- Reaction score
- 5
Οκ, θα το βάλω σε direct απλό που παίζει και το sub και θα το δοκιμάσω να δω.Αυτο σου ειπε και ο Δημητρης απο πανω.... να μη το βαλεις σε pure direct
Οκ, θα το βάλω σε direct απλό που παίζει και το sub και θα το δοκιμάσω να δω.Αυτο σου ειπε και ο Δημητρης απο πανω.... να μη το βαλεις σε pure direct
ναι σίγουρα το ειχα με μικρότερο ηχεία στο παρελθόν. Με τι θα έχω καλύτερο ήχο για μουσική παίρνωντας σαμπ μεγαλύτερο και πεζοντας τον πολυκαναλο σε 2.1 η αγοράζοντας χωριστό καλό στερεοφωνικό ωςτε να πεζουν μόνα τους τα Focal χωρίς σαμπ;Δεν κάνει το sub που έχεις. Θέλεις πολύ μεγαλύτερο για να υποστηρίξει αυτά τα ηχεια
Ευχαριστώ, έχεις να μου προτείνεις κάποιο/α σε λογική τιμή;Sub χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς,τώρα δεν έχεις . Πάρε ένα που να καλύπτει τις ανάγκες σου και το ξανασκέφτεσαι. Θα έχεις σημαντική βελτίωση -εάν το στήσεις σωστά.
Διαμέρισμα προς το παρόν 20 -25 τετραγωνικάΔιαστάσεις χώρου; Μονοκατοικία ή διαμέρισμα;
Μπάσα έχει πολύ καλα χωρίς σαμπ. Πιστεύω καθαρότητα θα ήθελα περισσότερο και πιο γεμάτο ήχο, πιο γλυκό ιςως, ο Pioneer είναι λίγο τσιριχτος πιστεύω στην χροιά του στο δικαναλο.Μπορείς να περιγράψεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον ήχο τους τώρα; Τα μπάσα;
Οκ τα έχω λίγο κοντά τα δυο μπροστά ιςως εκεί έχω ένα λάθος στην στερεοφωνικη εικόνα. Θα το τρέξω πάλι με το σαμπ και θα σας πω τα αποτελέσματα. τι είναι το RT60?Και γιατί τα ρίχνεις στον Pioneer?
Αν ειναι να πιάσουμε τετοια κουβέντα, για βαλε μια φωτό του χώρου, με τα ηχεία, μετρήσεις αποστάσεων και RT60.
Οκ τα έχω λίγο κοντά τα δυο μπροστά ιςως εκεί έχω ένα λάθος στην στερεοφωνικη εικόνα. Θα το τρέξω πάλι με το σαμπ και θα σας πω τα αποτελέσματα. τι είναι το RT60?
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες, θα ξεκινηςω κάνοντας καλύτερο setup και δοκιμάζοντας το 2.1.Κατι ξέρω που σου λέω, εδώ δεν ξέρεις το RT60 και ρίχνεις ευθύνες απο δω κι απο κει
Μην μπαίνεις σε αγοροπωλησίες μηχανημάτων χωρίς την απαραίτητη γνώση.
Πάρε το sub που ειναι απαραίτητο έτσι κι αλλιώς, και υπολόγισε και κατι ακόμα για να έρθει ενας επαγγελματίας σπίτι σου να σου στήσει το σύστημα σωστά, και να κανει τις μετρήσεις που χρειάζονται.
Κάνε Google το RT60
How dare you?τι είναι το RT60?
Αν έχεις την ευελιξία να εφαρμόσεις αυτά που θα σου πει αλλιώς δεν έχει νόημα.Αν μπορεις επισης το να φερεις ενα επαγγελματια για καλιμπραρισμα ειναι must.