Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
αυτό είναι σωστό μόνο όταν η ταινία είναι σε ένα και μόνο ένα αρχείο m2ts...
όταν είναι σε πολλά αρχεία είναι καλύτερα να κάνεις αυτό που έγραψε ο rose

melina

Cargo 200
Reaction score
45.411
Λάθος.
00000.m2ts
00000.srt

Αυτό πρέπει να κανείς στο μεγαλύτερο m2ts αρχείο που βρίσκεται και η ταινία.
Αυτό μόλις έκανα με το ts muxer και σε μια πρώτη δοκιμή δουλεύει...φαντάζομαι αφού το διαβάζει η samsung από το usb θα το διαβάζει και το dune δεν μπορεί, θα το δοκιμάσω αργότερα.

Πάντως η πρώτη εντύπωση από το tsmuxer είναι καλή, περνάω πρώτα από το BDinfo πρόγραμμα να δω ποια αρχεία θέλω και με το tsmuxer φτιάχνω το .m2ts. Μετά έχω απλά δίπλα του το .srt, υπάρχει κάποιος λόγος ουσιαστικός να τα κάνω .mkv και ενσωματτώσω τους υπότιτλους;

Τώρα αν προκύψει αυτό που γράφει ο gkontoletas θα επανέλθω για οδηγίες :whistling:

Reaction score
19
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

εγω παντος προτιμο αυτο που λεει και ο Γιαννης αδυνατισμα ταινιας με το tsmuxer αλλα σε δομη blu-ray
και οταν ειναι πολλα αρχεια DVDFab και μετα tsmuxer,
Βασιλη το dune θα το διαβασει αλλα πρεπει να ανοιξεις τον φακελο BDMV-STREAM και να παιξεις το αρχειο 00000.m2ts και το πλειερ θα δει και τους υποτιτλους

Reaction score
403
Αυτό μόλις έκανα με το ts muxer και σε μια πρώτη δοκιμή δουλεύει...φαντάζομαι αφού το διαβάζει η samsung από το usb θα το διαβάζει και το dune δεν μπορεί, θα το δοκιμάσω αργότερα.

Πάντως η πρώτη εντύπωση από το tsmuxer είναι καλή, περνάω πρώτα από το BDinfo πρόγραμμα να δω ποια αρχεία θέλω και με το tsmuxer φτιάχνω το .m2ts. Μετά έχω απλά δίπλα του το .srt, υπάρχει κάποιος λόγος ουσιαστικός να τα κάνω .mkv και ενσωματτώσω τους υπότιτλους;

Τώρα αν προκύψει αυτό που γράφει ο gkontoletas θα επανέλθω για οδηγίες :whistling:
Δεν χρειάζεται το tsmuxer αν η ταινία είναι σε ενα αρχείο m2ts (πολύ λίγες είναι σε πολλά αρχεία) απλά μετονομαζεις τον υποτιτλο με το ιδιο ονομα που εχει το αρχείο που είναι η ταινία.

Reaction score
403
Η λύση είναι το makeMKV.

Κρατάς μόνο την ταινία (ασυμπίεστη) επιλέγοντας το/τα audio που επιθυμείς, παίρνοντας τελικά ένα αρχείο mkv. Έτσι μπορείς να δεις τους εξωτερικούς υπότιτλους που έχεις προσθέσει εκ των υστέρων, πάντα φυσικά με την ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας.

Προσοχή: το makeMKV μετατρέπει τα bluray σε mkv μόνο όταν πρόκειται για αρχείο iso. Στην περίπτωση που το bluray είναι σε μορφή φακέλου (BDMV κλπ), πρέπει πρώτα να μετατραπεί σε iso με το imgburn.
Δεν χρειάζεται να είναι σε iso το bluray για να το μετατρέψει σε mkv το makemkv και σε BD FOLDER μια χαρά δούλεψε, απλά σε ρωτάει κάτι στην αρχή.. Δεν θυμάμαι ακριβως, πατάς yes και δουλεύει μια χαρά. Απλά αναφέρει ότι αυτή η λειτουργία θα είναι ενεργεί μόνο όσο το προγραμμα είναι beta.
Μαλλον κανεις κατι λάθος.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.669

Έχω αγορασμένο το makeMKV, δεν είναι beta. Όταν πας σε φάκελο bluray δεν εμφανίζεται καμμία ερώτηση ή επιλογή.

Αυτό όμως που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι το makeMKV μπορεί να μετατρέψει σε ματρόσκα τα δισκάκια bluray, όπως ακριβώς κάνει και με το iso.

Reaction score
403

Open files > πας στο BDMV και διαλέγεις index.bdmv
Μετά κανείς το Mkv κανονικά..
Δεν χρειάζεται να είναι iso.
Το προγράμμα είναι beta αλλα μπορείς να το χρησιμοποιείς full για ένα μήνα. Μετά δεν θα δουλεύει στα bluray.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.411
Δεν χρειάζεται το tsmuxer αν η ταινία είναι σε ενα αρχείο m2ts (πολύ λίγες είναι σε πολλά αρχεία) απλά μετονομαζεις τον υποτιτλο με το ιδιο ονομα που εχει το αρχείο που είναι η ταινία.
Οταν είσαι 'νέος και ψαρωμένος' δεν πολυκαταλαβαίνεις τι σου γράφουν οι παλιοί.
Λοιπόν κανένα πρόγραμμα δεν χρειάστηκε, μόνο move το σωστό .m2ts αρχείο (δεν είναι πάντα το 0000.m2ts αλλά το μεγαλύτερο απ'όλα από ότι κατάλαβα) και μετονομασία ώστε να ταιριάζει με τους υπότιτλους. Χρόνος επεξεργασίας κάθε ταινίας 1 λεπτό. Και μετά σβήσιμο τα υπόλοιπα που δεν χρειάζονται και όπως σωστά είπε ο Rose είναι το λουκουμάκι στον πόνο καθώς περίπου στις 4 ταινίες κερδίζεις χώρο για άλλη μία...δεν είναι λίγο 25% παραπάνω ταινίες σε κάθε σκληρό. Δεν έχω συναντήσει ακόμη περίπτωση που να είναι μοιρασμένη η ταινία σε 2 αρχεία m2ts, εκεί φαντάζομαι ότι θα πάω με tsmuxer ή mkvmake.
Σε μια ταινία που ήταν ISO δούλεψε το MKVmake.

Σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες και τη συμπαράσταση, στην αρχή νόμιζα ότι θα πνιγώ στον ωκεανό, τελικά δεν ήταν τίποτα σπουδαίο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.669

Open files > πας στο BDMV και διαλέγεις index.bdmv
Μετά κανείς το Mkv κανονικά..
Δεν χρειάζεται να είναι iso.
Ωραίος!!!! Δεν φαντάζεσαι από πόσο χρόνο (και λίγο κόπο...) με γλύτωσες! :thumbsup:
Το προγράμμα είναι beta αλλα μπορείς να το χρησιμοποιείς full για ένα μήνα. Μετά δεν θα δουλεύει στα bluray.
Το ξέρω. Το χρησιμοποιώ πάνω από ένα χρόνο, αλλά λόγω μεταφοράς αρκετών bluray disk σε σκληρούς, είπα ότι άξεζε τον κόπο να το αγοράσω.

Reaction score
1.006

Μολις ανοιξα το Player (SMART Η1) μου εβγαλε νεα αναβαθμιση: 130429_1605_b6

Εχει τα skin απο τα νεα DUNE εντος,δε το εψαξα περισσοτερο....

υπαρχει changelog ?

Reaction score
1.458

Για τα νέα μοντέλα 3D:

1. Fixed the problem of noise in the launch of some audio or video Files
2. Adding a 3D function to reverse the left and right views.
3. Added Dune HD Store for future optional applications.

Για τα παλιότερα αν και δεν υπάρχει κάτι ακόμη,μήπως να βγάλουμε το 2.?

Reaction score
403

Κατι άκουσα οτι με το νέο firmware αφαίρεσαν την δυνατότητα full bluray menu..
Epic fail.
Αν και οπο οτι θυμάμαι στα dune μπορείς να γυρίσεις σε παλαιότερο firmware

Reaction score
1.458

Το διαβασα κι εγώ αυτό,δεν ξέρω αν ισχύει.Μπορείς πάντως να πας πίσω σε παλιότερο firmware στα Dune δεν υπάρχει πρόβλημα.

Reaction score
1.006

Ναι,ισχυει η φημη,μολις το δοκιμασα....

Reaction score
403

Αρα οτι firmware βγάζει απο εδω και περα δεν εχει κανένα νόημα..
Έκτως και αν δεν θέλετε τα bd menu..

Ελπίζω να υπάρχουν κάπου online τα παλιοτερα firmware.. Γιατί μπορει να τα αφαιρέσει η hdi και να εχει μόνο το τελευταίο..

Reaction score
1.458

Αρα οτι firmware βγάζει απο εδω και περα δεν εχει κανένα νόημα..
Έκτως και αν δεν θέλετε τα bd menu..

Ελπίζω να υπάρχουν κάπου online τα παλιοτερα firmware.. Γιατί μπορει να τα αφαιρέσει η hdi και να εχει μόνο το τελευταίο..
Προς το παρόν δεν τα έχουν αφαιρέσει,αλλά και να το κάνουν υπάρχουν και τώρα online για όλα τα μοντέλα και αν χρειαστεί θα τα δώσουμε τα links!:wink:

Reaction score
1.006

ΔΕΝ bootαρει ο browser στο δικο μου...:thumbsdown:

Παντως επειδη καπου διαβασα οτι δε παιζει .ISO δεν ισχυει....τα παιζει κανονικα...

Reaction score
3
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έβαλα στον υπολογιστή μου τα windows 8 (ήμουν σε windows 7) και δυστυχώς δεν μπορώ πλέον να δω το δίκτυό μου. Βλέπει μεν τον φάκελο, αλλά όταν τον ανοίγω είναι κενός. Στο dune (hd duo) έχω σταθερή ip, δοκίμασα και με τυχαία αλλά τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμμία ιδέα τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
1.458

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll