Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

Reaction score
0
Εγω μετειχα στο power bye ... πρεπει να το ξαναγραψουμε παλι απο κατω ?
ΧΡΗΣΤΟ ΑΚΡΑΤΟΠΟΥΛΕ μηπωσ γεμισε το mailbox soy ?

Reaction score
1
Παιδιά  συγνώμη  βέβαια  για  αυτά  που  θα  πω  ,  αλλά  διακρίνω  πολυ  μεγάλη  φασαρία  σχεδόν  για  το  ΤΙΠΟΤΑ.....!!!!!!!

Ειλικρινά  δεν  καταλαβαίνω  γιατι  εχουμε  καθυστερήσει  τόσο  πολύ  στην αποστολή  της  ρύθμισης,  οταν  μάλιστα  είχε  προ  πολλού  ανακοινωθεί  οτι  θα  είχε  λήξει  το θέμα  πριν  απο  την παραλαβή  τους.

Δηλαδή  εαν  ο  κ.  ΛΑΜΠΡΟΥ  δεν  μπορεί  για  κάποιους  λόγους  να το  κάνει   ,  δεν  υπάρχει  ΚΑΝΕΙΣ   άλλος  να  το  κάνει  για  λογαριασμό  του....;

Εκτός  εαν  υπάρχουν   άλλοι  λόγοι   που  δεν  γνωρίζουμε,  οπότε  το  πράγμα  τότε αλλάζει...!!!!!

Εχουμε   αποστείλει  εδω  και  πολλές  ημέρες  σχεδόν  όλοι  μας   pm  ,  και  αναμένουμε.......τι  ακόμα....;;;;

Ζητώ  και  πάλι συγνώμη  εαν  είμαι  λίγο  αιχμηρός....αλλά  μου  φαίνονται  όλα  αυτά   αρκετά  * παράξενα *.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
dimM said:
Παιδιά συγνώμη βέβαια για αυτά που θα πω , αλλά διακρίνω πολυ μεγάλη φασαρία σχεδόν για το ΤΙΠΟΤΑ.....!!!!!!!

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατι εχουμε καθυστερήσει τόσο πολύ στην αποστολή της ρύθμισης, οταν μάλιστα είχε προ πολλού ανακοινωθεί οτι θα είχε λήξει το θέμα πριν απο την παραλαβή τους.

Δηλαδή εαν ο κ. ΛΑΜΠΡΟΥ δεν μπορεί για κάποιους λόγους να το κάνει , δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ άλλος να το κάνει για λογαριασμό του....;

Εκτός εαν υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν γνωρίζουμε, οπότε το πράγμα τότε αλλάζει...!!!!!

Εχουμε αποστείλει εδω και πολλές ημέρες σχεδόν όλοι μας pm , και αναμένουμε.......τι ακόμα....;;;;

Ζητώ και πάλι συγνώμη εαν είμαι λίγο αιχμηρός....αλλά μου φαίνονται όλα αυτά αρκετά * παράξενα *.
Έγινε η ρύθμιση και μάλιστα την ανακοίνωσε ο Βαγγέλης δημόσια... σου έστειλα και pm με το secret menu...

NLS

Reaction score
1
Το πρόβλημα με το PM είναι αστείο στην πραγματικότητα και φταίει ένας συνδιασμός του software και του... γενικού (που ήθελε σόνι και καλά username με το ονοματεπώνυμο του!).

Το πρόβλημα λύνεται διορθώνοντας το όνομα του (συνήθως είναι όλα μικρά).

Reaction score
1
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον κ. Καφάτο , και μετα απο όσα διευκρίνισθηκαν , αποσύρω το προηγούμενο μυνημά μου , και παρακαλώ να μην το λάβετε υποψιν σας.....!!!! :?

Reaction score
1
Εγώ, φαίνεται, είμαι από τους λίγους που είδαν το αρχικό post άλλου thread και γνωρίζω πως μπαίνει κανείς στο secret menu.

Δεν το ανακοινώνω, φυσικά.

Όμως διερωτώμαι το εξής: η τηλεόραση έρχεται με το secret menu ενσωματωμένο, σωστά;
Εμείς αγοράσαμε την τηλεόραση και άρα δικαιούμαστε να έχουμε πρόσβαση στο secret menu, σωστά;
Όσοι δεν αγόρασαν την τηλεόραση δεν έχουν καμία απολύτως χρηση για το secret menu, σωστά;

Τότε γιατί ρε παιδιά η τόση μυστικοπάθεια; Ας μας πει κάποιος τί τέλος πάντων είναι αυτό που θέλουν να κρύψουν οι κινέζοι που απαγορεύουν την κοινολόγηση του secret menu.
Αν φοβούνται ότι θα καταστρέψουμε την τηλεόραση, έ, we have been warned.

Reaction score
2
Εαν δεν μπορειτε να μου στειλετε κ. γενικε PM το email μου ειναι [email protected]
Παντως εγω PM δεν μπορω να σας στειλω με τιποτα!!!! :(

Reaction score
0
Δοκίμασα να περάσω τις ρυθμίσεις και στο TV αναλογικό σήμα αλλά είναι χειρότερα από ότι είχα βρει εγώ. Το κόκκινο το κάνει ακόμη πιο έντονο. Επίσης υπάρχει μια γενική συσκότιση. Στο HDMI βέβαια δούλεψαν τέλεια. Άρα λογικά οι ρυθμίσεις του τηλεοπτικού σήματος είναι πολύ μακριά από τις ρυθμίσεις του HDMI.

Reaction score
2
καλημερα
καταρχην ευχαριστουμε για τις ρυθμισεις Βαγγελη.
Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την τηλεοραση.
Ομως , θα ηθελα (και πιστευω και αλλοι) τελικες ρυθμισεις για το απλο αναλογικο σημα τηλεορασης (PAL). Εχω ρυθμισει την τηλεοραση για απλο σημα (δεν εχω πειραξει ομως το secret menu). Πιστευω οτι ο βαγγελης οταν βρει λιγο χρονο να κανει και μια τελικη ρυθμιση για απλο αναλογικο σημα (αλλωστε ειναι κοινο σε ολους).
ευχαριστω

Reaction score
0
Συμφωνώ απόλυτα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι την χρησιμοποιούν με τηλεοπτικό σήμα τουλάχιστον κατά 50% της χρήσης της. Και εκτός αυτού είναι μια ρύθμιση που δεν μπορεί να "παίξει", αφού όλοι από τις ίδιες κεραίες πιάνουμε το σήμα.

Reaction score
0
Παρακαλω και εγω για το set των ρυθμισεων..
και για αυτο που αφορα το αναλογικο σημα..
Επισης δεν κατεστη δυνατον να στειλω PM
στον κ. γενικο..
εστειλα mail αλλα ακομα ουτε πουλι πεταμενο ..

Ευχαριστω

Reaction score
1
georg9 said:
καλημερα
καταρχην ευχαριστουμε για τις ρυθμισεις Βαγγελη.
Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την τηλεοραση.
Ομως , θα ηθελα (και πιστευω και αλλοι) τελικες ρυθμισεις για το απλο αναλογικο σημα τηλεορασης (PAL). Εχω ρυθμισει την τηλεοραση για απλο σημα (δεν εχω πειραξει ομως το secret menu). Πιστευω οτι ο βαγγελης οταν βρει λιγο χρονο να κανει και μια τελικη ρυθμιση για απλο αναλογικο σημα (αλλωστε ειναι κοινο σε ολους).
ευχαριστω
Κι εγώ συμφωνώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll