Ενα SANSUI SR 838.....στου Μαρκου.......

Reaction score
1.788
Απάντηση: Ενα SANSUI SR 838.....στου Μαρκου.......

κωστα εγω δενν λεω για το πως ο καθε χρηστης εφαρμοζει σωστα , η λαθος αυτη τη δυνατοτητα.

λεω γι αυτη καθ αυτη ρυθμιση!!!

και ξαναλεω οτι και μαι τις mc το ιδιο συμβαινει με τα κω που επιλεγεις!!

Τωρα για το διαγραμμα που ανεβασε ο Γιωργος οντως ειναι γενικο!! Ας παρουμε ως παραδειγμα την αποκριση που δηλωνει ο κατασκευαστης της χ κεφαλης.Αυτη η αποκριση αφορα την κεφαλη και μονο αυτη!! Αν τωρα υπολογισουμε οτι αυτο το αναιμικο σημα που παραγει εχει να ταχιδεψει μεσα απο ενα καλωδιο που αυτο με την σειρα του εχει μια αντισταση , χωρητικοτητα, αυτεπαγωγη , και οτι απομεινει εχει να παλαιψει με το πρωτο σταδιο ενος [πασπαρτου ] φονο που και αυτο εχει με τη σειρα του μια αντισταση , χωρητικοτητα , αλλα και μια συγκεκριμενη διαγωγημοτητα τοτε τα πραγματα δεν ειναι στανταρ!!

Reaction score
3.967

έλα ρε Τακούλη, πρέπει να καταλάβουμε ότι καλός αναλογικός ήχος=ότι μας αρέσει=τυχαιότητα.

τουλάχιστον αυτό βγαίνει απο ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα και απο το παρόν θρεντ και απο παλαιότερα κοκ.

επίσης τα περισσότερα συστήματά μας -αναλογοψηφιακά- παίζουν κουκουρούκου.

για να γίνω κ κακούλης (είμαι, δεν το προσπαθώ), οι χομσινεμάδες είναι μακραν ορθολογικότεροι απο εμας.

Ξέρουν τι πληρώνουν κ γιατί, καλιμπράρουν εικόνα - ήχο με επαγγελματίες τεχνικούς και απολαμβάνουν αποτέλεσμα.

Εμείς άλλα λόγια ναγαπιώμαστε.

ryk

Reaction score
925

Απορία (μπορεί να είναι χαζή, αλλά δείξτε ανωτερότητα :105:)!
Με πραγματικά δεδομένα.
Έχουμε μια ORTOFON 2M RED. Ο κατασκευαστής δίνει Internal inductance=700 mH & Recommended load capacitance=150-300 pF
Λαμβάνουμε υπόψη τη χωρητικότητα όλης της καλωδίωσης του πικάπ (πόση μπορεί να είναι σε απείραχτο 1200sl?) και την καλωδίωση phono-ενισχυτή-ηχείων? Δεν αλλάζει τίποτα το ότι περνάει από τόσα ηλεκτρονικά?
Πάντως ο τύπος δίνει χαμηλές τιμές (11-15,5kHz).
Πως τα μετράμε αυτά, ασχέτως τι λέει ο κατασκευαστής καλωδίων?

Reaction score
1.815

...οι χομσινεμάδες είναι μακραν ορθολογικότεροι απο εμας.

Ξέρουν τι πληρώνουν κ γιατί, καλιμπράρουν εικόνα - ήχο με επαγγελματίες τεχνικούς και απολαμβάνουν αποτέλεσμα.

Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά!
Χόμπυ κάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτοί που απολαμβάνουν το αποτέλεσμα, είναι όσοι αγόρασαν και δεν ξανασχολούντε, όχι αυτοί που ξεπαραδιάζονται μονίμως!!!
Είτε αναλογικόφιλοι, είτε ντιτζιταλόφιλοι, αν ασχολούντε με το "άθλημα" ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι!

Τώρα Μάνο... αν ο κάθε Καστρουνής έχει γίνει must για την εικόνα ή τον ήχο, συγνώμη αλλά εγώ δε θα πάρω!

Με λίγα λόγια, κατ εμέ κανείς δε γνωρίζει γιατί πληρώνει την ...ταμπακιέρα, πέρα από τα μηχανάκια του.
ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!!! :609:

Reaction score
1.788

έλα ρε Τακούλη, πρέπει να καταλάβουμε ότι καλός αναλογικός ήχος=ότι μας αρέσει=τυχαιότητα.

τουλάχιστον αυτό βγαίνει απο ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα και απο το παρόν θρεντ και απο παλαιότερα κοκ.

επίσης τα περισσότερα συστήματά μας -αναλογοψηφιακά- παίζουν κουκουρούκου.

για να γίνω κ κακούλης (είμαι, δεν το προσπαθώ), οι χομσινεμάδες είναι μακραν ορθολογικότεροι απο εμας.

Γιωργο δεν διαφωνω, το μονο που λεω ειναι οτι κανονικα μεσα σε ολη αυτη την αλυσιδα περι πικαπιου, τα φονο δυστυχος ειναι φτιαγμενα [πασπαρτου] οποτε αν εχουμε την δυνατοτητα να φερουμε οσο μπορουμε καλυτερα το παντρεμα γιατι οχι;
Επισης αν ενας κατασκευαστης χτισει ενα φονο με βαση τα σπεκς μια κεφαλης και υπολογισει τα παντα, τοτε θα παιξει στα ορια της και απολυτα σωστα!! [εννοω με μετρησεις και οχι με προσωπικες ακροασεις στο τι μας αρεσει ]

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μια εικόνα ......χίλιες λέξεις:120:

Reaction score
1.685

Ομορφιες Γιαννακη !!!

Υ.Γ
Αρκετα προχειρα στημενη η Denon...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Τι'σαι συ ρε....αετίσιο μάτι...πες μας οτι ξεχωρίζεις και σε πια περιοχή χάνει νότες τωρα να μας πεθάνεις:111: :203:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis