Εδώ γελάμε

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.030
Αυτό ακριβώς.

Προχθές ήμασταν στην σκεπή με τον πατέρα μου και προσπαθούσαμε να στεγανώσουμε κάτι στον ηλιακό με αυτό το κωλόπραμα που λέγεται ταινία τεφλόν.

Με το που το ακουμπάς διπλώνει, προσπαθείς να το κρατάς με το ένα χέρι και με το άλλο να το ξετυλίγεις και στο τέλος ΙΣΩΣ καταφέρεις να στεγανώσεις σωστά αν τα κάνεις όλα τέλεια και βάλεις ακριβώς τη σωστή ποσότητα.

Οπότε του είπα ακριβώς αυτό: Λέγανε το 2023 θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και ποιος ξέρει τι άλλη επιστημονική φαντασία, αλλά αντί για αυτό ακόμα παλεύουμε να στεγανώσουμε σωστά μια ένωση με αυτή την κωλοταινία 😄

Reaction score
11.649
Αυτό ακριβώς.

Προχθές ήμασταν στην σκεπή με τον πατέρα μου και προσπαθούσαμε να στεγανώσουμε κάτι στον ηλιακό με αυτό το κωλόπραμα που λέγεται ταινία τεφλόν.

Με το που το ακουμπάς διπλώνει, προσπαθείς να το κρατάς με το ένα χέρι και με το άλλο να το ξετυλίγεις και στο τέλος ΙΣΩΣ καταφέρεις να στεγανώσεις σωστά αν τα κάνεις όλα τέλεια και βάλεις ακριβώς τη σωστή ποσότητα.

Οπότε του είπα ακριβώς αυτό: Λέγανε το 2023 θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και ποιος ξέρει τι άλλη επιστημονική φαντασία, αλλά αντί για αυτό ακόμα παλεύουμε να στεγανώσουμε σωστά μια ένωση με αυτή την κωλοταινία 😄
Η ταινία τεφλον τυλίγεται δεξιόστροφα , αλλά πρώτα τυλίγεις το σπαγγάκι που σου δείχνω στα πάσα του σπειρώματος :thumbsup: και απο πάνω την ταινία για 4-5 στρώσεις , κατόπιν το σαλιώνεις :whistling: με το χερι να σφίξει και να κολλήσει. Μετά βιδώνεις δίχως αύριο😂 και αν χρειαστεί να το ξεβιδώσεις , πρέπει να σκεφτείς : ποιος μσλ@κας το έσφιξε τόσο ;;;;
Τότε μόνο δεν θα στάξει :dance2::neo:
IMG_1372.jpeg

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.030
@Artemios

Κοίτα, προφανώς γνωρίζω ότι ένας σωστός μάστορας μπορεί να το κάνει πολύ καλύτερα και ευκολότερα από εμένα, δεν είναι εκεί το θέμα.

Αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται γελοίο εν έτει 2023 να είναι αυτή η "τεχνολογία" που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε μια στεγανή σύνδεση!

Reaction score
11.649
@Artemios

Κοίτα, προφανώς γνωρίζω ότι ένας σωστός μάστορας μπορεί να το κάνει πολύ καλύτερα και ευκολότερα από εμένα, δεν είναι εκεί το θέμα.

Αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται γελοίο εν έτει 2023 να είναι αυτή η "τεχνολογία" που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε μια στεγανή σύνδεση!
Υπάρχει και το υγρό τεφλον , πιο εύκολο , αλλά περιμένεις μερικές ώρες για να δώσεις νερά.
Υπάρχουν άλλες πολλές λύσεις ανάλογα το υλικό της σωλήνας, πρεσάριστά χαλκού, ρακορ, θερμοκολλητικα κλπ

Reaction score
13.477

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489