Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

Reaction score
73
Θα ηθελα να ρωτησω τον κ. ΛΑΜΠΡΟΥ τα εξης..?

1) αν ακομα ισχυει η προσφορα του να ανεβει σε Θεσ/κη για ρυθμισεις Tηλεορασεων
των βορειων αν σχηματιστει καποια ικανη ομαδα ...?
2) η προσφορα του ισχυει μονο για την ΑΜΟΙ... η και για αλλες TV...(εγω πχ που
ενδιαφερομαι εχω PHILIPS 32PF9830)...?

Aν η απάντηση του ειναι θετική... να δουμε παλι ποιοι ειναι οι ενδιαφερομενοι εδω πανω
και να ξεκινησουμε την οργανωση...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
hal9000 said:
Θα ηθελα να ρωτησω τον κ. ΛΑΜΠΡΟΥ τα εξης..?

1) αν ακομα ισχυει η προσφορα του να ανεβει σε Θεσ/κη για ρυθμισεις Tηλεορασεων
των βορειων αν σχηματιστει καποια ικανη ομαδα ...?
2) η προσφορα του ισχυει μονο για την ΑΜΟΙ... η και για αλλες TV...(εγω πχ που
ενδιαφερομαι εχω PHILIPS 32PF9830)...?

Aν η απάντηση του ειναι θετική... να δουμε παλι ποιοι ειναι οι ενδιαφερομενοι εδω πανω
και να ξεκινησουμε την οργανωση...
Νομίζω ότι η προσφορά του ισχύει για όλα τα μέσα προβολής...

Reaction score
0
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Παρακαλώ όσα μέλη μετείχαν στο Power-buy και ενδιαφέρονται για τη δωρεάν ρύθμιση της AMOI μέσω PM να εγγράφτουν απο κάτω.
Ευχαριστώ
φιλε Βαγγελη,δεν κανεις και εγγραφες για ρυθμιση marantz S3?? :(

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Αγαπητοί φίλοι η άνοδος μου δεν θα συνδιαστεί ΜΟΝΟ με ρυθμίσεις της AMOI, αλοίμονο!
Να βρώ μόνο μερικές μέρες ανοικτές στο πρόγραμμα μου και οχι μόνο 1-2 γιατι μαζευτήκατε τελικά πάρα πολλοί ώστε να κάνουμε καλή και λεπτομερή δουλειά.
Μάλιστα σε λίγες μέρες στέλνω τα εργαλεία για 3η φορα για Recalibration στο εργοστασιο οπότε θα είμαστε έτοιμοι από μέσα Οκτώμβρη και μετά.

Οι ρυθμίσεις σας θα κοιτάξω να γίνουν με ολοφρεσκα Colorfacts, οπότε θα κουνάτε το μαντήλι σε όλους μας.

Σε λίγες μέρες θα ξανανοίξω το Thread για να ξαναπάρουμε παρουσίες :lol: και να βρούμε κάποια σαφή ημερομηνία.

Reaction score
73
Ηδη εχουμε μαζευτει μια ομαδα στη Θεσ/κη, Γιαννιτσα, & Λαρισσα,

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ και τα υπολοιπα παιδια απο Λαρισσα, Κατερινη που ειχαν δηλώσει
την ανοιξη για ρυθμιση TV η Προβολεα ας μας ξαναπουν αν ενδιαφερονται
καθοσον το "νερο μπηκε στ'αυλακι" και αρχιζουν οι συνεννοησεις για την
ανοδο προς Βορρά του κ. ΛΑΜΠΡΟΥ....

Συντονιστειτε στο ειδικοτερο τοπικ...

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10764.msg170053#new

HV

Reaction score
0
Ρε παιδια αυτες οι ρυθμισεις δεν πανε αναλογα με το ματι ? Ρωταω γιατι ακουσα για εξαρτηματα και απλα μπορει σε καποιον η ρυθμιση που θα βγαλει το μηχανημα να μην του αρεσει...
Μπορει να λεω βλακειες απλα ρωταω :)
Α και στην περιπτωση που αγορασω τωρα LCD η Plasma ποσο κοστιζει η ρυθμιση για Αθηνα ?

Reaction score
164
Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το μάτι, ούτε έχει σημασία τι αρέσει στον θεατή. Το κόκκινο πρέπει να είναι κόκκινο και το άσπρο, άσπρο. Επιπλέον η συσκευή πρέπει να παίζει μέσα στα κινηματογραφικά στάνταρτς ώστε να εξασφαλιστεί ότι αυτό που βλέπεις είναι αυτό που ήθελε να δεις ο σκηνοθέτης και όχι ό,τι σου αρέσει εσένα στο μάτι :)
Για τιμές pm στον Βαγγέλη Λάμπρου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
unforgiven said:
Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το μάτι, ούτε έχει σημασία τι αρέσει στον θεατή. Το κόκκινο πρέπει να είναι κόκκινο και το άσπρο, άσπρο. Επιπλέον η συσκευή πρέπει να παίζει μέσα στα κινηματογραφικά στάνταρτς ώστε να εξασφαλιστεί ότι αυτό που βλέπεις είναι αυτό που ήθελε να δεις ο σκηνοθέτης και όχι ό,τι σου αρέσει εσένα στο μάτι :)
Για τιμές pm στον Βαγγέλη Λάμπρου.
Σωστό!

Αν φυσικά θέλουμε να βλέπουμε σωστή εικόνα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κινηματογραφική εικόνα...

Reaction score
0
Αγόρασα πρόσφατα την ΑΜΟΙ 37'' ,μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει τις ρυθμίσεις με pm;

Reaction score
0
Απάντηση: Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

Aν ειναι εύκολο παιδιά μπορώ να έχω pm με τις ρυθμίσεις;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

Οι ρυθμίσεις που έχει προσφέρει ο Βαγγέλης Λάμπρου είναι δυστυχώς για το προηγούμενο firmware. Με το νέο firmware δεν νομίζω ότι λειτουργούν το ίδιο καλά. Μπορείτε όμως να τις δοκιμάσετε...

Θα τις βρείτε στις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος. Δεν είναι μυστικές.

Το πως θα μπείτε στο secret menu μπορώ να σας το πω. Απλά στείλτε μου ένα pm.

Reaction score
0
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.... ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΗ GIA DVD....ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ Ν ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ EMAL
[email protected]
ευχαριστω

Reaction score
0
ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ.....ΠΩΣ ΜΠΕΝΩ ΣΤΟ ΚΡΥΦΩ ΜΕΝΟΥ....ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ Ν ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ....ΠΗΡΑ ΤΗΝ 37ΑΡΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΜΑΙΛ

Reaction score
0
Καλησπέρα, μόλις γράφτηκα στο forum και ενδιαφέρομαι και γώ για τις ρυθμίσεις της νεοαποκτημένης μου AMOI LC37 όπως και για το κρυφό μενού.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εγγραφή μελών για ρυθμίσεις ΑΜΟΙ

Καλησπέρα, μόλις γράφτηκα στο forum και ενδιαφέρομαι και γώ για τις ρυθμίσεις της νεοαποκτημένης μου AMOI LC37 όπως και για το κρυφό μενού.

Αρχικό μήνυμα απο Χρήστος Ακρατόπουλος
Αν αγόρασες πρόσφατα την ΑΜΟΙ οι ρυθμίσεις του Λάμπρου δε θα σου προσφέρουν πολλά μιας και αφορούσαν το προηγούμενο firmware...

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, τουλάχιστον ένα pm γιά το κρυφό μενού...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΤΛ.....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΛΩΣ Τ ΑΝΑΦΕΡΩ Κ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΚΑΝΩ Κ ΛΑΘΟΣ....

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΠΑ...ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected]

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929