Ενισχυτής για τα dali zensor 7

Reaction score
375
Χαχα είστε απίστευτοι. Οκ ακούω διαφορετικά, μια χαρά. Είμαι ικανοποιημένος αρκετά αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Υπάρχουν Dali Zensor 14? Χαχα
[DOUBLEPOST=1520377196][/DOUBLEPOST]
Mε λάθος μπύρα τα στρώνεις. Άμα σε περίσσεψαν φράγκα πάρε να πιεις lucifer. Αλλιώς βεργίνα. Μ' αυτήν που πίνεις δεν θα στρωθούν καλά να ξες... :roflmao::drinks:

Καλοάκουστα
Είμαι λάτρης της Βεργινα. Εξαιρετική μπυρα!
[DOUBLEPOST=1520377237][/DOUBLEPOST]
Φερέ τα ηχεία πιο εξω.
Σε παιρνει
Με παίρνει, με παίρνει.. αλλά είμαι 2.5 μέτρα μακριά από τα ηχεία, κάνει να τα φέρω πιο κοντά?
[DOUBLEPOST=1520377370][/DOUBLEPOST]Σας ευχαριστώ όλους, για ακόμη μια φορά, για το ενδιαφέρον παιδιά.

Ειλικρινά, σας ευχαριστώ πολύ!!!
[DOUBLEPOST=1520377806][/DOUBLEPOST]Α και κάτι άλλο... Τόσα σχόλια μετά κι ενισχυτή δεν μου προτείνατε όλοι.
Για να βλέπω προτάσεις...

Ο r-n402d κατά πάσα πιθανότητα θα πάει αναγκαστικά σε άλλο χώρο.

Reaction score
5.360
Καλοακουστα! !! Αντε με το καλο και με νεο ενισχυτη...:)
....αντε και στα δικα μου... αν και δεν με βλεπω μεσα στο 2018....:(

Reaction score
30.455
Το ιδιο μου ακουγετε .Εσενα?
Εμένα μου ακούγεται αστείο!
Αλλά μη μου δίνεις σημασία..είμαι απλά ένας γεροπαράξενος, που δεν μπορεί να εκτιμήσει την καλοσύνη των watts!

Reaction score
375
Το ιδιο μου ακουγετε .Εσενα?
[DOUBLEPOST=1520404148][/DOUBLEPOST]
Πιο εξω και να μην σε κοιτανε ....κατα dali !
Δεν το καταλαβα? Που να κοιτάνε δηλαδή, αριστερά και δεξιά από εμενα? Όντως έτσι λέει η Dali ?

Reaction score
1.064
Εμένα μου ακούγεται αστείο!
Αλλά μη μου δίνεις σημασία..είμαι απλά ένας γεροπαράξενος, που δεν μπορεί να εκτιμήσει την καλοσύνη των watts!
Δεν θα δωσω γιατι εγω πραγματικα δεν βρισκω αστειο καθολου τα λογια καποιου που προσπαθει να περιγραψει καποιες ακουστικες εντυπωσεις για συσκευες ηχου ο οποιος δεν ειναι guru.
Συμφωνω και κατανοω ομως , μεγαλωνοντας πολλα κουσουρια γινονται πιο εντονα , μειωνεται η αντιληψη μας ,χανουμε το χιουμορ μας και αλλα πολλα .

Reaction score
30.455
Δεν θα δωσω γιατι εγω πραγματικα δεν βρισκω αστειο καθολου τα λογια καποιου που προσπαθει να περιγραψει καποιες ακουστικες εντυπωσεις για συσκευες ηχου ο οποιος δεν ειναι guru.
Συμφωνω και κατανοω ομως , μεγαλωνοντας πολλα κουσουρια γινονται πιο εντονα , μειωνεται η αντιληψη μας ,χανουμε το χιουμορ μας και αλλα πολλα .
Προφανώς δεν θεωρώ αστεία τα λόγια σου ή τις εμπειρίες σου, αλλά θεωρώ αστείο όλο αυτό το concept περί καλών και ποιοτικών βατ. Αν αυτό σε προσβάλλει, ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ κάτι το οποίο στηρίζεται σε χαϊεντικους μύθους χωρίς καμιά τεκμηρίωση, μόνο και μόνο για να μη στενοχωρήσω αυτούς που τους πιστεύουν. Και όλα αυτά χωρίς να είμαι guru, κάθε άλλο θα έλεγα, αφού η ασχετοσύνη μου είναι παροιμιώδης. Αλλά το παλεύω φίλε μου. Προσπαθώ να ξεστραβωθω ,διαβάζω σε αυτό το φόρουμ ανθρώπους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και κυρίως προσπαθώ σε ότι αφορά αυτό το ρημαδοχομπι ,να συμπεριλάβω το μυαλό και την λογική.
[DOUBLEPOST=1520432968][/DOUBLEPOST]
Επίσης χάνεται η στύση.
:p
Speak for yourself dear!:D

Reaction score
1.064
Επίσης χάνεται η ακοή, και η στύση.
Επίσης χάνεται η ακοή, και η στύση.
..δεν ξερω για τους βορειους αλλα για τους νοτιους θα συμφωνησω μονο στην ακοη!
Προφανώς δεν θεωρώ αστεία τα λόγια σου ή τις εμπειρίες σου, αλλά θεωρώ αστείο όλο αυτό το concept περί καλών και ποιοτικών βατ. Αν αυτό σε προσβάλλει, ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ κάτι το οποίο στηρίζεται σε χαϊεντικους μύθους χωρίς καμιά τεκμηρίωση, μόνο και μόνο για να μη στενοχωρήσω αυτούς που τους πιστεύουν. Και όλα αυτά χωρίς να είμαι guru, κάθε άλλο θα έλεγα, αφού η ασχετοσύνη μου είναι παροιμιώδης. Αλλά το παλεύω φίλε μου. Προσπαθώ να ξεστραβωθω ,διαβάζω σε αυτό το φόρουμ ανθρώπους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και κυρίως προσπαθώ σε ότι αφορά αυτό το ρημαδοχομπι ,να συμπεριλάβω το μυαλό και την λογική.
Αναφερθηκα σε "ποιοτικα" εντος εισαγωγικων watt με βαση τα γραφομενα αλλων φιλων του φορουμ που εχουν αναφερθει και αναφερονται σε αυτα εδω και καιρο που διαβαζω οσα νηματα μπορω . Δεν τα βαζω ολα σε ενα τσουβαλι οπως κανουν μερικοι .
Δεν πιστευω οτι ειναι χαϊεντικος μύθος καποιος ενισχυτης με τα μισα watt απο εναν αλλον να ειναι και καλυτερος ηχητικα
Δεν το πιστευω διοτι το εχω βιωσει ,το εχω ακουσει και οχι απο τα βιβλια και τα pdf .
Καποιοι συμφωνουν με αυτο και καποιοι οχι .

Reaction score
30.455
Δεν πιστευω οτι ειναι χαϊεντικος μύθος καποιος ενισχυτης με τα μισα watt απο εναν αλλον να ειναι και καλυτερος ηχητικα
Δεν το πιστευω διοτι το εχω βιωσει ,το εχω ακουσει και οχι απο τα βιβλια και τα pdf .
Δεν είναι μύθος πως ένας ενισχυτής μπορεί να αποδίδει σε συγκεκριμένες συνθήκες και σύστημα, καλύτερα από άλλον με μεγαλύτερη ονομαστική ισχύ. Και σίγουρα κάποιος που κατέχει τη γνώση , θα μπορέσει να το αιτιολογήσει χρησιμοποιώντας απόλυτα προσδιορισιμες και μετρήσιμες παραμέτρους. Για μένα το πρώτο καμπανάκι χτυπάει όταν αρκούμαστε απλά στο ότι το "ακούσαμε" η το "άκουσε" ο τάδε που είναι χρόνια στον χώρο, αδιαφορώντας ουσιαστικά να βρούμε το "γιατί". Και το καμπανάκι γίνεται καμπάνα, όταν αβασάνιστα υιοθετούμε τον εντελώς απροσδιόριστο και ατεκμηριωτο όρο "καλά βατ" , για να δικαιολογήσουμε αυτό που ακούσαμε ή νομίζουμε πως ακούσαμε. Γιατί τότε φίλε μου, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος στον κάθε φιδεμπορα που θα προσπαθήσει να μας πείσει πως το τάδε αχόρταγο βαττοφάγο ηχείο θα ματσαρει καταπληκτικά με τον δείνα ολιγόβαττο ενισχυτή που έχει "καλά ρεύματα και ποιοτικά βαττ". Και στην ίδια λογική, θα μας πείσει πως για να ακούσουμε αυτά τα μαγικά βαττ, θα χρειαστούμε το χι ανακόντειο καλώδιο ρευματος και το ψι καλώδιο ηχείων από καθαρό ασήμι! Και πάει λέγοντας ,όπως καταλαβαίνεις..

Reaction score
375
Επειδή κάποιοι
F5F8534D-EC77-4427-982F-D0FA96840FF6.jpeg
μου έκαναν παρατήρηση για την ΕΖΑ (που παρεπιπτόντως ανήκει στην Ζυθοποιία Αταλάντης η οποία εξαγοράζεται κατά 49% από την calsberg), σήμερα είπα να πιω ένα bourbon.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll