Εντυπωσεις και φωτογραφιες απο την εκθεση Hi End 2006

Reaction score
14

η αποστολή του avsite σε λεπτομερή τέστ του Sony "Pearl" VPL-VW50 SXRD projector που μας εντυπωσιασε τόσο με την απόδοση του σε απλό DVD όσο και σε Bluray

Reaction score
14

το Bluray player της SONY ( Blu-ray Disc™ Player BDP-S1) και το DVDplayer (ES DVD Video-SACD-CD PlayerDVP-NS9100ES/B) που πρόβαλλαν στις 130" με τον Ruby & Pearl.

Reaction score
14
κάπως ετσι ήταν όταν το έβαλαν στην πρίζα το ηχείο τύπου "ντουντούκα"!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παρακαλω πολυ, περα απο τις φωτογραφιες θα ηθελα και εντυπωσεις- τι σας αρεσε, τι οχι , καλη/κακη η εκθεση κλπ- ωστε να ενημερωθουν ολα τα μελη τα οποια δεν ειχαν την δυνατοτητα να ειναι παροντα.

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Παρακαλω πολυ, περα απο τις φωτογραφιες θα ηθελα και εντυπωσεις- τι σας αρεσε, τι οχι , καλη/κακη η εκθεση κλπ- ωστε να ενημερωθουν ολα τα μελη τα οποια δεν ειχαν την δυνατοτητα να ειναι παροντα.
πες και ένα ευχαριστώ και για τις φωτογραφίες... και αυτές που βάλαμε αλλά και αυτές που ΔΕΝ! :p :p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις φωτογραφιες, ολα τα παιδια που πραγματικα προσπαθησαν για το καλυτερο.
Εντυπωσεις please?

Reaction score
8.349
Δεν ειχα το χρονο να τα δω και ακουσω ολα με προσοχη,αλλα εμενα μου αρεσαν τα δυο δωματια στον 1ο οροφο με τα ηχεια κολοσσους,Obscure και studio82 αν δεν κανω λαθος,εντυπωσιακη προσπαθεια,καθως και μου αρεσε οτι μια consumer εταιρια οπως η ΣΟΝΥ παιρνει μερος,οπως θα επρεπε να κανουν και αλλοι,μου αρεσε παλι η 70αρα τηλεορασηSONY SXRD στo ισογειο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas