Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Βάλε γρήγορη εναλλαγή υποτίτλων στο ΟΧΙ.Εγώ έτσι το έχω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Θείο το EDIT δεν το ξέρεις για να διορθώνεις τα μηνύματα;

Μέχρι μισή ώρα μετά το μήνυμα μπορείς να επέμβεις για να το διορθώσεις.
To "Τειο" ξερει και παραξερει απο edit (και αλλα κολπα) αλλα ειχε κολλησει ο Μοτζιλας, αργουσε να κανει ανανεωση και πατησα δυο φορες την καταχωρηση (και τη...πατησα!)

Λεο, και ετσι το δοκιμασα, μα δεν...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.121
Δεν δοκιμάζεις να περάσεις το πρώτο firmware (100828) και να δεις τι γίνεται?
Μπορείς στη συνέχεια να ξαναπεράσεις το τελευταίο. Ξεζιπάρισέ τα, πέρασέ τα σε ένα στικάκι, βάλε το στο Max και τρέξε πρώτα το παλιό. Δες τι γίνεται και μετά ξαναπερνάς το τελευταίο και το δοκιμάζεις και πάλι.

Εγώ πάλι έχω ενεργοποιημένη τη γρήγορη εναλλαγή υποτίτλων. Έτσι πατώντας διαδοχικά το πλήκτρο subtitles αλλάζω τους υπότιτλους. Δοκίμασε κιόλας σε κάποιο αρχείο με πολλαπλούς υπότιτλους να δεις αν οι άλλοι εμφανίζονται σωστά, και το πρόβλημα υπάρχει μόνο με τους ελληνικούς.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο:203:

Reaction score
1.458

Πραγματικά κι εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει,αφού σε μένα οι ίδιοι υπότιτλοι παίζουν κανονικά.
Τα αρχεία αυτά με τις ταινίες και τους προβληματικούς υπότιτλους που βρίσκονται?Στον υπολογιστή σου,σε usb δίσκο,σε εσωτερικο δίσκο στο max,σε δικτυακό δίσκο,που?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Σαν NAS εχω το DROBO απο το οποίο είμαι υπερ ευχαριστημένος. Εχει δυνατότητα να καούν 2 σκληροί ταυτόχρονα και πάλι να μη χαθούν δεδομένα. Κλείνει και ανοίγει αυτόματα , παίρνει ότι σκληρό του βάλεις ανεξάρτητα απο χωρητικότητα κλπ. Και το γεμίζεις ένα-ένα σκληρό αν θές , την ώρα που παίζει , χωρίς να το κλείσεις.
Το ότι έχω 17 TB συνολικά δεν σημαίνει ότι είναι γεμάτα όλα , αλλά κάποια στιγμη... :)
(έχω ένα laptop για κατεβαστήρι , που έχει να κλείσει σχεδόν 2 χρόνια. κάνει non stop downloading , 2 x 365/7/24!!!)
αν επιτρεπεται απο που πηρες το Drobo? και ποιο εχεις?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

φιλε papdoux καταρχην Χρονια πολλα και καλα. Για κοιταξε σε αυτο το μαγαζι http://www.vnp.gr/index.php
ευχαριστώ για το λινκ, μπήκα στο site, είδα ότι πουλάει το smart H1, είδα την τιμή, έβαλα τα γέλια και δεν ασχολήθηκα άλλο.

Reaction score
0

Το Η1 ειναι ακριβο αλλα το ΜΑΧ δεν ειναι φθηνο?

Reaction score
1.458

Το Max φθηνά το έχει,αλλά να ξέρετε είναι χωρίς εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Το Max φθηνά το έχει,αλλά να ξέρετε είναι χωρίς εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπία.
Η μη-αγορά από μία αντιπροσωπεία δεν καταργεί την υποχρεωτική 2/ετή εγγύηση του καταστήματος-πωλητή προς τον πελάτη και των δικαιωμάτων του τελευταίου, όπως προκύπτουν εκ του νόμου.

Reaction score
1.458

Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους (vpn) μου είπαν ότι καλύπτουν οι ίδιοι την εγγύηση.Που σημαίνει ότι το max το στέλνουν στο Ισραήλ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Επανερχομαι στο θεμα των υποτιτλων που δεν επαιζαν (αλλα και μερικων αρχειων βιντεο), γιατι βρηκα τη λυση με τον εξης τροπο: αλλαγη ονομασιας του αρχειου (ουσιαστικα, ξαναεγραψα τις καταληξεις .srt -mkv - ts αν και υπηραν ηδη γραμμενες απο το πισι) ΜΕΣΩ του Dune. Δηλ συνδεσα ενα usb πληκτρολογιο + ποντικακι στην εμπρος θυρα usb και εγραψα "νεες" ονομασιες. ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ νερακι! Δεν ξερω εαν πραγματι παιζει κανενα ρολο η "επι του Dune" ονοματοδοτηση αλλα ετσι επαιξαν ΟΣΑ δεν επαιζαν (εννοειται οτι προηγουμενως παρομοια δουλεια εγινε μεσω πισι, μα δεν...). Οποτε ολα ΟΚ!
Μπηκα και στο ιντερνετ ενω ειχα ανοιχτη την οθονη - ΩΡΑΙΟ πραγμα! Αλλα χρειαζεται επειγοντως browser (ελληνιστι: φυλλομετρητης - άϊ καλα:135:), σε τορεντ κλπ δεν μπηκα (δουλευει το πισι καργα!), ενω για ραδιοφωνο θελει αρχειο που δεν ειναι δυνατο να το βαλεις, ας ελπισουμε σε αναβαθμιση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.235
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos