Knight
Mr. Wolf
- Reaction score
- 2.912

Και που τον βάζεις... (πικάπ-βαλιτσάκι, μωρέ; )View attachment 158295
Ο κορωναϊός σε κάνει να μην ξέρεις πως τον πιάνεις (όταν μένεις σπίτι)?
![]()
Τανιμανίδης-Μπόμπα: Μετά την καραντίνα στο σπίτι, θέτουν σε... δοκιμασία τη σχέση τους! (vid+photos)
Κορονοϊός: Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα που ήταν και τα πρώτα θύματα του ιού στην ελληνική σόουμπιζ, μας δείχνουν πώς περνούν όμορφα στο σπίτιwww.gossip-tv.gr
Οπότε κλεισμένοι τόσες μέρες, θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν πως πρέπει να τον πιάνουν και που πρέπει να τον βάζουν....Και που τον βάζεις... (πικάπ-βαλιτσάκι, μωρέ; )
"Νταξ", ότι πει...Πριν περίπου δύο ώρες ο Τσίμας έλεγε στο ράδιο πως το πρωτότυπο "My Sharona" το τραγούδησαν οι "Ναξ"....
Αξιόπιστη ενημέρωση.
Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να ανοίξει καν το στόμα της και μόνο η εικόνα της αρκεί για κατακόρυφη πτώση της λίμπιντο. Πλην ειδικής κατηγορίας φετιχιστων.Σε λάθος χώρα ζούσαμε και πριν τον Convid-19
![]()
Η Υπουργός Υγείας του Βελγίου ζήτησε από τους πολίτες να μην κάνουν π@ρτούζες λόγω κορωνοϊού | Pagenews.gr
Από το πρωί της Κυριακής κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ανέφερα ότι η Υπουργός Υγείας του Βελγίου για να αντιληφθούν οι πολίτες της χώρας την ραγδαία…www.pagenews.gr
Αφού την ίδια εικόνα είχαν οι Βέλγοι και πριν, δεν πτοούνται από εικόνες.Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να ανοίξει καν το στόμα της και μόνο η εικόνα της αρκεί για κατακόρυφη πτώση της λίμπιντο. Πλην ειδικής κατηγορίας φετιχιστων.
Μερακλήδες οι Βέλγοι; Που πίνουν χλιαρή μπίρα; Και χωρίς χερούλι;Αφού την ίδια εικόνα είχαν οι Βέλγοι και πριν, δεν πτοούνται από εικόνες.
Πολύ μερακλήδες τους βρίσκω πάντως, τους Βέλγους
Καλό πάντως, για φάρσα μου φαίνεται...
Σε άλλα θέματα, όχι στις μπύρεςΜερακλήδες οι Βέλγοι; Που πίνουν χλιαρή μπίρα; Και χωρίς χερούλι;