- Reaction score
- 39
Ρε παιδιά ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ είναι να κάτσετε να διαβάσετε όλο το thread για την καινούργια τηλεόραση σας??? Αν το'χατε κάνει δε θα ρωτάγατε για τις ρυθμίσεις!!! 

Ναι οτι οι ρυθμίσεις βρίσκονται στη σελίδα 4 του thread!geokats said:ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΌΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Σκέφτηκα οτι οι τιμές είναι τελικά για όλα τα μέλη του site μας, είτε τελικά τη πήρανε μέσω Power buy είτε οχι, και προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορα εφόσον είναι μέλη του avsite. Οπότε κύριοι ορίστε και οι ρυθμίσεις.
Αν θες, μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις που έχω κάνει εγώ για το νόβα μήπως σου κάνουν.geokats said:Προσπαθώ 3 - 4 μέρες τώρα να ρυθμίσω την ΑΜΟΙ για το ΝΟVA αλλά και για το DVD Player σήμα με αποστολή RGB σήματος και από τις 2 πηγές και δυστυχώς δεν βλέπω να τα καταφέρνω σε ένα επίπεδο που να μπορώ να πω ότι τα χρώματα πλησιάζουν σε ό,τι εγώ θεωρώ σωστό .
Γνωρίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το θέμα είναι αντικείμενο υποκειμενικής αντίληψης ,αλλά μέχρι τώρα η τηλεόραση δεν έχει πιάσει ούτε το 50 % της εικόνας της 32άρας CRT Philips που είχα πριν απ"αυτήν.
Τις βάζω δίπλα-δίπλα να παίζουν τις ίδιες εικόνες και δεν υπάρχει καμία σχέση.
Θα συνεχίσω να προσπαθώ και θα πω μια τελική γνώμη για όποιον ενδιαφέρεται .
Φιλικά
geokats
Ίσως. Πάντως από Θεσσαλονίκη ήταν σαν να έχει ένα κίτρινο φιλμ μπροστα στην οθόνη...Μιχάλης Κορ. said:Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μήπως παίζει ρόλο από ποια περιοχή κ από που(πάρνηθα/υμηττό) τραβάω σήμα ??? :?
Συμφωνώ απολύτως...Εγώ έχω ανεβάσει το μπλε στα 440...με ofset 27...cospan said:Οι ρυθμίσεις που έχεις βάλει στο απλό αναλογικό σήμα δεν είναι λίγο κίτρινες; Ειδικά το άσπρο είναι σχεδόν μπεζ.
Πάρε ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία...geokats said:Βαγγέλη Λάμπρου και όποιος άλλος γνωρίζει, βοήθεια γιατί κάναμε μα...κία.
Ο πιτσιρικάς ( 13 χρονών ) μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι μπήκε στα Factory Resets της Amoi και έκανε reset στο υπομενού << Color Settings only >>.
Αποτέλεσμα: Οι τιμές των τριών χρωμάτων πήγαν στο 50 και δεν μπορούν πια να αλλαχθούν. Έτσι η τηλεόραση στο secret menu στην επιλογή " χρήστης " δεν αλλάζει πια τις τιμές των τριών χρωμάτων ( στις Offset τιμές εξακολουθεί να δέχεται αλλαγές ) και η εικόνα δείχνει τόσο σκοτεινή που δεν βλέπεται.
Εικόνα μπορούμε να δούμε πια μόνο από τίς προρυθμίσεις << Θερμό - Θερμότερο - Κανονικό - Ψυχρό - Ψυχρότερο >> γιατί στην επιλογή << χρήστης >> με τις τιμές στο 50
η εικόνα είναι σχεδόν μαύρη όπως προαναφέρω .
Η κιτρινιλα που λετε δεν βγαινει παντα, ομως εμενα μου φαινεται για κιτρινολαχανιλα ¨-)GEO said:Συμφωνώ απολύτως...Εγώ έχω ανεβάσει το μπλε στα 440...με ofset 27...cospan said:Οι ρυθμίσεις που έχεις βάλει στο απλό αναλογικό σήμα δεν είναι λίγο κίτρινες; Ειδικά το άσπρο είναι σχεδόν μπεζ.
Όχι. Εγώ βλέπω το λογότυπο της vodafone στη διαφήμιση σε μπεζ-κίτρινο φόντο.santon said:Η κιτρινιλα που λετε δεν βγαινει παντα, ομως εμενα μου φαινεται για κιτρινολαχανιλα ¨-)GEO said:Συμφωνώ απολύτως...Εγώ έχω ανεβάσει το μπλε στα 440...με ofset 27...cospan said:Οι ρυθμίσεις που έχεις βάλει στο απλό αναλογικό σήμα δεν είναι λίγο κίτρινες; Ειδικά το άσπρο είναι σχεδόν μπεζ.
Πιο συχνα θα τη δω σε παραθυρα των ειδησεων, σε ενα απο τα παραθυρα δηλαδη και οχι σε ολα..
Το offset τι ρυθμιζει σε ενα χρωμα;