Δυστυχια ενισχυτη...

Reaction score
3.972
Απάντηση: Δυστυχια ενισχυτη...

Θέμα: Ο ανθρώπινος πόνος ως εργαλείο ανασκολόπησης χαιενάδων.
Αναφέρατε γνωστά παραδείγματα, συμπεράσματα, προτάσεις
Παραλήπτες: Οι γνωστοί-άγνωστοι:113:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Δυστυχια ενισχυτη...

αναλυσοχωρογλέντης μας προέκυψες κι εσύ, ε?

καλό αυτό πάντως. εγώ ακόμα δεν αξιώθηκα να το βγάλω από το κουτί το ΧΤΖ ρουμμμ αναλάιζερ. το αγόρασα πάντως, το καθήκον μου το έκανα.
αστο μεσα το μπ@@ρδελ@...
τσακωθηκα με την γυναικα γιατι δεν καταλαβαινει οτι ο ημιυπαιθριος, αν και δηλωμενος, εχει πολυ comb filtering και τα ηχεια ξαναηρθαν στο σαλονι.... τρελο γελιο/παντοφλα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δυστυχια ενισχυτη...

δεν εχει λινκ ακομα, μου ερχεται στο ιατρειο το περιοδικο σχετικα νωρις...
εγω σας το αντιγραφω για να χαιρεστεεεε...
αστο μεσα το μπ@@ρδελ@...
τσακωθηκα με την γυναικα γιατι δεν καταλαβαινει οτι ο ημιυπαιθριος, αν και δηλωμενος, εχει πολυ comb filtering και τα ηχεια ξαναηρθαν στο σαλονι.... τρελο γελιο/παντοφλα...
Eίναι επόμενο να υιοθετούμε ΄΄εμπειρίες΄΄ που συνάδουν με τη δική μας κοσμοθεωρία,χωρίς όμως να καθίσταται αυτόματα και χρήσιμο...
Κατά τ'άλλα,εύχομαι υγεία και μακροημέρευση(γιά να είναι σε θέση να διασκεδάζουν τους υπολοίπους εις το διηνεκές) σε όσους αναφερθούν σε ΄΄ευτυχείς΄΄ & ΄΄δυστυχείς΄΄ κρουστικές αποκρίσεις.:612:

D

deleted user 10898

Guest
παντως σε πολυ κοσμο και κοσμακη και ριβιουερ και συνφορουμιστες δεν αρεσει ο συνδυασμος class d με ηλεκτροδυναμικα στις υψηλες συχνοτητες.
τωρα που μετρηθηκε και ο belcanto και η παραμορφωση και η δυσκολια του στις ψηλες συχνοτητες και σε χαμηλες ανιστασεις, βγαλτε καμια παρωπιδα....μετρησεις θελατε...

Reaction score
10
παντως σε πολυ κοσμο και κοσμακη και ριβιουερ και συνφορουμιστες δεν αρεσει ο συνδυασμος class d με ηλεκτροδυναμικα στις υψηλες συχνοτητες.
τωρα που μετρηθηκε και ο belcanto και η παραμορφωση και η δυσκολια του στις ψηλες συχνοτητες και σε χαμηλες ανιστασεις, βγαλτε καμια παρωπιδα....μετρησεις θελατε...
Όχι σε πολύ, σε όλο το κόσμο που έχει ακούσει 5 μηχανήματα παραπάνω.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Δυστυχια ενισχυτη...

Όλα όπως διδασκόμαστε με τα γεγονότα,έχουν μία τιμή.Γιατί το χαϊενδ ν'αποτελεί εξαίρεση;Ας κάνουμε λοιπόν τις προσγειώσεις μας...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

Ρε συ Νίκο, έλεος δηλαδή! Οι μετρήσεις του Icepower είναι εδώ. Σιγά μη περιμέναμε τον Άτκινσον και τον κάθε παπάρα - Άτκινσον να μας πει πώς μετράει και πώς ακούγεται ο Icepower, και πόσο δυστυχισμένος είναι. Μ' αυτές τις παπαριές που λέει και γράφει περί έλλειψης πρίμων στη μουσική, τόσο που δεν μπορούμε να δούμε πόσο δυστυχής είναι ο Icepower, από εκεί να καταλάβεις πόσο άσχετος είναι. Άσχετος. Ο Άτκινσον. Και μη σώσει να μου γράψει ποτέ του ρηβιού! Να μη σώσει. Υπογραφή : ΚΟΓΙΑΣ

Ακούς εκεί παρωπίδες! Δε θέλετε ρε παιδιά να πάρετε ενισχυτή class D να ακούτε; Δε σας αρέσει; Δε το χωνεύετε; Δε σας γεμίζει το μάτι επειδή μια τοσηδά πλακέτα κοπανάει 1KW στα 4Ω; Ποτέ σας! Μη το παίρνετε! Πάρτε λάμπες. Πάρτε ένα πράμα με τετραπλούς μετασχηματιστές και 500 τρανζίστορ, και καλά κρασιά. Άιντε πια...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Δυστυχια ενισχυτη...

Ρε συ Νίκο, έλεος δηλαδή! Οι μετρήσεις του Icepower είναι εδώ. Σιγά μη περιμέναμε τον Άτκινσον και τον κάθε παπάρα - Άτκινσον να μας πει πώς μετράει και πώς ακούγεται ο Icepower, και πόσο δυστυχισμένος είναι. Μ' αυτές τις παπαριές που λέει και γράφει περί έλλειψης πρίμων στη μουσική, τόσο που δεν μπορούμε να δούμε πόσο δυστυχής είναι ο Icepower, από εκεί να καταλάβεις πόσο άσχετος είναι. Άσχετος. Ο Άτκινσον. Και μη σώσει να μου γράψει ποτέ του ρηβιού! Να μη σώσει. Υπογραφή : ΚΟΓΙΑΣ

Ακούς εκεί παρωπίδες! Δε θέλετε ρε παιδιά να πάρετε ενισχυτή class D να ακούτε; Δε σας αρέσει; Δε το χωνεύετε; Δε σας γεμίζει το μάτι επειδή μια τοσηδά πλακέτα κοπανάει 1KW στα 4Ω; Ποτέ σας! Μη το παίρνετε! Πάρτε λάμπες. Πάρτε ένα πράμα με τετραπλούς μετασχηματιστές και 500 τρανζίστορ, και καλά κρασιά. Άιντε πια...
παρωπιδες κωστα και μαλιστα ...τεραστιες...
δεν παιζει καλα με ηλεκτροδυναμικα ηχεια, δεν μετραει και καλα. τελος.
τωρα εαν νομιζεις οτι στα 5000ε που κανει ο belcanto δεν βρισκεις κατι καλυτερο και τον προτιμας επειδη ειναι μονδερνος μικρουλης δεν καταναλωνει ενεργεια κλπ μπαρμπουτσαλα... ε καλα σας κανουν!!!

Reaction score
11

πόσο άσχετος είναι. Άσχετος. Ο Άτκινσον.
Φυσικά ένας μαθητευόμενος και κοινός θνητός δεν μπορεί να κρίνει έναν Άτκινσον! Όμως σε μία περίπτωση μου δόθηκε η δυνατότητα να τσεκάρω τα λεγόμενά του από πρώτο χέρι. Όταν έκανε test σε δύο κάρτες ήχου του ίδιου κατασκευαστή, ούτε καν ανέφερε ότι η μία από τις δύο έχει ειδική πρόβλεψη για την μείωση του jitter κατά 31%, σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές του κατασκευαστή!

Παράλειψη στο ανώτατο επίπεδο όταν μιλάμε για ένα προϊόν που η επιτυχία η η αποτυχία του είναι συνυφασμένη με την επίδοσή του, (και), σε αυτόν τον τομέα!

Εδώ η σχετική συζήτηση:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=65208&page=8

:107:

Reaction score
777
αγαπητοί οπαδοί της φιλοσοφίας avsite ...

στη ζωή και στον ήχο υπάρχουν πολλές φιλοσοφίες.Σε όλες όμως αυτές όσο και καλοστημένες να είναι υπάρχει ο κακός και ο καλός παραγωγός.
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα λοιπόν ένας διάσημος ριβιούερ μέτρησε έναν ενισχυτή με εξοπλισμό κατάλληλο γι αυτή την περίσταση.
Μέτρησε και άκουσε οτι κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες είχε άσχημα ψηλά,

το δέχεστε?οκ...
δέν το δέχεστε?οκ...το περίμενα απο εσάς...

γιατί δυστυχώς είστε οπαδοί.
και ως οπαδοί δέν θα μασήσετε ποτέ σας οτι στη ζωή δέν είναι μόνο οι τίτλοι.το οτι σχεδιασα ένα ενισχυτή με μία σωστή φιλοσοφία δέν συνεπάγεται οτι ο ενισχυτής αυτός θα είναι καλός.Ούτε στις μετρήσεις ούτε πουθενά.
Δυστυχώς δέν το δέχεστε.

Για άλλη μια φορά φοράτε παρωπίδες...
και ξέρεις και κάτι άλλο?καλά σας κάνουν...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Η όλη συζήτηση καταλήγει στο "υποκειμενικό". Οι Χ διάσημοι η οι Χ άγνωστοι τέστερ έχουν κι αυτοί μια φιλοσοφία στο άκουσμά τους (το τι θέλουν να ακούνε). Κρίνονται απο προηγούμενα τεστ που έχουν κάνει, για το τι είδους φιλοσοφία ακούσματος έχουν. Παρα ταύτα και μέσα απο το "υποκειμενικό" εαν κι εφόσον δεν είναι "κολλημένος", φανατισμένος, προκατειλημμένος, ξερόλας, μπορεί, πρέπει, επιβάλλεται να κρίνει και το σωστό.

Reaction score
777

Η όλη συζήτηση καταλήγει στο "υποκειμενικό". Οι Χ διάσημοι η οι Χ άγνωστοι τέστερ έχουν κι αυτοί μια φιλοσοφία στο άκουσμά τους (το τι θέλουν να ακούνε). Κρίνονται απο προηγούμενα τεστ που έχουν κάνει, για το τι είδους φιλοσοφία ακούσματος έχουν. Παρα ταύτα και μέσα απο το "υποκειμενικό" εαν κι εφόσον δεν είναι "κολλημένος", φανατισμένος, προκατειλημμένος, ξερόλας, μπορεί, πρέπει, επιβάλλεται να κρίνει και το σωστό.
μετρήσεις λέει δέν υπάρχει υποκειμενισμός όπως τον εννοείς..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.708

Σειρά μου.
Πάμε λοιπόν:

πάντως ισχύει και το αντίθετο. δηλαδή σε πολύ κόσμο και κοσμάκη και ριβιούερ και συμφορουμίστες, αρέσει συνδυασμος class d με ηλεκτροδυναμικα (και με άλλα ηχεία δηλαδή) στις υψηλες συχνοτητες.

Ακόμα δηλαδή και σε κάτι ευαίσθητες κόρνες, που λίγο να έχουν κατιτις τα πρίμα δε μπορείς να τις ακούσεις ούτε δευτερόλεπτο, ταίριαξαν πολύ καλά τα μικρά τριπαθάκια, κι αυτό είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη, από πάρα πολλούς χρήστες έμπειρους και με ιδιαίτερα ακριβό εξοπλισμό, δε σε λέω κάτι καινούριο δηλαδή.

Συμπέρασμα: πάπαλα. τα λέω βέβαια εδώ και χρόνια, θέστηκα τι σου αρέσει και τι μου αρέσει, αλλά ...εγώ τα λέω, εγώ τ'ακούω.

Το "τώρα που μετρήθηκε" είναι λίγο πατάτα δηλαδή ρε συ, και να με συγχωρείς, αλλά τόσα χρόνια, εταιρίες κι εταιρίες, δεν κάνουν μετρήσεις; δε ξέρουν πια τίποτα; μόνο δηλαδή ο άτκινσον ξέρει κι όλος ο πλανήτης αυτόνανε περίμενε για να μετρήσει δηλαδής την πρατοδυστυχία με το δυστυχιόμετρό του το στιλπνό? Έλα, είναι αστείο ακόμα και να το σκέφτεσαι έτσι, όχι να το πιστεύεις κιόλας...:137:

Όσο για τις παρωπίδες, αν νομίζεις πως προσωπικά έχω, ε, κακό του κεφαλιού σου. Δε θα το συζητήσω καν μαζί σου πάντως αυτό, κι ούτε με κανέναν άλλο δηλαδή. Αμα θετε να πιστεύετε ότι εγώ, ο Κώστας έχω παρωπίδες, φιλ φρι. Αλήθεια. Νόου πρόμπλεμ. :126:

Όχι σε πολύ, σε όλο το κόσμο που έχει ακούσει 5 μηχανήματα παραπάνω.
καλά, εσύ μωρό μου έχεις έρωτα, δε σε συνορίζομαι...:136:

δεν παιζει καλα με ηλεκτροδυναμικα ηχεια, δεν μετραει και καλα. τελος.
ή πλάκα κάνεις, έτσι για να "ανάψουν" (δήθεν) τα αίματα, ή είσαι ρε φιλαράκι πολύ αφελής, που δε το νομίζω, ειλικρινά. Αν δηλαδή περίμενες να στο πει ο ριβιούερ για να θέσεις ένα "τέλος" και τόσο καιρό δεν έβλεπες τίποτα, τι να πω. Πάντως αυτά τα "τελεσίδικα" είναι πραγματικά αστειότητες απίστευτου κάλλους, κι είμαι στις καλές μου, το ξέρεις, ε?

τωρα εαν νομιζεις οτι στα 5000ε που κανει ο belcanto δεν βρισκεις κατι καλυτερο και τον προτιμας επειδη ειναι μονδερνος μικρουλης δεν καταναλωνει ενεργεια κλπ μπαρμπουτσαλα... ε καλα σας κανουν!!!
κοίτα να δεις, συμφωνώ πως δε τον πουλάνε καθόλου φτηνά τον μπελκαντίδη. Και στα 5000 που λες, θα έβρισκα κάποιον άλλο κλας ντε και καλά να κάνω τη δουλειά μου, ώστε να μου περισσέψουν αρκετά έως πολλά ευρώπουλα στην τσέπη.

Η δική μου άποψη για τα στέρεα είναι λίγο πιο χαλαρή από τη δική σου θα έλεγα. Νομίζω πως δεν αξίζει ο κόπος για να ακούω τις σκατοηχογραφήσεις του κάθε παπάρα να σκάσω ένα τσουβάλι λεφτά. Άσε που ειλικρινά βρίσκω πιο σωστή την υλοποίηση του ενεργού ηχείου, οπότε πια δε με απασχολεί καν το θέμα ενισχυτή.

Λέμε τώρα....

αγαπητοί οπαδοί της φιλοσοφίας avsite ...
Αγαπητέ μου το avsite είναι μια πλατφόρμα, δεν έχει φιλοσοφίες και γούστα, φιλοξενεί κόσμο που έχει από αυτά τα περίεργα πράματα.

Η άποψή σου όπως και η άποψη οποιουδήποτε έχει ίση αξία με οποιουδήποτε άλλου.

Στο φόρουμ απλά βρίσκεις τη δυνατότητα να το συζητάς με όποια επιχειρήματα έχεις, ώστε να προάγεις την όποια (σημαντική) γνώση ή και την όποια (ασήμαντη) εμπειρία σου.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα λοιπόν ένας διάσημος ριβιούερ μέτρησε έναν ενισχυτή με εξοπλισμό κατάλληλο γι αυτή την περίσταση.
Μέτρησε και άκουσε οτι κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες είχε άσχημα ψηλά,

το δέχεστε?οκ...
προσωπικά δεν έχω να "δεχτώ" ή να "μη δεχτώ" κάτι. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις καν. Πάντως, δεν υποχρεούμαι να δεχτώ ή να μη δεχτώ κάτι.

Το μόνο που γίνεται στην πράξη, είναι να προστίθεται άλλο ένα στοιχείο. Αυτά.

Δε ξέρω γιατί, ίσως να σε βολεύει κιόλας, αλλά του παραδίνεις σημασία. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία ξέρεις. Δε λέω πιο σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά, λέω "κι άλλα".

Αν θες να σκέφτεσαι χωρίς παρωπίδες, δεν έχεις παρά να υπολογίζεις όλες τις παραμέτρους, να μην είσαι δηλαδή τόσο απλοϊκά σκεπτόμενος. Λέω γω τώρα, μη το δέσεις και κόμπο, νταξ?

...καλά σας κάνουν...[/B]
α, αυτό ισχύει για όλους. Μηδενός εξαιρουμένου.

Όλοι "παθαίνουν" αυτά που τους αξίζουν.

Άντε, καλή συνέχεια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.708

στις ψηλες συχνοτητες και σε χαμηλες ανιστασεις
αυτό είναι τεχνικό θέμα αμιγώς. Για να το συζητήσουμε, οφείλετε να γνωρίζεται τον τρόπο που δουλεύει το LC εξόδου αυτών των υλοποιήσεων, και πως αυτό αλλάζει ανάλογα με την αντίσταση του φορτίου (ηχείο) που θα κληθεί να οδηγήσει.

Μπορούμε να το συζητήσουμε σε βάθος, προσωπικά έχω το απαραίτητο υπόβαθρο, αλλά νομίζω πως θα κατηγορηθούμε πάλι πως λέμε πράματα τόσο τεχνικά και ακατανόητα, που δεν ενδιαφέρουν κανένα.

αυτό, έτσι, σαν συμπλήρωμα γνώσης.

Reaction score
777

Αγαπητέ μου το avsite είναι μια πλατφόρμα, δεν έχει φιλοσοφίες και γούστα, φιλοξενεί κόσμο που έχει από αυτά τα περίεργα πράματα.
ok...

Η άποψή σου όπως και η άποψη οποιουδήποτε έχει ίση αξία με οποιουδήποτε άλλου.

Στο φόρουμ απλά βρίσκεις τη δυνατότητα να το συζητάς με όποια επιχειρήματα έχεις, ώστε να προάγεις την όποια (σημαντική) γνώση ή και την όποια (ασήμαντη) εμπειρία σου.

προσωπικά δεν έχω να "δεχτώ" ή να "μη δεχτώ" κάτι. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις καν. Πάντως, δεν υποχρεούμαι να δεχτώ ή να μη δεχτώ κάτι.

Το μόνο που γίνεται στην πράξη, είναι να προστίθεται άλλο ένα στοιχείο. Αυτά.

Δε ξέρω γιατί, ίσως να σε βολεύει κιόλας, αλλά του παραδίνεις σημασία. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία ξέρεις. Δε λέω πιο σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά, λέω "κι άλλα".

Αν θες να σκέφτεσαι χωρίς παρωπίδες, δεν έχεις παρά να υπολογίζεις όλες τις παραμέτρους, να μην είσαι δηλαδή τόσο απλοϊκά σκεπτόμενος. Λέω γω τώρα, μη το δέσεις και κόμπο, νταξ?

α, αυτό ισχύει για όλους. Μηδενός εξαιρουμένου.

Όλοι "παθαίνουν" αυτά που τους αξίζουν.

Άντε, καλή συνέχεια.
όχι ρε συ.δέν τα δέχομαι.δέν μπορεί εδω μέσα να μου θαβετε με τις ώρες έναν ενισχυτή επειδή έβγαλε μια κακή μέτρηση κάποιος κάπου και τώρα να μου το παίζετε οτι δέν έγινε τίποτα που έβγαλε ο ατκισον.
Αν είσαι μάγκας βγάλε ένα θέμα με τίτλο...
"έπεσε ο μύθος"
"καλό στη θεωρία αλλα"
και δέν ξέρω οτι άλλο σου κατέβει.διότι αν το μηχανηματάκι είχε μέσα λαμπίτσα εσύ ο ίδιος θα είχες βγεί και θα έλεγες ¨μηχανές παραγωγής παραμορφώσεων" και λοιπές ατάκες.

βέβαια δέν σε κατηγορώ και τόσο διότι δέν είδα το ριβιού ετσι ώστε να κρίνω...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.708

Αν είσαι μάγκας
ε, ε..., εεεεε, δεν είμαι μάγκας....

αχ, τό'πα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.708
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυστυχια ενισχυτη...

διότι αν το μηχανηματάκι είχε μέσα λαμπίτσα εσύ ο ίδιος θα είχες βγεί και θα έλεγες ¨μηχανές παραγωγής παραμορφώσεων" και λοιπές ατάκες.
Λοιπόν, φιλαράκι είσαι φάουλ, είσαι λάθος.

Να στο κάνω λιανά.

Μέχρι να καταλήξω σε τριπάθιο, έπαιζα με λάμπες, εκεί είχα καταλήξει μετά από πάμπολλα μηχανήματα που είχα στην κατοχή μου, τα οποία ποτέ δε θα έχουν οι περισσότεροι από σας (ξέρω καλά πως αυτό ακούγεται "κάπως", αλλά είναι απλά η αλήθεια, τίποτε παραπάνω..).

Και αν μου πεις εκτός των κλας ντε-τε και τα συναφή, τι προτιμώ, η απάντηση είναι λάμπες.

Άλλωστε, ακόμα και στο τριπάθιο, είχα βάλει λάμπες μέσα, σχεδόν από την αρχή. Σα προενίσχυση ένα πράμα, μπάφερ όμως, δηλαδή χωρίς κέρδος. Κι έχει μόλις κανα εξάμηνο που τις έβγαλα. Δηλαδή, είχα μέχρι πρότινος λάμπα στο σύστημά μου, άλλο αν δε φαινότανε, άλλο αν δεν είχε σασσί γυαλισμένο και όμορφο, να φέγγει στο σκοτάδι.

Λάμπα. Τη γουστάρω, το έχω αποδείξει άλλωστε εμπράκτως! Το ξέρω. Το έχω ζήσει περισσότερο από όσο ίσως μπορείς να φανταστείς.

Και στο Σπέρτο τα ίδια έλεγα, τον παρακάλαγα να βγάλει μια κιλοβαττική λαμπούλα να δω το φως...

Αυτά τα ολίγα, διότι δεν έχετε καταλάβει γρι για μένα. Το οποίο βέβαια, δεν έχει καμιά απολύτως σημασία! :138::137:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυστυχια ενισχυτη...

Άλλωστε, ακόμα και στο τριπάθιο, είχα βάλει λάμπες μέσα, σχεδόν από την αρχή. Σα προενίσχυση ένα πράμα, μπάφερ όμως, δηλαδή χωρίς κέρδος.
α είσαι επικίνδυνος εσύ!!!!πήρες mercedes και τη σέρνεις με άλογο!!!:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp