ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Αν όλα τα μεταλ κομμάτια τα άκουγαν με ανοιχτά αυτιά και χωρίς παρωπίδες, θα καταλάβαιναν ότι είναι από τις λίγες πραγματικές μουσικές. Μία σημείωση: Όταν ακούτε μπαλάντα και κόβετε φλέβες, προέρχεται είτε από μεταλ είτε από χαρντροκ συγκροτήματα. Άντε και καμία από κάνα ποπ συγκρότημα ή τραγουδιστή-τρια...!!!:602: METAL RULES:621:
+1000

Μεταλλάδες ενωθείτε!Πού είναι η Μαρία?
H Mαρία... χαρακτήρισε την προσπάθεια καλή ως προσπάθεια.

Τώρα για ποιότητα... πάμε μερικά (πολλά δηλαδή) σκαλοπάτια παραπάνω και βρίσκουμε ατόφιο μέταλλο με ελληνικό στίχο από ένα όλο δικό μας συγκρότημα που δεν έχει άδικα αγαπηθεί παγκοσμίως... :126:

[reliops=Rotting Christ - Athanati este][youtube]E0hc3iJk3M0[/youtube][/reliops]

Reaction score
4

καλα μολις σημερα πετυχα το θεμα (ελλειπα κινα 3 μηνες...) και εχω λιωσει στο γελιο με τους διαλογους σας!

οσο για το κομματι... μουσικα οκ πηγαν να κανουν ενα "νεωτερισμο" αλλα χωρις να "το'χουν" και πολυ... οι Orphaned Land που καποιος παρεθεσε το κανουν πολυ καλυτερα

τωρα για τη φωνη... ο τυπος ειναι απαραδεκτος, σορυ!

δε χρειαζεται να ουρλιαζει κανεις για να τραγουδησει μεταλ, οπως σε καθε ειδος μουσικης το βασικο ζητουμενο ειναι να βαζει το απαιτουμενο συναισθημα, το στυλ του να συμβαδιζει με τη μουσικη υποκρουση και εφοσον θελει να τα πει στα αγγλικα, να μαθει να τα προφερει σωστα! ο αμοιρος εδω αποτυγχανει σε ολα τα επιπεδα! :119:

τελος, ισως το παντρεμα του μπουζουκιου με το μεταλ was not meant to be... who knows :119:

η αληθεια ειναι οτι μπουζουκι εχει χρησιμοποιηθει και αλλες φορες, πιο διακριτικα, απο ξενα progressive rock (και metal) συγκροτηματα και οχι μονο, οπως επισης και αλλα ανατολιτικα οργανα

ονοματα μη με ρωτησετε, δε θυμαμαι, απλα οτι το εχω δει στο βιβλιαρακι

Reaction score
1
Θές και βιβλιαράκι για να ξέρεις ότι οι Megadeth στο Rust in Peace (το κομμάτι) έχουν μπουζούκι σε ένα πέρασμα που κάνουν?

Reaction score
4

οχι αλλα θελω μνημη και δυστυχως σε αυτην υστερω :108:

το rust in peace εχω να το ακουσω.... ν χρονια! ισως να του κανω μια επαναληψη μιας και το ανεφερες... :119:

Reaction score
2.236
Πάντως σε ανατολίτικο ροκ (γιατί μεταλ δεν το κάνω το τραγούδι με την καμμία) προσωπικά είχα πάθει πλάκα με την προπερσυνη συμμετοχή της τουρκίας στη eurovision, το τραγούδι λεγόταν deliνομίζω, το συγκρότημα μου διαφεύγει.

Reaction score
587
Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Θές και βιβλιαράκι για να ξέρεις ότι οι Megadeth στο Rust in Peace (το κομμάτι) έχουν μπουζούκι σε ένα πέρασμα που κάνουν?

Αν εννοεις το bridge του περασματος απο το 1ο μερος στο 2ο, δεν ειναι μπουζουκι.
Και γενικα στο κομματι, δεν υπαρχει μπουζουκι.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Αν εννοεις το bridge του περασματος απο το 1ο μερος στο 2ο, δεν ειναι μπουζουκι.
Και γενικα στο κομματι, δεν υπαρχει μπουζουκι.
Και όμως είναι μπουζούκι αυτό το πέρασμα.

Το γράφει και το βιβλιαράκι του CD (σίγουρα), και αν δεν κάνω λάθος το δείχνει και το βιντεοκλιπ.

Reaction score
1
To track 1
Holy Wars...The Punishment Due στο 2.15.

(απο βλακεία έγραψα το κομμάτι Rust in Peace, δεν εννοούσα αυτό τελικα!)

Καλά ένα πέρασμα είναι , πολύ θέμα το κάναμε! απλά είπα ένα κομμάτι που μου είχε μείνει όταν το άκουγα στο γυμνάσιο ακόμα. Τότε που γράφαμε κασσέτες συλλογές METAL και είχαν όλα και όλα 2-3 συγκροτήματα (maiden, metallica, megadeth)

Reaction score
587

Ναι, αυτο καταλαβα και στην αρχη...
Δεν ειναι μπουζουκι.
Κατ'αρχην δεν ειναι διπλες οι χορδες και το παιζει ο Friedman.

Τεσπα, ειμαι σιγουρος γιατι αυτο το κομματι το εχω παιξει αρκετες φορες και ζωντανα με το παλιο μου γκρουπ. Τοτε που ιντερνετ δεν υπηρχε και τρεχαμε να αγορασουμε παρτιτουρες απο Αθηνα...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Ναι, αυτο καταλαβα και στην αρχη...
Δεν ειναι μπουζουκι.
Κατ'αρχην δεν ειναι διπλες οι χορδες και το παιζει ο Friedman.

Τεσπα, ειμαι σιγουρος γιατι αυτο το κομματι το εχω παιξει αρκετες φορες και ζωντανα με το παλιο μου γκρουπ. Τοτε που ιντερνετ δεν υπηρχε και τρεχαμε να αγορασουμε παρτιτουρες απο Αθηνα...
Έχεις δίκιο, τα έκανα θάλασσα. :623:

Με έκανες και έψαξα το βιβλιαράκι του CD, δεν γράφει κάπου για μπουζούκι. Μάλλον μου είχε μείνει η ιδέα για τόσα χρόνια στο μυαλό που την θεωρησα δεδομένη. Ίσως κιόλας το είχα κουβεντιάσει και με κάποιους και πέρασε στο ντούκου, άρα θεωρήθηκε 2 φορές δεδομένο.

Λάθος μου!

Reaction score
2.236
Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Έχεις δίκιο, τα έκανα θάλασσα. :623:

Με έκανες και έψαξα το βιβλιαράκι του CD, δεν γράφει κάπου για μπουζούκι. Μάλλον μου είχε μείνει η ιδέα για τόσα χρόνια στο μυαλό που την θεωρησα δεδομένη. Ίσως κιόλας το είχα κουβεντιάσει και με κάποιους και πέρασε στο ντούκου, άρα θεωρήθηκε 2 φορές δεδομένο.

Λάθος μου!
Θυμάμαι ότι σε μια συνέντευξή του σε ελληνικό περιοδικό ο Friedman είχε πει ότι του αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα όργανα και τον τελευταίο καιρό παίζει με μπουζούκι, ίσως να είχες συγκρατήσει κάτι τέτοιο.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat