Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

GTX

Reaction score
39
Ρε παιδιά ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ είναι να κάτσετε να διαβάσετε όλο το thread για την καινούργια τηλεόραση σας??? Αν το'χατε κάνει δε θα ρωτάγατε για τις ρυθμίσεις!!! :wink:

Reaction score
0
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΌΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΠΑΡ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΣΤΟΝ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΘΕΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ FORUM KAI TO THREAD, ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ MENU ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ .

ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ .ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

GTX

Reaction score
39
geokats said:
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΌΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Ναι οτι οι ρυθμίσεις βρίσκονται στη σελίδα 4 του thread! :D :D
Για το κρυφό μενού έχεις pm.

Reaction score
164
Να κάνω μια παρατήρηση:
Οι ρυθμίσεις του κ. Λάμπρου είναι προσωπική του, δωρεάν, προσφορά προς τα μέλη του Avsite που αγόρασαν την ΑΜΟΙ με την ομαδική παραγγελία.
Η πρόσβαση στα κρυφά μενού είναι κάτι που μας αποκάλυψαν οι κινέζοι, εξ' αιτίας αυτής ακριβώς της αγοράς.
Άσχετα με το πώς τελικά έγινε η δημοσιοποίηση των ρυθμίσεων και με το πόσο είναι κρυφό ή όχι το κρυφό μενού, θεωρείτε σωστό να ζητούν τις πληροφορίες αυτές άτομα τα οποία ούτε μέλη ήταν, ούτε πήραν μέρος στην ομαδική αγορά, και εμείς να τις παρέχουμε;
Για τυπικούς και μόνο λόγους. Εγώ πχ δεν θα έλεγα σε κανέναν τι ρυθμίσεις μου έχει κάνει ο Λάμπρου. Νομίζω ότι ο σεβασμός στον επαγγελματία και συν-φορουμίτη το επιβάλει.

Reaction score
2
Μα αφού ο ίδιος έκανε ποστ με τις ρυθμίσεις και αναφέρει:

Σκέφτηκα οτι οι τιμές είναι τελικά για όλα τα μέλη του site μας, είτε τελικά τη πήρανε μέσω Power buy είτε οχι, και προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορα εφόσον είναι μέλη του avsite. Οπότε κύριοι ορίστε και οι ρυθμίσεις.

Reaction score
164
Τότε πάω πάσο. :)
Απλά βασίστηκα σε ένα παλιότερο post. Λάθος μου :)

Reaction score
0
Προσπαθώ 3 - 4 μέρες τώρα να ρυθμίσω την ΑΜΟΙ για το ΝΟVA αλλά και για το DVD Player σήμα με αποστολή RGB σήματος και από τις 2 πηγές και δυστυχώς δεν βλέπω να τα καταφέρνω σε ένα επίπεδο που να μπορώ να πω ότι τα χρώματα πλησιάζουν σε ό,τι εγώ θεωρώ σωστό .

Γνωρίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το θέμα είναι αντικείμενο υποκειμενικής αντίληψης ,αλλά μέχρι τώρα η τηλεόραση δεν έχει πιάσει ούτε το 50 % της εικόνας της 32άρας CRT Philips που είχα πριν απ"αυτήν.

Τις βάζω δίπλα-δίπλα να παίζουν τις ίδιες εικόνες και δεν υπάρχει καμία σχέση.

Θα συνεχίσω να προσπαθώ και θα πω μια τελική γνώμη για όποιον ενδιαφέρεται .

Φιλικά
geokats

Reaction score
0
geokats said:
Προσπαθώ 3 - 4 μέρες τώρα να ρυθμίσω την ΑΜΟΙ για το ΝΟVA αλλά και για το DVD Player σήμα με αποστολή RGB σήματος και από τις 2 πηγές και δυστυχώς δεν βλέπω να τα καταφέρνω σε ένα επίπεδο που να μπορώ να πω ότι τα χρώματα πλησιάζουν σε ό,τι εγώ θεωρώ σωστό .

Γνωρίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το θέμα είναι αντικείμενο υποκειμενικής αντίληψης ,αλλά μέχρι τώρα η τηλεόραση δεν έχει πιάσει ούτε το 50 % της εικόνας της 32άρας CRT Philips που είχα πριν απ"αυτήν.

Τις βάζω δίπλα-δίπλα να παίζουν τις ίδιες εικόνες και δεν υπάρχει καμία σχέση.

Θα συνεχίσω να προσπαθώ και θα πω μια τελική γνώμη για όποιον ενδιαφέρεται .

Φιλικά
geokats
Αν θες, μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις που έχω κάνει εγώ για το νόβα μήπως σου κάνουν.
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11169.30
:D

Reaction score
0
Οι ρυθμίσεις που έχεις βάλει στο απλό αναλογικό σήμα δεν είναι λίγο κίτρινες; Ειδικά το άσπρο είναι σχεδόν μπεζ.

Reaction score
0
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μήπως παίζει ρόλο από ποια περιοχή κ από που(πάρνηθα/υμηττό) τραβάω σήμα ??? :?

Reaction score
0
Βαγγέλη Λάμπρου και όποιος άλλος γνωρίζει, βοήθεια γιατί κάναμε μα...κία.

Ο πιτσιρικάς ( 13 χρονών ) μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι μπήκε στα Factory Resets της Amoi και έκανε reset στο υπομενού << Color Settings only >>.

Αποτέλεσμα: Οι τιμές των τριών χρωμάτων πήγαν στο 50 και δεν μπορούν πια να αλλαχθούν. Έτσι η τηλεόραση στο secret menu στην επιλογή " χρήστης " δεν αλλάζει πια τις τιμές των τριών χρωμάτων ( στις Offset τιμές εξακολουθεί να δέχεται αλλαγές ) και η εικόνα δείχνει τόσο σκοτεινή που δεν βλέπεται.
Εικόνα μπορούμε να δούμε πια μόνο από τίς προρυθμίσεις << Θερμό - Θερμότερο - Κανονικό - Ψυχρό - Ψυχρότερο >> γιατί στην επιλογή << χρήστης >> με τις τιμές στο 50
η εικόνα είναι σχεδόν μαύρη όπως προαναφέρω .

Reaction score
0
Μιχάλης Κορ. said:
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μήπως παίζει ρόλο από ποια περιοχή κ από που(πάρνηθα/υμηττό) τραβάω σήμα ??? :?
Ίσως. Πάντως από Θεσσαλονίκη ήταν σαν να έχει ένα κίτρινο φιλμ μπροστα στην οθόνη...

Reaction score
0
cospan said:
Οι ρυθμίσεις που έχεις βάλει στο απλό αναλογικό σήμα δεν είναι λίγο κίτρινες; Ειδικά το άσπρο είναι σχεδόν μπεζ.
Συμφωνώ απολύτως...Εγώ έχω ανεβάσει το μπλε στα 440...με ofset 27...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
geokats said:
Βαγγέλη Λάμπρου και όποιος άλλος γνωρίζει, βοήθεια γιατί κάναμε μα...κία.

Ο πιτσιρικάς ( 13 χρονών ) μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι μπήκε στα Factory Resets της Amoi και έκανε reset στο υπομενού << Color Settings only >>.

Αποτέλεσμα: Οι τιμές των τριών χρωμάτων πήγαν στο 50 και δεν μπορούν πια να αλλαχθούν. Έτσι η τηλεόραση στο secret menu στην επιλογή " χρήστης " δεν αλλάζει πια τις τιμές των τριών χρωμάτων ( στις Offset τιμές εξακολουθεί να δέχεται αλλαγές ) και η εικόνα δείχνει τόσο σκοτεινή που δεν βλέπεται.
Εικόνα μπορούμε να δούμε πια μόνο από τίς προρυθμίσεις << Θερμό - Θερμότερο - Κανονικό - Ψυχρό - Ψυχρότερο >> γιατί στην επιλογή << χρήστης >> με τις τιμές στο 50
η εικόνα είναι σχεδόν μαύρη όπως προαναφέρω .
Πάρε ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία...

Reaction score
4
GEO said:
cospan said:
Η κιτρινιλα που λετε δεν βγαινει παντα, ομως εμενα μου φαινεται για κιτρινολαχανιλα ¨-)
Πιο συχνα θα τη δω σε παραθυρα των ειδησεων, σε ενα απο τα παραθυρα δηλαδη και οχι σε ολα..

Το offset τι ρυθμιζει σε ενα χρωμα;

Reaction score
0
santon said:
GEO said:
cospan said:
Η κιτρινιλα που λετε δεν βγαινει παντα, ομως εμενα μου φαινεται για κιτρινολαχανιλα ¨-)
Πιο συχνα θα τη δω σε παραθυρα των ειδησεων, σε ενα απο τα παραθυρα δηλαδη και οχι σε ολα..

Το offset τι ρυθμιζει σε ενα χρωμα;
Όχι. Εγώ βλέπω το λογότυπο της vodafone στη διαφήμιση σε μπεζ-κίτρινο φόντο.

Reaction score
0
Το κοίταζα από εδώ, το κοίταζα από εκεί, όλο το απόγευμα, κιτρινίλα είδα ανεπαίσθητη τελικά από απόσταση 1 μέτρο, μηδαμινή θα έλεγα. :) Εξαφανίστηκε πάντος αφού ανέβασα το μπλε από το κεντρικό μενού κατά 10 μονάδες +. :):):)

Reaction score
0
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του avsite για την πλήρη ενημέρωση που παρείχατε για την συγκεκριμένη τηλεόραση και ιδιαίτερα τον κ. Λάμπρου για τις ρυθμίσεις του.
Μόλις χθες αγόρασα την amoi (Practicer Θεσσαλονίκης-2 κομμάτια έμειναν) και απο τις πρώτες εντυπώσεις είμαι πολύ ικανοποιημένος : :D
Θέλω να γνωρίζω αν μπορώ να εχω σε pm το service menu ή είναι αποκλειστικά για τους αγοραστές τoυ powerbuy.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0
Μήπως είναι έτοιμες οι ρυθμίσεις του κ. Λάμπρου για το επίγειο σήμα;

Ήταν να μας στείλει τις ρυθμίσεις που θα έκανε σε έναν πελάτη με ΑΜΟΙ.

Επειδή αρχίζει σε μια εβδομάδα το μουντιάλ και δεν προλαβαίνουμε να τον φέρουμε στη Θεσσαλονίκη, αναγκαστικά θα αρκεστούμε σε αυτές.

NLS

Reaction score
1
επίσης όπου να'ναι πρέπει να βγουν οι ρυθμίσεις για το 1000:1 πάνελ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll