Εδώ γελάμε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Εδώ γελάμε!

-Έλα φίλος CD τέλεις;
-Μπα ρε φίλε..
-Κιάμο; Πλούταρχο; Rolling Stones;
-Όχι φίλε ευχαριστώ.
-Ντεν ακούς δηλαδή μουσική εσύ; Απ' όλα έχω.
-Ακούω αλλά δε θέλω CD.Την κατεβάζω απ' το internet.
-Αυτό που κάνεις είναι παράνομο..

Είναι μία γιαγιά στο σπίτι της και βλέπει από το παράθυρό της έναν τύπο στον κήπο της ο οποίος την παίζει ασταμάτητα. Παίρνει λοιπόν τηλέφωνο στην αστυνομία και λέει:
- Κύριε αστυνομικέ ελάτε γρήγορα. Είναι ένας ανώμαλος νεοδημοκράτης στον κήπο μου και την παίζει ασταμάτητα.
Ο αστυνομικός επειδή καταλαβαίνει ότι πρόκειται για γιαγιά και μπορεί να υπερβάλλει της κάνει την εξής ερώτηση:
... - Καλά, το γεγονός ότι την παίζει το βλέπετε και σας πιστεύω. Το ότι πρόκειται για νεοδημοκράτη πώς το καταλάβατε;
Και η γιαγιά με τη μεγαλύτερη φυσικότητα του απαντάει:
- Αν ήταν της κυβέρνησης θα μας γ@μούσε κιόλας!

Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
- Τι κάνεις εκεί ρε Δημήτρη, θα την κάψεις την τηλεόραση!
- Τι να κάνω ρε γυναίκα; Αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα και δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω...
Και η γυναίκα:
- Την τσόντα δες... Μπάσκετ ξέρεις!

Τι εκανε ο Χιτλερ με τη γυναικα του στο κρεβατι?........Ναζακια!!!!!!!!...

-Τι κάνεις μωρό μου?
-Στο κρεβάτι είμαι και σε σκέφτομαι...εσύ αγάπη μου?
-Είμαι στα μπουζούκια και κάθομαι ακριβώς από πίσω σου!

Σε ένα εστιατόριο ο πελάτης λέει στο γκαρσόν:
- Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να πάρετε το κοτόπουλο να το ψήσετε λιγάκι ακόμα;
- Γιατί, τι έχει;
- Μου τρώει τις πατάτες!

Τι κάνεις αν δεις την πρώην σου (που σε απάτησε) να τρέχει στην αυλή σου
φωνάζοντας βοήθεια και είναι γεμάτη αίματα; Καταρχήν ηρέμησε. Ξαναγέμισε. Και σημάδεψε καλύτερα.

Μην απορείτε που οι γυναίκες δεν παίζουν ποδόσφαιρο!!! Σιγά μην βρεθούν 11 γυναίκες να δεχτούν να φορέσουν τα ίδια ρούχα.....;)

:116:
Ο μπαμπάς προσπαθεί να πείσει το γιο του να φάει το αυγό που του έχει ετοιμάσει:- "Φάε παιδί μου το αυγό να γίνεις μεγάλος σαν τον μπαμπά!"- "Δεν θέλω", λέει ο μικρός.- "Φάτο αγόρι μου να γίνεις γέρος και δυνατός."- "Δε θέλω σου λέω", επιμένει ο μικρός.- "Φάτο καλέ μου να μεγαλώσει το πουλάκι σου."Και η μαμά από μέσα.- "Γιώργο φάε εσύ το αυγό θα φτιάξω μπιφτέκια για το παιδί."

Reaction score
4.396
Re: Απάντηση: Εδώ γελάμε!

Ο μπαμπάς προσπαθεί να πείσει το γιο του να φάει το αυγό που του έχει ετοιμάσει:- "Φάε παιδί μου το αυγό να γίνεις μεγάλος σαν τον μπαμπά!"- "Δεν θέλω", λέει ο μικρός.- "Φάτο αγόρι μου να γίνεις γέρος και δυνατός."- "Δε θέλω σου λέω", επιμένει ο μικρός.- "Φάτο καλέ μου να μεγαλώσει το πουλάκι σου."Και η μαμά από μέσα.- "Γιώργο φάε εσύ το αυγό θα φτιάξω μπιφτέκια για το παιδί."
:142::142::142::135:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ο Αλέξης με την Χριστίνα ετοιμάζονται να παντρευτούν.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, η 18χρονη αδερφή της Χριστίνας ντύνεται συνέχεια προκλητικά και κοιτάζει λαίμαργα τον Αλέξη.

Κάποια μέρα λοιπόν, ο Αλέξης πάει στο σπίτι της Χριστίνας όπου βρίσκει μόνο την μικρή αδερφή. H νεαρή του εξομολογείται τον έρωτά της και του λέει πως θέλει να του δοθεί έστω μια φορά πριν παντρευτεί την αδερφή της.

«Ανεβαίνω πάνω και σε περιμένω», του λέει και ενώ ανέβαινε την σκάλα που οδηγούσε στα υπνοδωμάτια συμπληρώνει «μην με κάνεις να περιμένω..’.»

ο Αλέξης το σκέφτεται για μια στιγμή. ‘Υστερα ανοίγει την εξώπορτα και βγαίνει έξω βιαστικά και προς μεγάλη του έκπληξη βλέπει την Χριστίνα με τον πατέρα της…
Φανερά συγκινημένοι και οι δυο τους τον αγκαλιάζουν και του λένε πως πέρασε την δοκιμασία…

Ηθικό δίδαγμα:
Τα προφυλακτικά πάντα στο αμάξι!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ο σύζυγος επιστρέφει στο σπίτι του από τη δουλειά και βρίσκει τα τρία του παιδιά στον κήπο, ακόμα με τις πυτζάμες τους, να παίζουν.
Τριγύρω τους υπήρχαν άδεια κουτιά από φαγητό διασκορπισμένα σε όλον τον κήπο.
Η πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας του ήταν ανοιχτή, καθώς επίσης και η πόρτα του σπιτιού και πουθενά ίχνος από τον σκύλο.

Μπαίνοντας στο σπίτι συνάντησε ακόμα μεγαλύτερη ακαταστασία.
Ένα φωτιστικό πεσμένο κάτω και το χαλί τσαλακωμένο και μαζεμένο πάνω στον τοίχο. Στο σαλόνι η τηλεόραση ήταν αναμμένη και έπαιζε πολύ δυνατά σε ένα κανάλι με κινούμενα σχέδια και ο καναπές ήταν καλυμμένος με παιχνίδια και ρούχα. Στην κουζίνα ο νεροχύτης ήταν γεμάτος κατσαρόλες, το πρωινό γάλα είχε χυθεί στα μάτια της κουζίνας, η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή, το φαγητό του σκύλου πεταμένο στο πάτωμα, κάτω από τραπέζι ένα σπασμένο ποτήρι κι ένας μικρός σωρός πίσω από την πόρτα.

Ανέβηκε αμέσως τη σκάλα παραμερίζοντας τις ντάνες από παιχνίδια και τους σωρούς από ρούχα, αναζητώντας τη γυναίκα του, τώρα πλέον ανήσυχος μήπως της συνέβαινε κάτι, μήπως αρρώστησε, μήπως έπαθε κάτι σοβαρό.
Όπως πήγαινε προς την κρεβατοκάμαρα πρόσεξε πώς έβγαινε νερό κάτω από την πόρτα του μπάνιου και μπαίνοντας είδε πετσέτες γεμάτες σαπούνια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο πάτωμα, χιλιόμετρα από χαρτί υγείας ξετυλιγμένο και πεταμένο σε μια γωνιά και οδοντόκρεμα πάνω στον καθρέφτη και στους τοίχους.

Μπήκε τρέχοντας στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε τη σύζυγό του χωμένη στο κρεβάτι με τις πυτζάμες, να διαβάζει ήρεμα ένα μυθιστόρημα.
Εκείνη τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα του.
Εκείνος την κοίταξε και αναμαλλιασμένος τη ρώτησε: – ‘Τι συνέβη εδώ πέρα’;
Εκείνη του χαμογέλασε ξανά και του είπε:
- Θυμάσαι που κάθε φορά που επιστρέφεις από τη δουλειά με ρωτάς τι σκ… κάνω όλη μέρα;
- Ναι, απάντησε αυτός.
- Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤA ΕΚΑΝΑ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ο Ιταλός της παρέας:

-Χθες βράδυ όταν κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου, της έτριψα το κορμί με αρωματικό λάδι πρώτα. Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ!

Φώναζε για πέντε λεπτά όταν τελείωνε…

-Εμείς, όταν κάναμε έρωτα, είπε ο Γάλλος, έτριψα το κορμί της ολόκληρο με αρωματικό βούτυρο… Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ κι όταν τελείωνε φώναζε για δεκαπέντε λεπτά…

Και ο Έλληνας της παρέας:

-Εμείς όταν κάναμε έρωτα χθες, άλειψα όλο της το κορμί με τριμμένη σοκολάτα …. Μετά το τέλος του παθιασμένου σεξ μας, φώναζε για τρεις ώρες!!

Οι άλλοι δυο απόρησαν:

-Καλά, τι μπορεί να έκανες και φώναζε για τρεις ώρες;

-Σκούπισα τα χέρια μου στις κουρτίνες!:405:

Reaction score
17.526

Κάποιοι πίνουν από λύπη, άλλοι πάλι από χαρά....εγώ πάντως πίνω από
χθες!

------------

-Γιατρέ, έχω πρόβλημα με την όραση!
- Σας πιστεύω, γιατί εδώ είναι κρεοπωλείο.

(Τωρα θυμηθηκα το αλλο με το...:"Τα μπουκαλια τα φερες?):114:

------------

Μια γυναίκα αποφασίζει να πάει μια μικρή βόλτα με τη βάρκα του άντρα της . Διαλέγει ένα σημείο που της φαίνεται ωραίο, ρίχνει την άγκυρα και ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο της.

Μετά από λίγο ένας λιμενικός σταματάει το σκάφος του δίπλα από τη βάρκα της κυρίας και της λέει :

_'Καλημέρα κυρία, είσαστε σε περιοχή που απαγορεύεται το ψάρεμα.

_'Με συγχωρείτε κύριε, αλλά όπως βλέπετε δεν ψαρεύω, αλλά διαβάζω ένα βιβλίο.

_Ναι, το βλέπω, κυρία μου, όμως είστε σε ψαράδικο σκάφος, οπότε έχετε όλο τον εξοπλισμό για να ξεκινήσετε το ψάρεμα οποιαδήποτε στιγμή. Συνεπώς θα πρέπει να με ακολουθήσετε στην ακτή και να σας γράψω ένα πρόστιμο.

_'Αν το κάνετε αυτό, κύριε, τότε θα πρέπει να σας μηνύσω κι εγώ για σεξουαλική παρενόχληση

_ 'Μα, δεν σας έχω καν πλησιάσει τόσο κοντά για κάτι τέτοιο!

Και η γυναίκα του απαντά κοφτά:' Ναι, το βλέπω ,αλλά έχετε όλο τον εξοπλισμό, για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή.':114:

Reaction score
17.526

Ένας μεθυσμένος σε ενα μπαρ, ρωτά ένα σερβιτόρο:
-Ρε φιλάρα, εκείνο εκεί το μαύρο τι είναι;
- Ηχείο, του απαντά ο σερβιτόρος
- Σιγά ρε φίλε μην είναι και η Μυτιλήνη.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Εδώ γελάμε!

Ένας μεθυσμένος σε ενα μπαρ, ρωτά ένα σερβιτόρο:
-Ρε φιλάρα, εκείνο εκεί το μαύρο τι είναι;
- Ηχείο, του απαντά ο σερβιτόρος
- Σιγά ρε φίλε μην είναι και η Μυτιλήνη.

:204::204::204:

Reaction score
17.526

(Τωρα θυμηθηκα το αλλο με το...:"Τα μπουκαλια τα φερες?):114:

------------

Ειναι δυο ... και αποφασιζουν να ανοιξουν ενα κρεοπωλειο!Το φτιαχνουν το μαγαζι μια χαρα,ειναι ολα ετοιμα και καθονται μεσα τωρα οι δυο τους και το καμαρωνουν.Σε καποια φαση λεει ο ενας στον αλλο: "Ρε δεν πας εξω και να μπεις κανοντας τον πελατη ετσι για να δουμε πως θα συμπεριφερομαστε?" Παει και ο αλλος εξω και ξαναμπαινει κανοντας τον πελατη.Αρχισει να λεει ωραιο μαγαζι,καλες δουλειες κτλ.Του απανταει ο αλλος που εκανε το μαγαζατορα "Ευχαριστουμε πολυ... αλλα πως θα μπορουσαμε να σας εξυπηρετησουμε?"

"Θελω 5 μπυρες" λεει αυτος που εκανε τον πελατη.Τα παιρνει και ο αλλος στο κρανιο, αρχισει να τον βριζει και του λεει 'ρε βλακα κρεοπωλειο ανοιξαμε οχι ψιλικατσιδικο!"Βγες εξω και ξαναμπες σαν πελατης σε κρεοπωλειο" του λεει.

Βγαινει ο αλλος εξω,ξαναμπαινει αρχισουν παλι τις ευχες και τα ευχαριστηρια για το μαγαζι και τον ρωταει ξανα ο και καλα μαγαζατορας: "Τι θα παρετε?"

"Θα ηθελα 5 μπυρες" απανταει παλι αυτος.Εκνευριζεται και παλι ο αλλος και του λεει "δεν προκειται να βγαλουμε ακρη με σενα κατσε μεσα και θα παω εγω να κανω τον πελατη!".

Βγαινει ο αλλος τωρα εξω και μπαινει σαν πελατης.Λεει και αυτος τις ευχες τον ευχαριστει τωρα ο αλλος που κανει τωρα το μαγαζατορα και τον ρωταει :

-"Τι θα θελατε?"
-"Θα ηθελα 5 κιλα κιμα"
Και απανταει ο αλλος: "Βεβαιως!Τα μπουκαλια τα φερατε?"

Reaction score
17.526
Εδώ γελάμε...ποντιακα!

Έναν λεοντάρ ετσάκωσεν το κλουβίν ασόν ζωολογικόν κεπήν και κλώσκεται απές σον κόσμον και ουλ εσέγκανατο σο τουρούζ, ασόν φόβονατουν. Ο Γιωρίκας που έτον μεθυσμένος επίασεν το λεοντάρ ασό κηφάλ και εσέγκενατο απές σο κλουβίν. Ο δήμαρχον εκάλεσεν τον Γιωρίκαν, ύστερα από δύο ημέρας και είπενατον:
— Άξον Γιωρίκα, δίγωσε αβούτο το παράσημον, γιατί το να πιάντς ασό κηφάλ έναν λεοντάρ, άοπλος εν τρανόν δουλείαν που μέχρι ατώρα κανείς κι επήκεν.
— Παναήαμ, ετσάηξεν ο Γιωρίκας, έτον αληθινόν λεοντάρ;
Και ελιποθύμεσεν!...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.773

Οδηγείς ένα αυτοκίνητο με σταθερή ταχύτητα.

Στα αριστερά σου έχεις μια κοιλάδα και στα δεξιά ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο έχει την ίδια ταχύτητα με σένα.

Μπροστά σου έχεις ένα καλπάζων γουρούνι που έχει το ίδιο μέγεθος με το αυτοκίνητό σου και δε μπορείς να το προσπεράσεις.

Πίσω σου έχεις ένα ελικόπτερο που πετάει στο ύψος του δρόμου.

Τόσο το γιγάντιο γουρούνι όσο και το ελικόπτερο ταξιδεύουν στην ίδια ταχύτητα με σένα.

Τι πρέπει να κάνεις για βγεις από αυτή την άκρως επικίνδυνη κατάσταση;

Κατέβα από το καρουσέλ...είσαι τύφλα στο μεθύσι!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll