- Reaction score
- 51
Σε πρόσεξα!!!!Μάριος Λαζάρου said:Doc εμένα το καημενούλι όμως δεν με πρόσεξες τι ζήτησα![]()
![]()
Και βέβαια σε πρόσεξα!!!!!
Απλά άργησα!!!!!
Ομως ...έφτασε!!!!!

Σε πρόσεξα!!!!Μάριος Λαζάρου said:Doc εμένα το καημενούλι όμως δεν με πρόσεξες τι ζήτησα![]()
![]()
Catch me if I fall......RDoherty said:Very good, κι άλλο: REM, Texarkana
..... wish for this night-time to last for a life-timeΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:αν ..χωράει να ζητήσω και εγω ένα :
Sleeping Sun - Nightwish
Δεν σε έχω ξεχάσει Χριστίνα. όμως δεν το έχω βρεί ακόμη!!!KELLER XRISTINA said:Δεν εχω ακουσει ποτε το "She took my soul in Istanbul".Noμιζεις οτι μπορεις να το βρεις?![]()
Μέχρι στιγμής....!!! :shock:VILLA21 said:Να βάλω και εγώ κάτι doc? Cocteau Twins - It's All But an Ark Lark ή το Hazel
Συνεχίζουμε:Andrew said:Doc να προτεινω κι εγω ενα;
Simon and Garfunkel-Richard Cory
ok, θα το κάνω mp3 τώρα και θα σου το στείλω με email, εκτός και αν θέλεις να σου κάνω μια κόπια το CD single και να το στείλω ταχυδρομικώς. 8)Sambalis said:Μέχρι στιγμής....!!! :shock:VILLA21 said:Να βάλω και εγώ κάτι doc? Cocteau Twins - It's All But an Ark Lark ή το Hazel
μπορείς να είσαι λίιιιιιγο περισσότερο ευγενικός, αυτό θα βελτιώσει σίγουρα την καλαισθησία ΕΔΩ. :xRDoherty said:Αυτό μου δίνει ιδέα ως προς το καλαίσθητον του φόρουμ: ένα emoticon εμετού επειγόντως pls!
Roads to Moscow (Live), στη διάθεσή σας. Μπορώ να το ανεβάσω κάπου;ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Κατι απο Al Stewart? Roads to Moscow ας πουμε![]()