Ενεργά Ηχεία

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661
εσυ εισαι μια κατηγορια απο μονος σου!
Άσε με παιδάκι μου ήσυχο, που απευθύνεσαι και σε μένα...

Αϊ πάνε να δεις αν έρχομαι, αφού ψάξεις πρώτα τον γουιζι.

ΥΓ. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναασχοληθω μαζί σας. Νεβερ.

Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που απευθύνεται σε "του λόγου σας". 8-)

Reaction score
11.740
χάνεις εσύ σε αξιοπιστία στα μάτια των συμφορουμιτών. Δεν υπάρχει λόγος.
Όχι, υπάρχει. Για να βλέπουν και τα νέα μέλη, όταν θέλουν να διαβάσουν κάτι να ενημερωθούν, ποιούς να αγνοούν.

Reaction score
2.324
Πώς κατουράνε οι Θιβετιανές παρθένες τα καλώδια και στοιχίζουν ένα κάρο χρήματα; Ε, θα ζητήσω κι εγώ τα μπαμπού που θα παραγγείλω να τα κατουρήσει παρθένο panda! Αμ πώς; :lol: :lol: :lol:
Δεν χρειάζεται - έχει προβλέψει η αγορά του audio και για αυτό: Τα βάζεις πίσω απο τα ηχεία και ξεμπέρδεψες.
Προσοχή όμως το μαύρο χρώμα στα κέρατα έχει σημασία πόσο θα είναι από ότι θυμάμαι θέλει μετρήσεις πρώτα.
Πάνω από 10 χρόνια έρευνα... μιλάμε του έσπασε τα μούτρα
Στιγμιότυπο 2020-02-20, 1.09.15 μμ.png

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481
Δεν χρειάζεται - έχει προβλέψει η αγορά του audio και για αυτό: Τα βάζεις πίσω απο τα ηχεία και ξεμπέρδεψες.
Προσοχή όμως το μαύρο χρώμα στα κέρατα έχει σημασία πόσο θα είναι από ότι θυμάμαι θέλει μετρήσεις πρώτα.
Πάνω από 10 χρόνια έρευνα... μιλάμε του έσπασε τα μούτρα
View attachment 154545
τιναι αυτή η π@π@ριά ρεεε?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.229
Άσε με παιδάκι μου ήσυχο, που απευθύνεσαι και σε μένα...

Αϊ πάνε να δεις αν έρχομαι, αφού ψάξεις πρώτα τον γουιζι.

ΥΓ. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναασχοληθω μαζί σας. Νεβερ.

Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που απευθύνεται σε "του λόγου σας". 8-)
ααααααα δεν θέλω τέτοια :laugh:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.181
.... διαλειμμα για φαγητο υποψιαζομαι:
-Ποτε σταματαει το χαλιεντ.
-οταν ξεκιναει η μασα...
απο τα ανεκδοτα ανεκδοτα της μαιμους.
QUIZ ? : -ποσοι χαλιενταδες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661
Those people in love with analog are living with horrible bass performance due to room modes, target curves that are wrong, etc. all of which can be hugely improved with DSP. So let's not get into what those people think is right in audio.

Πόσα τέτοια κείμενα έχει από σοβαρούς ανθρώπους, δε λέγεται.

Νομίζω πως φτάνει η ενασχόλησή μου με αυτήν την υποκατηγορία αγοραστών και ακροατών. Κουράστηκα.

Reaction score
3.628
Those people in love with analog are living with horrible bass performance due to room modes, target curves that are wrong, etc. all of which can be hugely improved with DSP. So let's not get into what those people think is right in audio.

Πόσα τέτοια κείμενα έχει από σοβαρούς ανθρώπους, δε λέγεται.

Νομίζω πως φτάνει η ενασχόλησή μου με αυτήν την υποκατηγορία αγοραστών και ακροατών. Κουράστηκα.
Ντοκτορ,ειδες που για πολλοστη φορα γινεσαι κακος και εν τελει ανιδεος;

Δηλαδη μετα απο τοσο καιρο που εχουμε κουβεντιασει μαζι σου,εγω και καποιοι αλλοι,δεν τα ξερουμε αυτα;Η οτι επειδη δεν τα εχουμε,σημαινει οτι δεν ασπαζομαστε αυτο το αποφθεγμα;

Νομιζεις οτι ολοι εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να παρουμε μηχανηματα σαν τα δικα σου;Εδω και ο δικαναλος ο Ρωσος πλησιαζει το δεκαχιλιαρο με το λογισμικο.Για λογικεψου και μην μειωνεις ατομα που ξερεις οτι ειναι γνωστες του αντικειμενου!

Reaction score
12.540
Ντοκτορ,ειδες που για πολλοστη φορα γινεσαι κακος και εν τελει ανιδεος;

Δηλαδη μετα απο τοσο καιρο που εχουμε κουβεντιασει μαζι σου,εγω και καποιοι αλλοι,δεν τα ξερουμε αυτα;Η οτι επειδη δεν τα εχουμε,σημαινει οτι δεν ασπαζομαστε αυτο το αποφθεγμα;

Νομιζεις οτι ολοι εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να παρουμε μηχανηματα σαν τα δικα σου;Εδω και ο δικαναλος ο Ρωσος πλησιαζει το δεκαχιλιαρο με το λογισμικο.Για λογικεψου και μην μειωνεις ατομα που ξερεις οτι ειναι γνωστες του αντικειμενου!

Μόνο για ανάγνωση - χρήσιμες απορίες - παρατηρήσεις. Μη το κάνετε κι αυτό παιδική χαρά.
Ευχαριστούμε!

Reaction score
2.803
Βρε Γιάννη άσε το παιδί κι εσύ...
Ακούει τη μουσικουλα του από το κινητό του, μέσω του minix neo u1 με το επαναφορτιζόμενο Bluetooth ηχειακι του και μπορεί εμπεριστατωμένα να εκφέρει την άποψη και γνώση του απλόχερα στο φόρουμ ως γνώστης:sneaky::sneaky: πλέον του τι σημαίνει καλός ήχος!!..
Κοινωνικό έργο κάνει..μην είσαι σκληρός μαζί του!!! :smile:

Ποιος ακούει μουσική από το κινητό του μέσω του minix neo u1;

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Ποιος ακούει μουσική από το κινητό του μέσω του minix neo u1;
Καλησπέρα σας.
Έχω το minix neo u1 και έχω μια απορία.
Το συγκεκριμένο έχει έξοδο spdif και έξοδο ακουστικών.
Δυστυχώς ο προενισχυτης μου δεν έχει spdif εισοδο αλλα μονο rca.
Αναγκάζομαι και συνδέω από έξοδο ακουστικών σε rca είσοδο του προενισχυτη.
Έχω την εντύπωση ότι δεν βγάζει τον καλύτερο ήχο.
Υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ την spdif έξοδο του minix και να το συνδεσω με rca του προενισχυτη;
Υπάρχουν μετατροπείς toslink to rca,όμως είναι σωστός αυτός ο τρόπος και αν ναι ποιον μετατροπέα μου προτεινετε;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Να
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! 8-)
Γαμάτο android box το Minix U1 όπως και τα υπόλοιπα της Minix με τεράστια υποστήριξη στην ιστοσελίδα της και στα forums, το έχω! :D
Συνεχίστε την κουβέντα sorry που διέκοψα. :p
Ναι!, όντως, είναι ότι πρέπει για να οδηγεί ένα προενισχυτη μέσω της εξόδου των ακουστικών!!
:laugh::laugh::laugh::laugh:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός