Εδώ γελάμε

Reaction score
248
Όλα αυτά τα βίντεο που αναρτώνται εδώ δεν παίζουν στο ipad. Ξέρει κανείς γιατί..? Μήπως πρέπει εγώ να κάνω κάτι....?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.242
iOS 13.3.1 από κινητο όλα μια χαρά.

Στο desktop έχω μόνο θέμα και εκεί με τα βίντεο του φέισμπουκ μόνο. Υποψιάζομαι οτι κατι γίνεται με το ad blocker.

Reaction score
248
iOS 13.3.1 από κινητο όλα μια χαρά.

Στο desktop έχω μόνο θέμα και εκεί με τα βίντεο του φέισμπουκ μόνο. Υποψιάζομαι οτι κατι γίνεται με το ad blocker.
Δηλαδή?.....είναι κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.242
Είναι πολλες οι ρυθμίσεις αλλά για πήγαινε settings/safari/content blockers/ και εκεί να εχεις μόνο το ad guard general ανοικτό και τα αλλά κλειστά.
Έτσι είναι σε μένα.

13F3B692-5CE3-4A92-BEAB-5C8E0E8E5510.png

Reaction score
248
Είναι πολλες οι ρυθμίσεις αλλά για πήγαινε settings/safari/content blockers/ και εκεί να εχεις μόνο το ad guard general ανοικτό και τα αλλά κλειστά.
Έτσι είναι σε μένα.

View attachment 162718
Αυτές τις ρυθμίσεις είχα Πριν. Τα απενεργοποίησα όλα και τα ενεργοποίησα ξανά ένα ένα, αφού διαπίστωσα ότι τώρα τα βίντεο παίζουν κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Αυτές τις ρυθμίσεις είχα Πριν. Τα απενεργοποίησα όλα και τα ενεργοποίησα ξανά ένα ένα, αφού διαπίστωσα ότι τώρα τα βίντεο παίζουν κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Διορθώνω: Απενεργοποίησα την «Αποτροπή Ανίχνευσης από Ιστοτόπους« και τοτε επαιζαν κανονικά.

Attachments

Last edited:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866