Εδώ Παρουσιάστε & Βάλτε Φώτο - Βίντεο από το(α) Πικάπ σας!

Reaction score
15.469
και το δικο μου Dual CS 505-4 audiophile concept

[/URL][/IMG]

υπηρετησε τον προηγουμενο ιδιοκτητη του για 3-4 χρονια κι εμενα για 14 και συνεχιζει... με μονη αλλαγη εναν ιμαντα και της κεφαλης

[/URL][/IMG]

Last edited:

Reaction score
1.173
και το δικο μου Dual CS 505-4 audiophile concept

[/URL][/IMG]

υπηρετησε τον προηγουμενο ιδιοκτητη του για 3-4 χρονια κι εμενα για 14 και συνεχιζει... με μονη αλλαγη εναν ιμαντα και της κεφαλης

[/URL][/IMG]
δεν φαίνονται οι φωτογραφίες

Reaction score
15.469
δεν φαίνονται οι φωτογραφίες
χρησιμοποιω το imageshack , get code for forums παιρνω τη φωτο και τη βαζω εδω στο image κανω κατι λαθος ; με τη παλια εμφανιση μου δουλευε....

Reaction score
666
Αναμνήσεις από το 505-4. Δυστυχώς το δικό μου θέλει επισκευή το μοτέρ γιατί χάνει στροφές.

Reaction score
666
χρησιμοποιω το imageshack , get code for forums παιρνω τη φωτο και τη βαζω εδω στο image κανω κατι λαθος ; με τη παλια εμφανιση μου δουλευε....
Πατα δίπλα από το "post reply" και θα σου βγάλει να το ανεβάσεις απευθείας από τον υπολογιστή σου σαν attachment.

Reaction score
1.549
το νεο μου αποκτημα ! γνωριζει κανεις πληροφοριες για τον βραχιονα?? μοιαζει με grace αλλα δεν ειναι απ' οσο γνωριζω!

το πικαπ ειναι ενα connoisseur bd 103 με εξωτερικο τροφοδοτικο!

Reaction score
8.905
Καλορίζικο, ο βραχίονας μοιάζει λίγο με Grace, αλλά δεν, κοίταξες κάτω από την βάση του (tonearm lift) ανυψωτήρα?

Reaction score
8.905
Εδώ κάποια πλατό από έναν φίλο... τον Αντώνη από το Ηράκλειο Κρήτης. Κάπουα στιγμή θα κάνω και μια παρουσίαση, άλλωστε είναι από τα κορυφαία συστήματα (μακράν το καλύτερο που έχω ακούσει) στην Ελλάδα και όχι μόνο!

Turntables: Kronos - SME 30/12 - Horning...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo