ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

παλικαρακι μου απλα δεν ξεβρεις....αμα θες ζιγκλερια εδω ειμεθα
κατα τα αλλα αν τρεχεις αφιλτρος θα το πλερωσεις ακριβα, χωσε να μπουρι k&n , να βρεις την υγεια σου.Οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλο.

Reaction score
30.491

Ξέρω ρε χαμένε πως δεν ξέρω. Θέλω keihin original, Που εχουν και ελαφριά κωνικότητα.
Εσυ δεν ξέρεις απο fcr, τι να σου κάνω. Δεν δουλεύουν τα fcr με φίλτρα λεβέντη μου.
Θα πρέπει να βγούν οι χοάνες τους και θα χαλάσει εντελώς η αεροδυναμική τους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μπλιαααααααααααααα ξερεις................μπλιαααααααααααααααααα

Reaction score
51

Λοιπόν κανάς άλλος με άλλη γνώμη?

Να προτείνω κάτι?

Γιατί δεν πας το μηχανάκι στον Νικολαΐδη (Tecnomoto) να κάνετε μερικές δυναμομετρήσεις με καυσανάλυση για να δεις τι παίζει?
Και αν όντως είναι πολύ φτωχά τα μείγματα, κάποια λύση θα σου βρει (γιατί ασχολείται χρόνια με jet kits, dynojet), ιδιαίτερα αν το έχετε μετρήσει....
Δε σου λέω να πας σε αυτό (που προφανώς είναι για μαμά καρμπς) αλλά κάτι καλύτερο θα σου προτείνει...

Reaction score
30.491

Χιχιχιχι , john εχεις πλάκα το κσέρεις?
Θα τα πούμε μέσω πμ, αλλά αυτό που λες δεν παίζει με τπτ.
Εχω δικό μου μηχανικό με γνώσεις. Εχω και ιστορία με τα δυναμόμετρα, πολύ μεγάλη.
Ενας λόγος που το VTR έγινε μπάχαλό ήταν οι απανωτές δυναμομετρήσεις.
Εχω γνώση και εμπειρία ειδικά στο συγκεκριμένο μηχανάκι , και εγω και ο μηχανικός που το φιάχνει.
Τα παπατζιλίκια του κάθε δυναμόμετρου τα ξέρουμε απ"έξω και ανακατωτά.

Δεν θέλω να ξανασκίσω το μοτέρ μου με δυναμομετρήσεις τις πλάκας, όπως έκανα διάφοροι επιστήμονες στο παρελθόν επάνω στην καμπούρα μου.
Εχω πολλά παραδείγματα ηλιθίων. Και βέβαια ο μεγαλύτερος ηλίθιος ΕΓΩ που έλεγα , HONDA είναι δεν σπάει .Ναι δεν έπασε ποτέ, ακόμη και όταν μου άναψε λαμπάκι λαδιού. Πήρε μέσα 3λίτρα , το σκυλί το μαύρο. Βέβαια η ζημιά είχε γίνει.
Λοιπόν για να εχω πιο νορμάλ ζωη εγω και το βούτυρό μου αποφάσισα να μιλάω μόνο με ανθρώπους που ξέρουν απο V κινητήρες, ο εξής ενας ο δικός μου , που είχε και VTR.
Οι πιο πολλοί αν οχι όλοι , δεν ξέρουν να ρυθμίζουν V2 κινητήρες.
Το μόνο που ξέρουν είναι οτι ο πίσω κύλινδρος θέλει πιο μεγάλο ζιγκλέρ .Ε καλά αυτό το ξέρει και ο μπιμπίκος , ο γάτος μου.
Απο ΠΡΗΣΜΕΝΑ VTR εχουν όλοι μεσάνυχτα γιατί ασχολούνται μόνο με τετρακύλινδρα.
Αλλο το ενα και άλλο το άλλο.
Δεν συζητάω ακόμα για FCR για V2 γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Γράφω , μήπως και πετύχω κανένα καμμένο σαν και μένα , και μπορέσει να μου πεί δυο κουβέντες για τα FCR , τα οποία είναι ιδιαίτερα δύστροπα.
anyway , όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την επιθυμία σου
να βοηθήσεις.

John.

Reaction score
51

Όπως σου υποσχέθηκα και στο πμ, έψαξα και έχω 3 fora.
Ρίξε μια ματιά εδώ:

Γίνε μέλος και κουβέντιασέ το.
Πιθανότατα να υπάρχουν απαντήσεις και μάλιστα εύκολα (είναι πολλά τα μέλη).
Για δες! :121:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ασε και κατι στο ταμειο ρε τσιφουτη , ποση ωρα επσαχνε ο αθρωπος

Reaction score
30.491

Λοιπόν το μυστήριο αποκαλύφθηκε και το πρόβλημα λύθηκε.
Μετά απο εκτενές ψάξιμο το σάββατο αφού ψάξαμε τα πάντα , αλλάξαμε τους πολλαπλασιαστές , και βάλαμε τους μαμά. Το μηχανάκι έγινε πύραυλος.Ούτε κοψίματα , ούτε βήχας ούτε μπαφ μπουφ ούτε τίποτα.Κοντέψαμε να πέσουμε πάνω σε αυτοκίνητα σε άλλα μηχανάκια , σε οτιδήποτε τέλος πάντων.
Το τέρας βρυχάται ανοίγει με εναν απίστευτο τρόπο , σηκώνεται και σπινάρει ταυτόχρονα και ουρλιάζει σαν αγωνιστικό vtr .Ε ρε γλέντια!!!!.
Και να σκεφτεί κανείς οτι το έχουμε πλούσιο απο ζιγκλέρ.Τώρα θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα στα ζιγκλέρ και στην θέση της βελόνας.Θα το φτωχύνουμε λίγο και θα στροφάρει ακόμα πιο γρήγορα.
Τώρα μένει να το βγάλω εθνική να δω αν γεμίζει και την 6η.
Υπόψην οτι όλες οι σχέσεις του σαζμάν έχουν μακρύνει.
Ωραία τα νίτρα είναι κοντά στην τοποθέτηση. Βέβαια πρέπει να λύσουμε και το θέμα του συμπλέκτη που πατινάρει.Θα μπούν οι barnet και το σύστημα με τα κοκοράκια στην καμπάνα που τους γραπώνει και δεν τους αφήνει να πατινάρουν.Ψώνιο την εχω καταβρεί λέμε.

Reaction score
1

Α ρε τυχερέ, σε ζηλεύω :619:...την υγειά σου να 'χεις να καβαλάς !

Reaction score
30.491

Για να γουστάρετε μέχρι να βγούν καλύτερες.

Reaction score
30.491

Ωραία άντε να δούμε τι θα κάνουμε τώρα που πατινάρει σαν τρελό.
Κρύο και ελαφρώς ζεστό δεν πατινάρει.
Οταν ζεσταθούν τα λάδια όμως , και οι δίσκοι αντίστοιχα ,την ακούνε οχι στερεοφωνικά αλλά 9,3 , σαν τον ενισχυτή μου. Μιλάμε οτι πατινάρει η 4η , απο τις 7000 και μετά η 5η απο τις 7000-8000 και η 6η απο τις 6000. Κλείνω γκάζι ξανανοίγω στην αττική με 230 και γίνεται του κουτρούλη ο γάμος.
Και δεν ξέρω πως θα λυθεί αυτό το μ@λ@κισμένο πρόβλημα.
Η καμπάνα όπως και οι δίσκοι και το "πλατώ" δλδ ολο το σετ είναι καινούργια. Και τρώνε κάτι σφαλιάρες που ξεχνάνε το όνομά τους.Λογικό αν σκεφτούμε οτι νορμάλ το μηχανάκι βγάζει 110 ίππους στρόφαλο , και το δικό μου τώρα παράγει 150 τροχό. Σκέψου τι εχει να γίνει αμα πέσουν και τα νίτρα , μου λέει ο δικός μου.Δυστυχώς καμπάνα απο άλλο μηχανάκι δεν μπορεί να μπεί . Και βέβαια ούτε απο sp , που είναι και πιο μικρή.Και άλλο σχήμα και και και.
Την εποιήσαμεν κεχρωσμένην ,γενικώς την βάψαμε.
Αντε να δω τώρα τι σκατά θα κάνουμε.Κλαψ λυγμ σνιφ , μπουχουχου.

Reaction score
30.491

Καλά είμαι και λίγο γάίδαρος.
Ξέχασα να πω , να γράψω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύ ιδιαίτερο μηχανικό μου τον Γιώργο.
Χωρίς τις γνώσεις την εμπειρία και την όρεξή του το vtr μου θα ήταν άλλο ενα απλό vtr σαν ολα τα άλλα.Αρχισε να γίνεται πάλι σωστό και βαρβάτο και πιο γρήγορο και πιο vtr απο την εποχή που τον γνώρισα.
Ενας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερες γνώσεις , ψαγμένος , με πολύ μεράκι , και εντελώς καμμένος , σαν και μένα.
Χάρη κυρίως σε αυτόν εχω μάθει αρκετά απο οσα ξέρω και το μηχανάκι μου έγινε όπως έγινε . ΠΥΡΑΥΛΟΣ.
Είναι ΨΑΓΜΕΝΟΣ, είναι ΓΝΩΣΤΗΣ, είναι ΨΕΙΡΑΣ, είναι απο τους καλύτερους , αν οχι ο καλυτερος , μηχανικός που εχω γνωρίσει.
Thanks george.

Reaction score
51

Και γιατί δε γράφεις ποιος είναι (επώνυμο), ένα τηλέφωνο ή μια διεύθυνση?
Όταν βλέπουμε μ@λ@κίες τις γράφουμε. Σωστά?
Ας γράφουμε και τα καλά βρε Γιάννο.
Προσωπικά προτιμώ να γράφουμε τα καλά από το να κράζουμε μόνο τα κακά...... :126:

Reaction score
30.491

Eχεις δίκιο μάναμ , απλά δεν ξέρω αν θέλει ο γιώργος.
Για όποιον θέλει μπορώ να δώσω στοιχεία .
Δεν ξέρω αν θέλει τέτοιου είδους" διαφήμιση " η οχι .
Δεν θα ήθελα να το κάνω χωρίς την άδειά του. Ομως αν δεν εχει πρόβλημα , απο αύριο το πρωί θα είναι διαθέσιμα ολα τα στοιχεία του.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.682
Members
38.730
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ