Rodemis
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 363
Κι'ομως,ο Τopaz 10,τ'οδηγει...35 watt στα 8ohm ενισχυτής
να οδηγήσει ηχείο 87db ?
και 300 ευρώ?!![]()
Κι'ομως,ο Τopaz 10,τ'οδηγει...35 watt στα 8ohm ενισχυτής
να οδηγήσει ηχείο 87db ?
και 300 ευρώ?!![]()
Θα αντί προτείνεις τότε κάτι στον φίλο που ρώτησε; και παρακαλώ απόδειξε αυτό που έγραψες.και ο Πάγκαλος έχει μέση δαχτυλίδι λέμε..
μην μπερδεύεστε
ότι θα παίζει το ηχείο θα πάιζει...θα ακούγεται
φυσικά και θα ακούγεται...σαν ακουστικό τηλεφώνου
αλλά θα ακούγεται
όλα ακούγονται μόλις πάρουν ρεύμα....
αλλά να τα οδηγήσει όχι
η φύση δεν επιτρέπει τέτοια
φίλε μου...βρες έναν γιαμαχάκο με τα περισσότερα βατ και πάρεΕίμαι σίγουρος ότι τα οδηγεί και μια χαρά. Συν ότι ο χώρος που θα μπουν είναι μικρός και με πολλές ανακλάσεις όποτε αναλόγως τον ενισχυτή παραπάνω βατ ίσως με δυσκολέψουν (και τους γείτονες )
δεν έχω να αποδείξω τίποταΘα αντί προτείνεις τότε κάτι στον φίλο που ρώτησε; και παρακαλώ απόδειξε αυτό που έγραψες.
το ότι έχει βατ πολλά ένας ενισχυτής δεν σημαίνει ότι θα τα δώσεις όλαΟ πόλεμος των watt?
γι αυτό μίλησα πριν για ''ταμπού στο θέμα ενίσχυσης''Μηπως ομως,στο τελος,εχει ισχυ κ χασει την....πιστοτητα;
Αυτό ισχύει για τους μη ποιοτικούς ενισχυτές όπως είναι οι περισσότεροι av και επίσης για αρκετούς pa επειδή εκεί βασικά μόνο τα wαtt μετράνε.το ότι έχει βατ πολλά ένας ενισχυτής δεν σημαίνει ότι θα τα δώσεις όλα
αλλά ότι θα παίζει άνετα χωρίς ζόρι
αν ήμουν εσύ ...θα έπαιρνα αυτόν![]()
αλλά επειδή είσαι καινούριος και σίγουρα έχεις κάποια ταμπού στο θέμα ενίσχυσης... δεν τόλμησα και είπα για γιαμάχα![]()
λάθοςΑυτό ισχύει για τους μη ποιοτικούς ενισχυτές όπως είναι οι περισσότεροι av και επίσης για αρκετούς pa επειδή εκεί βασικά μόνο τα wαtt μετράνε.
Τοτε εχω....αντιπροταση....γι αυτό μίλησα πριν για ''ταμπού στο θέμα ενίσχυσης''
δεν τίθεται τέτοιο θέμα...αυτά είναι παραμύθια για χαιενδάδες
έχουν καταρριφθεί από τον behringer ep1500 (γοογλαρε πλιζ και δες τι γινόταν στις κοινότητες των χαιενδάδων και σε τι ηχεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ τους έβαζανείδαν χαρά στα σκέλια τους από ένα κουτί των 300 ευρώ
)
koda είχα μια εμπειρία στη ζωή μου όταν ήμουν φοιτητής...ένα sub που με πείραγμα έπαιζε εξαιρετικά σε στο δωμάτιοΤοτε εχω....αντιπροταση....
Κoda 269/233 σε προ/τελικο.
τι εννοείς?Επειδή εσύ daharis666 προφανώς δεν κατάφερες με τα "classic systems" να φτιάξεις καλό ήχο και πήγες στο σιγουράκι των αριθμών (το δικό σου παραμυθάκι) νομίζεις ότι δεν γίνεται;![]()
στον crown αναφέρεσαι?Σίγουρα καλός αλλά για μεγαλύτερους χορους και budget.
Δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου,
ξέρω τι γράφω, δεν έγραψα αυτό.
μου θυμίζεις κάτι παλιούς ηλεκτρονικούς, πολύ γέλιο.
Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια λένε, εσύ προσπάθησες, δεν σου βγήκε και το πήρες αλλιώς (στο hifi).