευταίο firmware v2.0.1?
Ο Αποστολης μου ειπε οτι το περασε. Αλλα βλεπω οτι στο Misc γραφει Version Info V2.0.0

Reaction score
1.458

Να ενημερώσω ότι μόλις τώρα μας έστειλαν μια νέα beta για δοκιμή με μερικές μικροδιορθώσεις.
Αυτό σημαίνει ότι αύριο ή το Σάββατο και αν δεν υπάρχει κάποιο χοντρό bug θα βγει η v2.0.2 για όλους!

Reaction score
4.250

Επομενως μαλλον καλυετρα να περιμενω το Σαββατοκυριακο μια και καλη.
Το πληκτρο TV τι ειναι? Υπαρχει περιπτωση να παιξει τηλεοραση?

Reaction score
1.458

Το πλήκτρο tv είναι για να κλειδώνει στη μέγιστη ανάλυση της tv σου.Αν έχεις τηλεόραση 1080p θα το βάλεις στο 1080p60HZ ή 1080p50HZ.
Εγώ 1080p60HZ το έχω και δεν το πειράζω καθόλου.

Reaction score
403

μια ερωτηση, μπορεις να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους σε ταινια bluray (iso, bd folder) μεσα απο το μενου της ταινιας με browse;(χωρις δηλ. να εχει ο υποτιτλος το ιδιο ονομα με το μεγαλυτερο m2ts αρχειο)

υποθετω οτι δειχνει κανονικα τα μενου σε bluray rips...
με το δικτυο εχει κανενα θεμα;
περα του κλασικου που δεν ειναι gigabit οπως ολα εξάλλου..

thanks leo

Reaction score
1.458

Μενού δείχνει αρκεί να μην είναι Blu-Ray BD-J / BD-Java,τότε παγώνει ο player.Συνιστάται πάντως από το μενού του player να βάζουμε την επιλογή bd menu στο off.

Reaction score
1

Profile 1.0 δείχνει κανονικά τα μενού τους.Είναι θέμα αδειών να υποστηρίξει και τα υπόλοιπα...

Reaction score
4.250

Λεωνιδα και κατι ακομη. Οταν μπαινω στο δικτυο, τους δισκους που εχω στον NAS με εξωτερικο USB (κατα βαση εχω ταινιες) τους βλεπει αμεσως. Τους δυο σκληρους (εσωτερικους) που εχω εντος μου ζηταει User Name & Password. Καπου γραφτηκε οτι πρεπει να γραψεις και στα δυο "quest". Ομως τιποτα. Τι δεν κανω σωστα?

Reaction score
1

guest όχι quest, μήπως αυτό κάνεις λάθος...Γράψε guest στο username και άσε κενό το password.

Reaction score
4.250

Μπα, κατι δεν παει καλα, μου βγαζει logon fail!
To εβαλα με password αδειο, μετα το δοκιμασα και με το guest, αλλα τζιφος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm