Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
To "Τειο" ξερει και παραξερει απο edit (και αλλα κολπα) αλλα ειχε κολλησει ο Μοτζιλας, αργουσε να κανει ανανεωση και πατησα δυο φορες την καταχωρηση (και τη...πατησα!)Θείο το EDIT δεν το ξέρεις για να διορθώνεις τα μηνύματα;
Μέχρι μισή ώρα μετά το μήνυμα μπορείς να επέμβεις για να το διορθώσεις.
αν επιτρεπεται απο που πηρες το Drobo? και ποιο εχεις?Σαν NAS εχω το DROBO απο το οποίο είμαι υπερ ευχαριστημένος. Εχει δυνατότητα να καούν 2 σκληροί ταυτόχρονα και πάλι να μη χαθούν δεδομένα. Κλείνει και ανοίγει αυτόματα , παίρνει ότι σκληρό του βάλεις ανεξάρτητα απο χωρητικότητα κλπ. Και το γεμίζεις ένα-ένα σκληρό αν θές , την ώρα που παίζει , χωρίς να το κλείσεις.
Το ότι έχω 17 TB συνολικά δεν σημαίνει ότι είναι γεμάτα όλα , αλλά κάποια στιγμη...![]()
(έχω ένα laptop για κατεβαστήρι , που έχει να κλείσει σχεδόν 2 χρόνια. κάνει non stop downloading , 2 x 365/7/24!!!)
ευχαριστώ για το λινκ, μπήκα στο site, είδα ότι πουλάει το smart H1, είδα την τιμή, έβαλα τα γέλια και δεν ασχολήθηκα άλλο.φιλε papdoux καταρχην Χρονια πολλα και καλα. Για κοιταξε σε αυτο το μαγαζι http://www.vnp.gr/index.php
μόνο το H1 με ενδιαφέρει, δεν είδα τιμές για τα υπόλοιπαΤο Η1 ειναι ακριβο αλλα το ΜΑΧ δεν ειναι φθηνο?
Η μη-αγορά από μία αντιπροσωπεία δεν καταργεί την υποχρεωτική 2/ετή εγγύηση του καταστήματος-πωλητή προς τον πελάτη και των δικαιωμάτων του τελευταίου, όπως προκύπτουν εκ του νόμου.Το Max φθηνά το έχει,αλλά να ξέρετε είναι χωρίς εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπία.
Το πήρα απο το Εshop. Έχω το S.αν επιτρεπεται απο που πηρες το Drobo? και ποιο εχεις?