Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

Reaction score
2
Για να βαλουμε τα offset του Βαγγελη στο secret menu παμε στην πρωτη επιλογη που λεει ADC calibration ?????

Reaction score
0
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΛΑΜΠΡΟΥ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Κύριοι,
το τηλεοπτικό σήμα είναι μια ματωμένη ιστορία και έχετε δίκιο που πονάτε και φωνάζατε.
Και την Αmoi να μην είχατε και να είχατε πάρει για παραδειγμα την τετραπλάσιας αξίας Philips, πάλι θα βλέπατε εικόνα που δεν θα σας άρεσε.
Και υπάρχει λόγος.

Παρακολουθείτε καθημερινά την εκπομπή τελετής Γάμου του Καραγκιόζη!

Κανένα κανάλι δεν ακολουθεί τα Standard. Ολοι εκπέμπουν όπως γουστάρουν!!

Αν δείτε για παραδειγμα ειδήσεις των 20:00 στο Mega και παρατηρείσετε ένα μπεζ χρώμα στη παρουσιάστρια και κάποια στιγμή γυρίσετε στον ΑΝΤ και μετα στον ALPHA, η δεύτερη μπορεί να φανεί κόκκινη και η τρίτη χλωμή εως κάτασπρη.

Ετσι είναι οι άνθρωποι στη πραγματικότητα;

Οχι φυσικά!
Και για αυτο ΚΑΜΙΑ τηλέοραση δεν έρχεται ρυθμισμένη στο κινηματογραφικό 6500. Ολες είναι ψυχρά ρυθμισμένες 8000+ kelvin ώστε να έχουν μια ασπρίλα που δεν απωθεί το μάτι, όπως για παραδειγμα σε αντιθεση το έντονο κόκκινο.

Τι κάνουμε λοιπόν;
Κοιτάξτε, προσωπικά εφόσον σε μια ρύθμιση τηλέορασης κάποιος πελάτης μου ζητήσει να βλέπει κάπως πιο ισορροπημένα τηλεοπτικό σήμα κάνω μια ρύθμιση με Setting τους 7500 και ρωτάω αν τώρα του αρέσει καλύτερα. Συνήθως ενθουσιαζονται γιατι φεύγουν από τους κατεψυγμένους 9000 και 10000 Kelvin (10500 η Amoi) και γλυκαίνει η εικόνα.

Τωρα με το δικό μας πρόβλημα.
Για να μην νιώθετε οτι σας κοροιδεύω ή οτι υπάρχουν πονηρά σενάρια κατασκόπων, όπως ο φίλος μου ο Δημήτρης πιο πάνω, απο τώρα σας ενημερώνω οτι μόλις κάνω τη ρύθμιση σε κάποιον κύριο απο εδω μέσα (την παραλλη βδομάδα εχουν κλειστεί ήδη ραντεβού) και βρω χρόνο θα σας τη δημιοσιεύσω και αυτη δωρεάν.

Μην περιμένετε θαύματα, το τηλεοπτικό σήμα μας είναι αναλογο της Ζιμπαμπουε, μπορεί και κατώτερο.
Για το κόκκινο που φωνάζετε όλοι σας, προσωρινά μειώστε λίγο τον κορεσμό (color) σταδιακά μέχρι και 6 μονάδες και θα δείτε οτι υποχωρεί αισθητά. Μην το παρακάνετε υποχωρεί ο γενικός κορεμσός και στα υπόλοιπα άλλα χρώματα. Η λύση ουτως ή αλλως είναι προσωρινή, μέχρι τις τελικές ρυθμίσεις.

Ερχετε που έρχεται η φουκαριάρα βαρυφορτωμένη με χρώμα για να σας εντυπωσιάσει και εσεις της γυρνάτε τη πλάτη. :lol:

Reaction score
1
Για να μην νιώθετε οτι σας κοροιδεύω ή οτι υπάρχουν πονηρά σενάρια κατασκόπων, όπως ο φίλος μου ο Δημήτρης πιο πάνω, απο τώρα σας ενημερώνω οτι μόλις κάνω τη ρύθμιση σε κάποιον κύριο απο εδω μέσα (την παραλλη βδομάδα εχουν κλειστεί ήδη ραντεβού) και βρω χρόνο θα σας τη δημιοσιεύσω και αυτη δωρεάν.
Φίλε Βαγγέλη , εγω φρόντισα και διόρθωσα το λάθος μου......σειρά σου τώρα να κάνεις και εσυ το ίδιο...!!!!!!!!!

Κανείς δεν μίλησε για κατάσκόπους και σενάρια εκτο΄ς εαν τον τελευταίο καιρό έχεις δεί πολλά έργα με παρόμοιο.... περιεχόμενο και σε έχουν ...συναρπάσει..... σε χαρακτηρισμούς τουλάχιστον υπερβολικούς .....!!!!!!!

Εκτιμώ και σέβομαι τους ανθρώπους που έχω βάλει στο σπίτι μου , και εαν δίαβαζες λίγο προσεκτικότερα αυτά που έγραψα, θα είχες καταλάβει οτι το βάρος της ενημέρωσης δεν χρέωνεται αποκλειστικά σε σένα αλλα και σε άλλα άτομα , μιας και γνώριζα οτι είχες αντικειμενικά κάποιο πρόβλημα εκείνες τις ημέρες....!!!!!!!

Reaction score
0
1) Βαγγέλη περιμένουμε εναγωνίως το δεύτερο μέρος της ευγενικής σου χορηγίας. :p

2) Αν θυμάμαι καλά... Να σου ζήσει... :D :D :D

Reaction score
4
Καλο Πασχα και καλη επιστροφη σε ολους,
Τις ευχαριστιες μου στο Β.Λαμπρου για τις ρυθμισεις !

Reaction score
0
Καλησπέρα,
Παρακαλώ να μου αποσταλεί με PM η ενεργοποίηση του secret menu.
Ευχαριστώ

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΜΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ Η&Ε ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΗΣ

Reaction score
2
Βαγγελη Καλημερα
Εχουμε τιποτα νεωτερο οσο αφορα τις τελικες ρυθμισεις για το απλο αναλογικο σημα τηλεορασης (PAL).
Ευχαριστω

Reaction score
0
georg9 said:
Βαγγελη Καλημερα
Εχουμε τιποτα νεωτερο οσο αφορα  τις τελικες ρυθμισεις για το απλο αναλογικο σημα τηλεορασης (PAL).
Ευχαριστω
καλημερα εχει παρει κανεις τις ριθμισεις για το απλο αναλογικο σημα tv(pal)?

Reaction score
2
Καλημερα

Συγγνωμη που γινιμαι κουραστικος, αλλα ειναι το τριτο μαιλ που στελνω (μεσα σε 25 μερες) για ρυθμιση σε απλο τηλεοπτικο σημα απο τον Βαγγελη. Ξερω οτι ο Βαγγελης ως χαζομπαμπας εχει αλλες υποχρεωσεις πιο επειγουσες αλλα ελπιζω μεχρι να αρχισει το ΜΟΥΝΤΙΑΛ να εχουμε τις τελικες ρυθμισεις για το απλο τηλεοπτικο σημα ( και απο το secret menu ) απο τον Βαγγελη .
περιμενω τουλαχιστον μια απαντηση ειτε απο τον Βαγγελη ειτε απο τους διαχειριστες του powerbuy.

ευχαριστω

Reaction score
164
Επεμβαίνω, απλά επειδή γνωρίζω την τηλεοπτική πραγματικότητα εκ των έσω :roll:
Τι ρύθμιση θα μπορούσε να κάνει ο Βαγγέλης (και κάθε Βαγγέλης) όταν υπάρχει διαφορετική εικόνα ανάμεσα:
-Στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
-Στους αναμεταδότες των σταθμών.
-Στις εκπομπές του ίδιου σταθμού.
-Στα Video του ίδιου σταθμού.
Φαντάσου δε στο μουντιάλ που η εικόνα θα έρχεται απ' έξω...
Εδώ δεν ασχολούνται με το να παίζουν στην ίδια ηχητική στάθμη όλες οι εκπομπές, τα τρέιλερ και οι διαφημίσεις (που είναι απλή υπόθεση), θα ασχοληθούν με την εικόνα;
Ίσως μια επέμβαση να κάνει καλύτερα κάποια κανάλια, αλλά θα χειροτερέψει τα υπόλοιπα.

Reaction score
2
Δεν διαφωνω σε αυτο που λες
αλλα ο ιδιος ο Βαγγελης σε προηγουμενο μαιλ ανεφερε οτι μπορει να γλυκανει λιγο την εικονα.

" Και για αυτο ΚΑΜΙΑ τηλέοραση δεν έρχεται ρυθμισμένη στο κινηματογραφικό 6500. Ολες είναι ψυχρά ρυθμισμένες 8000+ kelvin ώστε να έχουν μια ασπρίλα που δεν απωθεί το μάτι, όπως για παραδειγμα σε αντιθεση το έντονο κόκκινο.

Τι κάνουμε λοιπόν;
Κοιτάξτε, προσωπικά εφόσον σε μια ρύθμιση τηλέορασης κάποιος πελάτης μου ζητήσει να βλέπει κάπως πιο ισορροπημένα τηλεοπτικό σήμα κάνω μια ρύθμιση με Setting τους 7500 και ρωτάω αν τώρα του αρέσει καλύτερα. Συνήθως ενθουσιαζονται γιατι φεύγουν από τους κατεψυγμένους 9000 και 10000 Kelvin (10500 η Amoi) και γλυκαίνει η εικόνα."

Reaction score
164
Δεν διαφωνώ ότι ίσως υπάρξει μια βελτίωση. Αλλά αν θερμάνεις την εικόνα, από χρωματικής άποψης, ξέρεις πώς θα φαίνεται ο ANT1;
Και οι γερμανοί θα βασιστούν στη σωστή χρωματική θερμοκρασία ή θα προσπαθήσουν να φανούν καλά στους, συνήθως ψυχρά, ρυθμισμένους δέκτες;

Reaction score
0
Θα μπορούσα να έχω τις ρυθμήσεις για την ΑΜΟΙ ?

Ευχαριστώ
Δημήτρης

Reaction score
0
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ MENU ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

geokats

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος