Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
Ελληνικα, υποτιτλοι σε Win 1253 αλλα και διαφορετικες επιλογες, μα τιποτα!στο μενου του setup τι εχεις επιλεξει?
Βεβαίως!!Δεν μπορει; και γιατι οι οδηγιες του ΜΑΧ λενε οτι μπορει να "γραψει' οπως ενα κινητο;
Με ενα ασυρματο usb πληκτρολογιο δηλ, μπορουμε;
Εννοειται - αφου επαιζαν με τα αλλα μηχανακιαΊδια ονομασία αρχείου ταινίας και υποτίτλων.
Πχ:
tainia.mkv
tainia.srt
Θα το κοιταξω ΛεόΣτο μενου/Payback έχεις επιλέξει Enable subtitles by default for files/YES και Default subtitles preference for files/EXTERNAL
?
Καλοοο!Βεβαίως!!
Παντα εκει ηταν, αλλα το εκανα ανανεωση και τωρα τους διαβαζει. Για το MAX θα δω το βραδυ, αν επιασε η αλλαγη σε utf/unicodeΣτα preferences του vlc έχεις βάλει στο subtitles & osd/subtitle languages/default encoding->Greek (Windows-1253)?
Αφου εχει browser δεν μπορουμε μεσω ιντερνετ να μπουμε πχ στο Winamp και να συνδεθουμε με τους σταθμους του; Μαλλον ναι, νομιζω. Στο μεταξυ το θεμα ειναι ΠΩΣ γραφουμε το url στη μπαρα δ/νσεων;Για ραδιόφωνο δεν έχω πολυασχοληθεί στα Dunes.Είναι λίγο πολύπλοκο.Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα για το πως προσθέτουμε σταθμούς ας μας γράψει 2 λόγια.
Λοιπόν παίδες σας έχω την λύση για αυτό να κατεβάσεις τον VLC έκδοση 4 όχι την νέα οπού υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξετε URL και να παίξει κανονικά . Διαφορετικά μόνο από συντόμευση μπορεί να παίξει στο Winamp (αν και δεν το έχω ξεψαχνίσει σίγουρα κάπου θα έχει και το winamp επιλογή ) αλλά θα πρέπει να υπάρχει επιλογή στο site για να κάνεις click το σηματάκι του Winamp. :607:Αφου εχει browser δεν μπορουμε μεσω ιντερνετ να μπουμε πχ στο Winamp και να συνδεθουμε με τους σταθμους του; Μαλλον ναι, νομιζω. Στο μεταξυ το θεμα ειναι ΠΩΣ γραφουμε το url στη μπαρα δ/νσεων;
Eννοεις (υποθετω) για να ακουμε στο πισι, οχι μεσω Dune;Λοιπόν παίδες σας έχω την λύση για αυτό να κατεβάσεις τον VLC έκδοση 4 όχι την νέα οπού υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξετε URL και να παίξει κανονικά . Διαφορετικά μόνο από συντόμευση μπορεί να παίξει στο Winamp (αν και δεν το έχω ξεψαχνίσει σίγουρα κάπου θα έχει και το winamp επιλογή ) αλλά θα πρέπει να υπάρχει επιλογή στο site για να κάνεις click το σηματάκι του Winamp. :607:
Open Media > Open Network > γράφεις URL και παίζει
Nαι εχεις δικιο, ειναι ΟΚ! Εννοουσα ομως (και πως να το καταλαβεις ε;:135"...αν και νομιζω οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια οταν βαζεις ΚΑΙ εξωτερικο usb "
Όχι κανένα πρόβλημα με εξωτερικό usb σκληρό. Εγώ πάντως του έχω συνδέσει 2TB εσωτερικό και άλλα 2ΤΒ εξωτερικό με usb και όλα καλα...
Όπως και κανένα πρόβλημα όταν του συνέδεσα NAS (με 5 σκληρούς των 2TB ο καθένας).
Ποιο nas του συνδεσες αν επιτρέπετε;"...αν και νομιζω οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια οταν βαζεις ΚΑΙ εξωτερικο usb "
Όχι κανένα πρόβλημα με εξωτερικό usb σκληρό. Εγώ πάντως του έχω συνδέσει 2TB εσωτερικό και άλλα 2ΤΒ εξωτερικό με usb και όλα καλα...
Όπως και κανένα πρόβλημα όταν του συνέδεσα NAS (με 5 σκληρούς των 2TB ο καθένας).
Η απορια μου, πλεον, ειναι...τι στο καλο μαζεψες στα 12ΤΒ; Καλα, ποτε θα τα δεις ή θα τα ακουσεις αυτα, δεν ρωταω, γιατι ξερω την απαντηση ("ποτε":135"...αν και νομιζω οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια οταν βαζεις ΚΑΙ εξωτερικο usb "
Αν αποθηκευεις Back-up απο bluray δεν ειναι πολλα γιατι μια ταινια ειναι περιπου 40-50GB οποτε ενας σκληρος 2Tb ειναι 40-50 ταινιες περιπου.Η απορια μου, πλεον, ειναι...τι στο καλο μαζεψες στα 12ΤΒ; Καλα, ποτε θα τα δεις ή θα τα ακουσεις αυτα, δεν ρωταω, γιατι ξερω την απαντηση ("ποτε":135![]()