- Reaction score
- 3.872
Όχι και όλες.Όλες τις παλαβομάρες οι Ρώσοι τις βγάζουν...
Βάλτε ακριβώς στο 7ο λεπτό και αφήστε να παίζει...
Όχι και όλες.Όλες τις παλαβομάρες οι Ρώσοι τις βγάζουν...
Βάλτε ακριβώς στο 7ο λεπτό και αφήστε να παίζει...
Κάτσε να το δει η @melina που ξέρει...Όλα αυτά τα βίντεο που αναρτώνται εδώ δεν παίζουν στο ipad. Ξέρει κανείς γιατί..? Μήπως πρέπει εγώ να κάνω κάτι....?
Αλλιώς να πάρει τηλέφωνο τον Λεωνίδα!Κάτσε να το δει η @melina που ξέρει...![]()
Ναι! Πέτα το!Όλα αυτά τα βίντεο που αναρτώνται εδώ δεν παίζουν στο ipad. Ξέρει κανείς γιατί..? Μήπως πρέπει εγώ να κάνω κάτι....?
Δηλαδή?.....είναι κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω?iOS 13.3.1 από κινητο όλα μια χαρά.
Στο desktop έχω μόνο θέμα και εκεί με τα βίντεο του φέισμπουκ μόνο. Υποψιάζομαι οτι κατι γίνεται με το ad blocker.
Αυτές τις ρυθμίσεις είχα Πριν. Τα απενεργοποίησα όλα και τα ενεργοποίησα ξανά ένα ένα, αφού διαπίστωσα ότι τώρα τα βίντεο παίζουν κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Είναι πολλες οι ρυθμίσεις αλλά για πήγαινε settings/safari/content blockers/ και εκεί να εχεις μόνο το ad guard general ανοικτό και τα αλλά κλειστά.
Έτσι είναι σε μένα.
View attachment 162718
Διορθώνω: Απενεργοποίησα την «Αποτροπή Ανίχνευσης από Ιστοτόπους« και τοτε επαιζαν κανονικά.Αυτές τις ρυθμίσεις είχα Πριν. Τα απενεργοποίησα όλα και τα ενεργοποίησα ξανά ένα ένα, αφού διαπίστωσα ότι τώρα τα βίντεο παίζουν κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.