- Reaction score
- 298
Αυτός έχει φάει μήνυση για κλεψιτυπία από τους Pearl Jam ή ακόμα? 2/10.Γιάννης Δημητρόπουλος said:HERO - CHAD KROEGER
Μελωδική αμηχανία. 5/10.Μάριος Λαζάρου said:Rdoh από Elvis εγώ ψηφίζω I Want You![]()
Αυτός έχει φάει μήνυση για κλεψιτυπία από τους Pearl Jam ή ακόμα? 2/10.Γιάννης Δημητρόπουλος said:HERO - CHAD KROEGER
Μελωδική αμηχανία. 5/10.Μάριος Λαζάρου said:Rdoh από Elvis εγώ ψηφίζω I Want You![]()
My Lady wants to know ......ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Εχω ηδη δωσει τα συγχαρητηρια μου στους υπευθυνους του topic αλλα δεν εχω ζητησει και εγω το...κατι τις μου.
Και θα ζητησω δυο κομματια διοτι θεωρω πως αυτα τα δυο πανε μαζι και παντα τα ακουγα το ενα μετα το αλλο.Εαν ομως μπορουμε να βρουμε και μονο το ενα...thats ok!
Michael Franks-Antonio's song
Michael Franks-Baby wants to know
και ταξιδεψτε με αργη σαμπα...
Μα είναι Sticky!!! και δεν φαίνεται!!!! :shock:dream_GR said:κύρ Σάμπαλη, αν το κάνεις sticky θα είναι μόνιμα επάνω το πρώτο πόστ με τα τραγούδια.
8) 8)
μπράβο και πάλι.
Λυπάμαι αλλά αυτό δεν το έχω αλλά και δεν..βρίσκεται!!!RDoherty said:Πρόταση: Elvis Costello, Shabby Doll
8)
Αν εννοείς του Marc Almond... δεν τόχω αλλά ψάχνω!!!!KELLER XRISTINA said:Δεν εχω ακουσει ποτε το "She took my soul in Istanbul".Noμιζεις οτι μπορεις να το βρεις,George?![]()
και ένα δωράκι για τον Ανδρέα.....ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Εχω ηδη δωσει τα συγχαρητηρια μου στους υπευθυνους του topic αλλα δεν εχω ζητησει και εγω το...κατι τις μου.
Και θα ζητησω δυο κομματια διοτι θεωρω πως αυτα τα δυο πανε μαζι και παντα τα ακουγα το ενα μετα το αλλο.Εαν ομως μπορουμε να βρουμε και μονο το ενα...thats ok!
Michael Franks-Antonio's song
Michael Franks-Baby wants to know
και ταξιδεψτε με αργη σαμπα...
Doc it's in your e-mail!!Sambalis said:Λυπάμαι αλλά αυτό δεν το έχω αλλά και δεν..βρίσκεται!!!RDoherty said:Πρόταση: Elvis Costello, Shabby Doll
8)
Είναι απίστευτο!!!! :shock: :shock: :shock:Sambalis said:Λυπάμαι αλλά αυτό δεν το έχω αλλά και δεν..βρίσκεται!!!RDoherty said:Πρόταση: Elvis Costello, Shabby Doll
8)
εγώ τώρα θα έχω αυπνίες???ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Το σημαντικο ειναι οτι τις ακουσες...αυτο ηθελα και εγω![]()
Καλά, και πατσά έχω φάει, άπαξ. Δεν σημαίνει ότι έγινε λιγότερο αηδιαστικός :shock:ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Το σημαντικο ειναι οτι τις ακουσες...αυτο ηθελα και εγω![]()
RDoh τυχερός είσαι, το άκουγα πριν λίγο...RDoherty said:Good, κι άλλο: Jefferson Airplane, Comin' Back To Me