Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

στο μενου του setup τι εχεις επιλεξει?
Ελληνικα, υποτιτλοι σε Win 1253 αλλα και διαφορετικες επιλογες, μα τιποτα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Ίδια ονομασία αρχείου ταινίας και υποτίτλων.

Πχ:
tainia.mkv
tainia.srt

Reaction score
1.458

Στο μενου/Payback έχεις επιλέξει Enable subtitles by default for files/YES και Default subtitles preference for files/EXTERNAL
?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.074
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smar

Δεν μπορει; και γιατι οι οδηγιες του ΜΑΧ λενε οτι μπορει να "γραψει' οπως ενα κινητο;

Με ενα ασυρματο usb πληκτρολογιο δηλ, μπορουμε;
Βεβαίως!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ίδια ονομασία αρχείου ταινίας και υποτίτλων.

Πχ:
tainia.mkv
tainia.srt
Εννοειται - αφου επαιζαν με τα αλλα μηχανακια
Στο μενου/Payback έχεις επιλέξει Enable subtitles by default for files/YES και Default subtitles preference for files/EXTERNAL
?
Θα το κοιταξω Λεό
Βεβαίως!!
Καλοοο!
Σε λιγο ολα δοκιμαζονται. Μιλ μερσι:107:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μηπως το λαθος ειναι στην κωδικοποιηση των αποθηκευμενων υποτιτλων; Γιατι ενω ειναι σε ANSI οταν τα παιζω (στο pc με VLC) φαινονται κατι ακαταληπτοι χαρακτηρες, ενω αν τα αποθηκευσω ως Utf-8 (ή Unicode), παιζουν μια χαρα (παντα στο πισι). Μα τοτε πως επαιζαν μεχρι σημερα στα WD live - Ergeat;

Reaction score
1.458

Στα preferences του vlc έχεις βάλει στο subtitles & osd/subtitle languages/default encoding->Greek (Windows-1253)?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Στα preferences του vlc έχεις βάλει στο subtitles & osd/subtitle languages/default encoding->Greek (Windows-1253)?
Παντα εκει ηταν, αλλα το εκανα ανανεωση και τωρα τους διαβαζει. Για το MAX θα δω το βραδυ, αν επιασε η αλλαγη σε utf/unicode

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Για ιντερνετ ραδιο τι γινεται;

Reaction score
1.458

Για ραδιόφωνο δεν έχω πολυασχοληθεί στα Dunes.Είναι λίγο πολύπλοκο.Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα για το πως προσθέτουμε σταθμούς ας μας γράψει 2 λόγια.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Για ραδιόφωνο δεν έχω πολυασχοληθεί στα Dunes.Είναι λίγο πολύπλοκο.Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα για το πως προσθέτουμε σταθμούς ας μας γράψει 2 λόγια.
Αφου εχει browser δεν μπορουμε μεσω ιντερνετ να μπουμε πχ στο Winamp και να συνδεθουμε με τους σταθμους του; Μαλλον ναι, νομιζω. Στο μεταξυ το θεμα ειναι ΠΩΣ γραφουμε το url στη μπαρα δ/νσεων;

Reaction score
4

Αφου εχει browser δεν μπορουμε μεσω ιντερνετ να μπουμε πχ στο Winamp και να συνδεθουμε με τους σταθμους του; Μαλλον ναι, νομιζω. Στο μεταξυ το θεμα ειναι ΠΩΣ γραφουμε το url στη μπαρα δ/νσεων;
Λοιπόν παίδες σας έχω την λύση για αυτό να κατεβάσεις τον VLC έκδοση 4 όχι την νέα οπού υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξετε URL και να παίξει κανονικά . Διαφορετικά μόνο από συντόμευση μπορεί να παίξει στο Winamp (αν και δεν το έχω ξεψαχνίσει σίγουρα κάπου θα έχει και το winamp επιλογή ) αλλά θα πρέπει να υπάρχει επιλογή στο site για να κάνεις click το σηματάκι του Winamp. :607:

Open Media > Open Network > γράφεις URL και παίζει

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Λοιπόν παίδες σας έχω την λύση για αυτό να κατεβάσεις τον VLC έκδοση 4 όχι την νέα οπού υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξετε URL και να παίξει κανονικά . Διαφορετικά μόνο από συντόμευση μπορεί να παίξει στο Winamp (αν και δεν το έχω ξεψαχνίσει σίγουρα κάπου θα έχει και το winamp επιλογή ) αλλά θα πρέπει να υπάρχει επιλογή στο site για να κάνεις click το σηματάκι του Winamp. :607:

Open Media > Open Network > γράφεις URL και παίζει
Eννοεις (υποθετω) για να ακουμε στο πισι, οχι μεσω Dune;

Χθες ακουσα αρκετη ωρα διαφορα μουσικα αρχεια (οχι wav) κυριως Flac - Hd. Πολυ καλη αποδοση (να΄φταιγε και το dac;:108:) , αλλα μου την εσπασε που κατα την διαρκεια αναπαραγωγης ΔΕΝ μπορεις να γυρισεις στο κυριως μενου και να επιλεξεις αλλα κομματια. Πρεπει υποχρεωτικα να σταματησεις το τρεχον και να γυρισεις πισω! Ευτυχως που, τουλαχιστον, σου δινει την δυνατοτητα να προβαλεις τον τρεχοντα καταλογο (οπου ειναι το αναπαραγομενο) και να επιλεξεις αλλο. Τοσο δυσκολο ειναι να το διορθωσουν; Επισης δεν εχει τυχαια αναπαραγωγη απο εναν γενικο καταλογο (πχ "εντεχνο"), ετσι ωστε να δημιουργησεις ολοκληρο... ραδιοφωνικο σταθμο (φανταζεσθε μια τεραστια συλλογη αρκετων γιγα;)!
Αυτο το κολλημα ομως με το ραδιο-ιντερνετ δεν το καταλαβαινω (οπως και της τιβι). Εδω το κατα το 1/5 της αξιας του Dune max, WD live εχει πληθωρα σταθμων, και οι της HDI γιατι...κολωσαν; για την πληρωμη δικαιωματων; απαραδεκτο!
Ακομη, ειναι δυσκολο η οθονη να παρουσιαζει το πληρες μενου (οπως φαινεται στην τιβι), εστω και μονο με χαρακτηρες (χωρις εικονιδια); τωρα δειχνει μια επιλογη καθε φορα, αλλα δεν ξερεις τι επακολουθει. Αυτο ειναι χρησιμο κυριως στην αναζητηση/επιλογη μουσικων αρχειων μεσα σε ενα καταλογο. Για να βρεις κατι πρεπει να το εχεις συνδεδεμενο με οθονη, μαλλον οχι πρακτικο (εγω ειχα μια τιβι 7").
Στο θεμα των υποτιτλων ολα καλα.
Στην ποιοτητα εικονας, δεν εχω οθονη/προβολεα 1080, αλλα στα 720ρ ειναι τελεια - το αν ειναι καλυτερη απο ταWD live, Egreat δυσκολο να το πω γιατι απαιτειται αμεση συγκριση και οχι απο...μνημης. Παντως παιζει νερακι τα μεγαλα αρχεια (Avatar 1080p με 27gb ,"The sound of music" επισης), ενω συνδεσα σε 7.1 (ο ενισχυτης μου δεν εχει τα νεα κολπα ηχων) και επαιξε τελεια τα νεα πολυκαναλα ! Σε br δεν επαιξαν ακομη (με...τυραννησαν οι συνδεσεις! ), αλλα συντομα θα γινει (εχω αρκετα του Hitech και θα νοικιαζω βεβαια), οταν ομως πραγματοποιηθει ο νεος στοχος (προβολεας 1080ρ:135:), τοτε θα φανουν οι δυνατοτητες του!
Α, ναι, μπηκε (κλικ-κλακ) σκληρος με ταινιακα αρχεια, που τον αναγνωρισε φυσικα πληρως, αν και νομιζω οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια οταν βαζεις ΚΑΙ εξωτερικο usb - θα το ξαναδω.
Ακομη δεν...πλοηγηθηκα (αν κι εχω αυρματα ποντικοπληκτρολογια) αλλα αφου ανοιγει την δικια του σελιδα, θα παει παντου. Για τορρεντς δεν ενδιαφερομαι πια!
Συμπερασμα; Για "ενα για ολα" εργαλειο, ειναι τελειο, η τιμη του μονο (570€!!!) ειναι αυξημενη, οποτε πιθανως να λειτουργησει ανασταλτικα, και θα προτιμηθουν αλλες λυσεις (χωριστο br player + media player), συνδυασμος κατα πολυ φθηνοτερος, αλλα και με αλλες δυνατοτητες ισως.

Reaction score
0
"...αν και νομιζω οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια οταν βαζεις ΚΑΙ εξωτερικο usb "
Όχι κανένα πρόβλημα με εξωτερικό usb σκληρό. Εγώ πάντως του έχω συνδέσει 2TB εσωτερικό και άλλα 2ΤΒ εξωτερικό με usb και όλα καλα...
Όπως και κανένα πρόβλημα όταν του συνέδεσα NAS (με 5 σκληρούς των 2TB ο καθένας).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Όχι κανένα πρόβλημα με εξωτερικό usb σκληρό. Εγώ πάντως του έχω συνδέσει 2TB εσωτερικό και άλλα 2ΤΒ εξωτερικό με usb και όλα καλα...
Όπως και κανένα πρόβλημα όταν του συνέδεσα NAS (με 5 σκληρούς των 2TB ο καθένας).
Nαι εχεις δικιο, ειναι ΟΚ! Εννοουσα ομως (και πως να το καταλαβεις ε;:135:) οταν βαζουμε απο την εμπρος εισοδο usb στικακι, τοτε κατι τρεχει με τον αλλο usb, τον...οπισθιο:135:. Ο εμπρος εχει προτεραιοτητα εναντι του αλλου νομιζω!

Reaction score
403

Ποιο nas του συνδεσες αν επιτρέπετε;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Η απορια μου, πλεον, ειναι...τι στο καλο μαζεψες στα 12ΤΒ; Καλα, ποτε θα τα δεις ή θα τα ακουσεις αυτα, δεν ρωταω, γιατι ξερω την απαντηση ("ποτε":135:)

Reaction score
403
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Η απορια μου, πλεον, ειναι...τι στο καλο μαζεψες στα 12ΤΒ; Καλα, ποτε θα τα δεις ή θα τα ακουσεις αυτα, δεν ρωταω, γιατι ξερω την απαντηση ("ποτε":135:)
Αν αποθηκευεις Back-up απο bluray δεν ειναι πολλα γιατι μια ταινια ειναι περιπου 40-50GB οποτε ενας σκληρος 2Tb ειναι 40-50 ταινιες περιπου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.192
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe