Ενεργά ηχεία

Μηνύματα
157
Reaction score
119
Το 2007 αγόρασα ένα ζευγάρι Tascam από το ίδιο μαγαζί, μετά από μισή ώρα το ένα σταμάτησε και αφού δεν ήταν ζήτημα καμμένης ασφάλειας επικοινώνησα μαζί τους. Έστειλαν courier να τα παραλάβει και μου έστειλαν νέο ζευγάρι όπως ζήτησα. Παίζουν ακόμα, τα καλύτερα 198€ που έχω ξοδέψει.

*Τα ηχεία που διάλεξες είναι αυτοενισχυόμενα, όχι ενεργά.
Μάλλον θα κάνω το ίδιο. Ίσως ταλαιπωρηθω και λιγότερο με το να τα επιστρέψω και να με αποζημιώσουν. Έψαξα λίγο στο νετ και βρήκα και άλλους που ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν.

Τα αυτοενισχυομενα θα έλεγες κανείς ότι είναι πιο ευπαθή από τα ενεργά; Γενικά ρωτώντας υπάρχει τέτοια εικόνα;
 

Μηνύματα
1.101
Reaction score
596
...Τα αυτοενισχυομενα θα έλεγες κανείς ότι είναι πιο ευπαθή από τα ενεργά; Γενικά ρωτώντας υπάρχει τέτοια εικόνα;
Δεν υπάρχουν κανόνες, μόνο καλές και κακές κατασκευές. Πάντως πολύ μικρά τα ηχεία, ακόμα και για nearfield ακρόαση. Εγώ πήρα τότε τα Tascam για το PC και κυρίως εκεί χρησιμοποιήθηκαν αλλά όποτε δεν έχω άλλα ηχεία ή απλά θέλω να παίξω, μπαίνουν στο κυρίως σύστημα. Θα λεγα να ανέβεις λίγο σε όγκο μεγαφώνου αν σε παίρνει οικονομικά, θα ανέβεις και ποιοτικά έτσι.

Και μιας και το θέμα είναι τα ενεργά, ένα φρέσκο βίντεο που δείχνει ότι δυστυχώς παίρνεις ότι πληρώνεις. Ενεργό ή παθητικό δε λέει τίποτα αν η κατασκευή είναι για το πέος... Υπάρχουν ηχειάρες και στις δύο κατηγορίες.

 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
154.968
Μηνύματα
2.363.651
Members
35.169
Νεότερο μέλος
zisisv
Top