- Reaction score
- 3
Η αγωνία η δικιά μου,χωρίς να έχω κάποιοώφελος ή να περιμένω κάτι,είχε φθάσει στα άκρα... 
Καλά λέω ,η Ιταλία δίπλα είναι,γιατί αργεί η αποστολή τόσο.
Μήπως να κάνω ένα μακροβούτι να κολυμπήσω και λίγο για να πάω εγώ εκεί?
Ελα όμως που απο αύριο θα είμαι στην Πάτρα και είναι εύκολο να πεταχτώ μέχρι απέναντι...
Με όλες αυτές τις σκέψεις,γυρνάω στο σπίτι σήμερα το μεσημέρη και τι βλέπω? Οχι τι βλέπω? Δύο κουτάρες να ,μετα συγχωρήσεως απο την Ιταλία.
Ρε συ ,λέω στον εαυτό μου,λες να είναι αυτά τα παλιο cdr που περιμένουν τόσο καιρό τα παιδιά τα δικά μας?
Και ως εκ θαύματος,ΝΑΙ κυρίες μου και κύριοι,είναι τα μαγικά μηχανάκια του πρώτου μας POWER BUY.
Λοιπον όσοι μπορούν, θέλουν και προλαβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ,γιατί απο αύριο μέχρι και την Κυριακή θα είμαι εκτός Αθηνών,Πάτρα είπαμε,ας έρθουν να παραλάβουν.
g.kar,προλαβαίνεις.
Ν.Τσαρουχά,μην χαίρεσαι,εσύ μάλλον θα περιμένεις...
Οι υπόλοιποι,ας μου στείλουν pm.
Καλά λέω ,η Ιταλία δίπλα είναι,γιατί αργεί η αποστολή τόσο.
Μήπως να κάνω ένα μακροβούτι να κολυμπήσω και λίγο για να πάω εγώ εκεί?
Ελα όμως που απο αύριο θα είμαι στην Πάτρα και είναι εύκολο να πεταχτώ μέχρι απέναντι...
Με όλες αυτές τις σκέψεις,γυρνάω στο σπίτι σήμερα το μεσημέρη και τι βλέπω? Οχι τι βλέπω? Δύο κουτάρες να ,μετα συγχωρήσεως απο την Ιταλία.
Ρε συ ,λέω στον εαυτό μου,λες να είναι αυτά τα παλιο cdr που περιμένουν τόσο καιρό τα παιδιά τα δικά μας?
Και ως εκ θαύματος,ΝΑΙ κυρίες μου και κύριοι,είναι τα μαγικά μηχανάκια του πρώτου μας POWER BUY.
Λοιπον όσοι μπορούν, θέλουν και προλαβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ,γιατί απο αύριο μέχρι και την Κυριακή θα είμαι εκτός Αθηνών,Πάτρα είπαμε,ας έρθουν να παραλάβουν.
g.kar,προλαβαίνεις.
Ν.Τσαρουχά,μην χαίρεσαι,εσύ μάλλον θα περιμένεις...

Οι υπόλοιποι,ας μου στείλουν pm.