ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.476
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

Ωραίο μηνυματάκι Μήτσο!:607:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.870
Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

Δε μου κάθεται...

John, τα παραπάνω ήταν μιά πολύ επιφανειακή ανάλυση του θέματος, αν απαντήσεις με τα γνωστά, θα γράψω σύγγραμα!

You Are Hereby Warned!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.476

Βρεεεεεε...δεν σου είπα να μην μου στέλνεις φιλιά δημόσια; :412::410:

Reaction score
30.491

E τότε θα περιμένω τον ζιζικ να γράψει κανά σύγγραμα γιατί κάτι παλιοβιβλία που εχω διαβάσει τον βγάζουν λάθος.
Διαφωνήσαμε και φιαφωνώ για το πόσο επηρεάζει η ζέστη εναν ατμοσφαιρικό και εναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.Για να το πω πιο απλά ο ατμοσφαιρικός θα χάσει μέχρι και 30% , ενω ο υπερτροφοδοτούμενος μέχρι και 15%.Μιλάω για θερμοκρασία εισερχόμενου αέρα.
Κάνε καμιά βόλτα σε κανένα δυναμόμετρο και παίξε με το correction factor της θερμοκρασίας και πες μου.

Reaction score
1.772

E τότε θα περιμένω τον ζιζικ να γράψει κανά σύγγραμα γιατί κάτι παλιοβιβλία που εχω διαβάσει τον βγάζουν λάθος.
Διαφωνήσαμε και φιαφωνώ για το πόσο επηρεάζει η ζέστη εναν ατμοσφαιρικό και εναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.Για να το πω πιο απλά ο ατμοσφαιρικός θα χάσει μέχρι και 30% , ενω ο υπερτροφοδοτούμενος μέχρι και 15%.Μιλάω για θερμοκρασία εισερχόμενου αέρα.
Κάνε καμιά βόλτα σε κανένα δυναμόμετρο και παίξε με το correction factor της θερμοκρασίας και πες μου.
30%?

σε ποια παλιοβιβλια το διαβασες να το διαβασουμε και εμεις;

Reaction score
30.491

Είπα το 30% είναι σχήμα λόγου. Για το ανάποδα , ε ξέρεις.
Με πονάει το δεξί δόντι. Δεξί όπως μπαίνεις η όπως βγαίνεις?

Reaction score
30.491

Λοιπόν επανερχόμενος μετά τα offtopic στο θέμα του VTR, αφού έγιναν τα απαραίτητα στην καμπάνα δίκους , κλπ.
Το έβγαλα χθες μια βόλτα κατά εθνική μεριά.
Λοιπόν με πολύ άνεμο κόντρα χτες δεν είδα πάνω απο 270 , . Η 5η χωρίς να γεμίσει και να μπεί κόφτη έδειξε 260 στις 9000. Κούμπωσα 6η και πήγε 270 . Ολα αυτά με πολύ κόντρα άνεμο.
Στο γυρισμό περίπου μια απο τα ίδια. Είδα και 280 , για λίγο. Δεν λέει κάτι αυτό.
Αρα το ζητούμενο είναι να κοντύνει λίγο η τελική μετάδοση , για να μπαίνει κόφτες και η 6η.
Υπολογίζω οτι όπως είναι χωρίς κόντυμα θα φτάσει άνετα 300 μπορεί και 305, πριν μπεί στον κόφτη η 6η.Μιλάω για πραγματικά χιλιόμετρα , που δείχνει το κοντέρ με την παρεμβολή του speedohealer.
Kαι όλα αυτά χωρίς νίτρα.Μιάς και το ζητούμενο είναι η χρήση του νίτρου να είναι ελάχιστη , για μακροζωία του κινητήρα και μόνο σε 5η, 6η. Αν 300αρίζει με 6η και θέλει νίτρο μόνο για να τα βγάλει μπαμ θα είμαι ευχαριστημένος.

Reaction score
30.491
Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

Βέβαια υπάρχει και το θέμα της κατ/σης το οποίο φυσικά δεν λύνεται όταν μετράς τελική σε ευθείες με 270+. Εκαψε 13 λίτρα στα 84 χμ.Δλδ μέχρι την γέφυρα της θήβας και μετά επιστροφή μέχρι το 1ο ΕΚΟ βενζινάδικο που βρήκα στα δεξιά μου.
Ως γνωστόν τα άλλογα θέλουν σανό.
Κάπου μου έλεγε ο τσακίρης , ότι είχε δει ενα 19λιτρο ρεζερβουάρ απο το τελευταίο vtr του 07. Αυτό μπορεί να βοηθήσει λίγο την κατάσταση. ΚΛΑΨ.

Reaction score
51

Είναι πολύ πεινασμένα τα άλογά σου John!
Βάλ' τα σε δίαιτα.......

Μήπως να άλλαζες εργαλείο?
Με την ύφεση της αγοράς, τον Νοέμβρη θα αγοράζεις καυτά εργαλεία με ελάχιστα €!
Σκέψου το!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts