Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δέχομαι pm...
Μπορείτε να μου στέλνετε e-mail...
Έστειλα εμαιλ πριν λίγο.Χρήστος Ακρατόπουλος said:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δέχομαι pm...
Έγινε η ρύθμιση και μάλιστα την ανακοίνωσε ο Βαγγέλης δημόσια... σου έστειλα και pm με το secret menu...dimM said:Παιδιά συγνώμη βέβαια για αυτά που θα πω , αλλά διακρίνω πολυ μεγάλη φασαρία σχεδόν για το ΤΙΠΟΤΑ.....!!!!!!!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατι εχουμε καθυστερήσει τόσο πολύ στην αποστολή της ρύθμισης, οταν μάλιστα είχε προ πολλού ανακοινωθεί οτι θα είχε λήξει το θέμα πριν απο την παραλαβή τους.
Δηλαδή εαν ο κ. ΛΑΜΠΡΟΥ δεν μπορεί για κάποιους λόγους να το κάνει , δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ άλλος να το κάνει για λογαριασμό του....;
Εκτός εαν υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν γνωρίζουμε, οπότε το πράγμα τότε αλλάζει...!!!!!
Εχουμε αποστείλει εδω και πολλές ημέρες σχεδόν όλοι μας pm , και αναμένουμε.......τι ακόμα....;;;;
Ζητώ και πάλι συγνώμη εαν είμαι λίγο αιχμηρός....αλλά μου φαίνονται όλα αυτά αρκετά * παράξενα *.
Κι εγώ συμφωνώ.georg9 said:καλημερα
καταρχην ευχαριστουμε για τις ρυθμισεις Βαγγελη.
Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την τηλεοραση.
Ομως , θα ηθελα (και πιστευω και αλλοι) τελικες ρυθμισεις για το απλο αναλογικο σημα τηλεορασης (PAL). Εχω ρυθμισει την τηλεοραση για απλο σημα (δεν εχω πειραξει ομως το secret menu). Πιστευω οτι ο βαγγελης οταν βρει λιγο χρονο να κανει και μια τελικη ρυθμιση για απλο αναλογικο σημα (αλλωστε ειναι κοινο σε ολους).
ευχαριστω