Ενισχυτής για Focal 926

Reaction score
5
Δεν κάνει το sub που έχεις. Θέλεις πολύ μεγαλύτερο για να υποστηρίξει αυτά τα ηχεια
ναι σίγουρα το ειχα με μικρότερο ηχεία στο παρελθόν. Με τι θα έχω καλύτερο ήχο για μουσική παίρνωντας σαμπ μεγαλύτερο και πεζοντας τον πολυκαναλο σε 2.1 η αγοράζοντας χωριστό καλό στερεοφωνικό ωςτε να πεζουν μόνα τους τα Focal χωρίς σαμπ;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.064
Sub χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς,τώρα δεν έχεις . Πάρε ένα που να καλύπτει τις ανάγκες σου και το ξανασκέφτεσαι. Θα έχεις σημαντική βελτίωση -εάν το στήσεις σωστά.

Reaction score
5
Sub χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς,τώρα δεν έχεις . Πάρε ένα που να καλύπτει τις ανάγκες σου και το ξανασκέφτεσαι. Θα έχεις σημαντική βελτίωση -εάν το στήσεις σωστά.
Ευχαριστώ, έχεις να μου προτείνεις κάποιο/α σε λογική τιμή;

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.064
Διαστάσεις χώρου; Μονοκατοικία ή διαμέρισμα;

Reaction score
296
Μπορείς να περιγράψεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον ήχο τους τώρα; Τα μπάσα;

Reaction score
5
Μπορείς να περιγράψεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον ήχο τους τώρα; Τα μπάσα;
Μπάσα έχει πολύ καλα χωρίς σαμπ. Πιστεύω καθαρότητα θα ήθελα περισσότερο και πιο γεμάτο ήχο, πιο γλυκό ιςως, ο Pioneer είναι λίγο τσιριχτος πιστεύω στην χροιά του στο δικαναλο.

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.064
Και γιατί τα ρίχνεις στον Pioneer?

Αν ειναι να πιάσουμε τετοια κουβέντα, για βαλε μια φωτό του χώρου, με τα ηχεία, μετρήσεις αποστάσεων και RT60.

Reaction score
5
Και γιατί τα ρίχνεις στον Pioneer?

Αν ειναι να πιάσουμε τετοια κουβέντα, για βαλε μια φωτό του χώρου, με τα ηχεία, μετρήσεις αποστάσεων και RT60.
Οκ τα έχω λίγο κοντά τα δυο μπροστά ιςως εκεί έχω ένα λάθος στην στερεοφωνικη εικόνα. Θα το τρέξω πάλι με το σαμπ και θα σας πω τα αποτελέσματα. τι είναι το RT60?

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.064
Οκ τα έχω λίγο κοντά τα δυο μπροστά ιςως εκεί έχω ένα λάθος στην στερεοφωνικη εικόνα. Θα το τρέξω πάλι με το σαμπ και θα σας πω τα αποτελέσματα. τι είναι το RT60?

Κατι ξέρω που σου λέω, εδώ δεν ξέρεις το RT60 και ρίχνεις ευθύνες απο δω κι απο κει ;)
Μην μπαίνεις σε αγοροπωλησίες μηχανημάτων χωρίς την απαραίτητη γνώση.

Πάρε το sub που ειναι απαραίτητο έτσι κι αλλιώς, και υπολόγισε και κατι ακόμα για να έρθει ενας επαγγελματίας σπίτι σου να σου στήσει το σύστημα σωστά, και να κανει τις μετρήσεις που χρειάζονται.

Κάνε Google το RT60

Reaction score
5
Κατι ξέρω που σου λέω, εδώ δεν ξέρεις το RT60 και ρίχνεις ευθύνες απο δω κι απο κει ;)
Μην μπαίνεις σε αγοροπωλησίες μηχανημάτων χωρίς την απαραίτητη γνώση.

Πάρε το sub που ειναι απαραίτητο έτσι κι αλλιώς, και υπολόγισε και κατι ακόμα για να έρθει ενας επαγγελματίας σπίτι σου να σου στήσει το σύστημα σωστά, και να κανει τις μετρήσεις που χρειάζονται.

Κάνε Google το RT60
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες, θα ξεκινηςω κάνοντας καλύτερο setup και δοκιμάζοντας το 2.1.

Reaction score
571
Απο ότι κατάλαβα θέλεις ένα καλό δικάναλο και σωστά κάνεις.Αφού λοιπόν κάνεις αυτά που σου λένε οι ποιό έμπειροι για βελτίωση του χώρου σου κατ εμέ μήν βάλεις στην εξίσωση το sub.Στις αγγελίες πουλά συμφουρμίτης ενα Hegel H1 στα 900€,ενισχυτής που θα σε ικανοποιήση σε όλα αυτά που ζητάς.

Reaction score
296
Τα ηχεία σου τα ξέρω αρκετά καλά.
Σίγουρα δεν έχουν τσιριχτά πρίμα, αντιθέτως.

Αν αυτό που σε ενοχλεί είναι τα πρίμα και καθαρότητα τότε το σαμπ αν και δεν είναι άσχημη κίνηση δεν θα σου δώσει αυτό που ψάχνεις. αίτια είναι κατά πάσα πιθανότητα ο χώρος, όπως σου έγραψαν, η τοποθέτηση, ο pioneer ή όλα αυτά μαζί. Μια φωτό θα βοηθούσε .

Reaction score
6.225
Το καλο με το σαμπ ειναι οτι θα το εχεις και για το 5.1. Πραγματικα ακομα δεν εχεις ακουσει τπτ απο το πως μπορει να παιξει το home theater που εχεις. Αν μπορεις επισης το να φερεις ενα επαγγελματια για καλιμπραρισμα ειναι must.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.454
Members
38.456
Νεότερο μέλος
Seeyou