Εντυπωσεις και φωτογραφιες απο την εκθεση Hi End 2006

Reaction score
250
RDoherty said:
Δαμιανός Δημητριάδης said:
η Αυτού Υψηλότης, ο κ. Σουσούριν ... που επέμενε να κρατά τα ρυθμιστικά του προενισχυτή πριν την ώρα έντεκα.
Ο Ρώσος είναι πονηρός
κι αυτά που λέει μην τα τρως
κι από τις έντεκα και μπρος
κυκλοφοράει για γαμπρός.
O Ρώσος δεν είναι πονηρός !

Απλά ξέρει την δουλειά του ! Στα περισσότερα από τα άθλια αυτά δωμάτια

το να διεγείρεις τα προβλήματα του χώρου μέσα από τις αυξημένες εντάσεις

είναι αυτοχειρία !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τότε έπρεπε να πεις... "γάτα"... :lol: :lol: :lol:

- Ο Βασίλης έχει δίκιο. Κάποιοι, ήταν σαν να θέλανε να σε διώξουν. :lol: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Εφυγα στις 21:45 από την έκθεση... Κατέβηκα κατά τις 19:30 στο ισόγειο, μου φάνηκε πως δεν είδα κανέναν, ήρθαν και 2 φίλοι εκείνη την ώρα οπότε ανέλαβα να τους κάνω το tour της έκθεσης.
Κρίμα, αλλά όπως έγραψα κι αλλού, την επόμενη δε θα γλυτώσετε. :lol:

Reaction score
0
Πρώτα απ' όλα: Καλώς σας βρήκα:)

Ο κος Τσαρουχάς έγραψε:

"Στην μουσική, ένα καλό αυτί ΦΥΣΙΚΑ και δεν χρειάζεται να ακούει στα 110-120 dΒ για να καταλάβει τις δυνατότητες του συστήματος τόσο στα δυναμικά όσο και στις χροιές."

Θα έλεγα ότι δεν αφορά το "καλό αυτί" αλλά αφορά την εμπειρία για να "διακρίνεις" ένα καλό σύστημα.
Ένα σωστά στημένο σύστημα, δεν χρειάζεται την ένταση για να "φανεί" μεγάλο..είναι "μεγάλο" από μόνο του και το δείχνει, είτε σε χαμηλές, είτε σε υψηλές εντάσεις!
Αν υπήρχε και κάποιος στοιχειώδης σεβασμός, από τους εκθέτες προς τους....εκθέτες, τότε θα υπήρχε και μία κοινή ένταση στα δωμάτια, τόση ώστε να μην χρειάζεται ο καθένας να παίζει δυνατά, στην προσπάθειά του να "καλύψει" την ένταση του διπλανού δωματίου!!!

Και του χρόνου ακόμα καλύτερα (χωρίς ίχνος ειρωνίας)

Υ.Γ. Χαίρομαι που στην "Ελλαδίτσα" είδαμε εκθέματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, μόνο από περιοδικά ειδικού τύπου στο εξωτερικό, ως φωτογραφίες (ClearAudio, Avante Garde).

Reaction score
3
Καλως όρισες και απο μένα. :)

Φυσικά για να παίξει κάποιο σύστημα σωστά 110 db και πάνω,πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις,που δυστυχώς κατα 90% δεν υπάρχουν πουθενά,πόσο μάλλον στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου που είναι για άλλες Hi Endάδικες καταστάσεις... :lol: :)

Reaction score
3
Φέτος,η έκθεση μου φάνηκε περισσότερο συγκροτημένη και περισσότερο καλοστημένη απο τις άλλες χρονιές.
Ο ήχος στα περισσότερα δωμάτια αξιοπρεπής με σωστές για τον χώρο εντάσεις.
Βέβαια εγώ μαζί με τον Χρήστο,τον έναν απο τους δύο φωτογράφους,τον "νέο",γιατί ο άλλος,ο Videomix είναι ο "επίτιμος",πήγαμε την Παρασκευή και είμαστε μόνοι μας στα περισσότερα δωμάτια.

Τα εντυπωσιακά δωμάτια ήταν σίγουρα τα μεγάλα,τόσο στο ισόγειο,Audiovisual,Sony,Klips όσο και στον 1ον όροφο της Obscure audio,με πρωτοστάτη στο τελευταίο,τον Νίκο Παχή,που έχει παχύνει κιόλας... :lol:

Να υπενθυμήσω ότι υπάρχει ανοικτή πρόσκληση για τα μέλη απο την ανωτέρω εταιρεία,για ακρόαση στους πραγματικά ειδικά διαμορφωμένους χώρους ακρόασης στον Ν.Βουτζά.

Απο το ισόγειο δυστυχώς,μόνο το δωμάτιο της SONY μου άρεσε,μέσα και έξω... :)
Aντε και του χρόνου καλύτερα και στην ημερομηνία που έχουμε συνηθίσει... :)

Reaction score
3.575
Ολα τα μηχανήματα ήταν γενικώς αξιόλογα. Οι περισσότεροι εκθέτες μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήταν πολύ αγχωμένοι. Κάποιοι προσπαθούσαν ακόμα και την τελευταία στιγμή να βελτιώσουν το σύστημά τους καθώς και τον χώρο ακρόασης. Εδώ που τα λέμε και τα δικά μας συστήματα, που τα έχουμε στα σπίτια μας και κάποια χρόνια, ακόμα τα ψάχνουμε και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε. Σε μια μέρα προλαβαίνεις να στήσεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα και μάλιστα σε έναν άγνωστο χώρο ?

Οι ποιο προσεκτικοί εκθέτες κρατούσαν το remote control διαρκώς στα χέρια τους και ρύθμιζαν την μέγιστη στάθμη ακρόασης ανάλογα με το εκάστοτε μουσικό κομμάτι. Με αυτό τον τρόπο το σύστημα δεν ξέφευγε ποτέ από τα όριά του. Πολύ σωστή αυτή η ενέργεια, αν λάβουμε υπ' όψιν μας τους περιορισμούς που έθετε ο δεδομένος και μικρός χώρος ακρόασης.

Κάποιοι εκθέτες έπαιξαν καλύτερα από τους άλλους γιατί απλά έχουν την τύχη να αντιπροσωπεύουν κάποια πολυ σοβαρά μηχανήματα. Οι υπόλοιποι είχαν σαν στόχο να εντυπωσιάσουν με την απόδοση του συστήματος σε σχέση με την τιμη των προϊόντων τους.

Κορυφαίο ήχο, δηλαδή μουσική, άκουσα στα δωμάτια των εταιρειών :

(με τυχαία σειρά)

1. MF Audio ( Αν δεν έχει στον παράδεισο ενισχυτικά της Lamm, δεν θέλω να πάω).

2. Location Sound (Aχ αυτά τα 50άρια τα ATC !!!, αλλά και τα Peak Consult ..)

3. Orpheus Audio ( και τι δεν έχουν να παρουσιάσουν αυτοί οι πρώτοι τυχεροί ...)

4. Stepcom ( Σταθερή αξία τα Hengel ενισχυτικά και οι ψηφιακές πηγές. Αλλά περισσότερο από όλα μετράνε οι ίδιοι άνθρωποι της Stepcom που εκτός του ότι κατάφεραν να φτιάξουν έναν αξιοπρεπέστατο ήχο απάντησαν και σε αρκετές τεχνικές ερωτήσεις μου. Το μόνο κακό εκεί μέσα ήταν το περίπτερο με τα βινυλια μου μου θυμισε λίγο την αγορά στο Μοναστηράκι. Με δυσκολια κατάφερα να ακούσω προσεκτικά το σύστημα λόγω του πλήθους κόσμου που είχε μαζευτεί για να δουν τις νέες κορυφαίες σειρές βινυλίων που έφερε στην Ελλάδα η Stepcom. Επισκέφτηκα 3 φορές το δωμάτιο της Stepcom μέσα σε 2 μέρες για να καταφέρω να ακούσου με την ησυχία μου τα δικά μου CDs.

5. Η εταιρεία του κ. Ησυχόπουλου που εισάγει στην Ελλάδα τα ηχεία White Lumen και τα ενισχυτικά της Ayon. Την Παρασκευ που άκουσα τα Lumen μου άρεσαν πολύ και κόλλησα με τον ήχο τους αλλά και με το σχήμα τους. Η τιμή τους ήταν βέβαια στα 45.000 €, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω εγώ τόσα πολλα χρήματα για ένα ζεύγος ηχείων.

Η έκθεση γενικώς μου άρεσε πολύ. Πήγα την Παρασκευή και το Σάββατο. Το Σάββατο το βράδι αναγκάστηκα να φύγω σχετικά νωρίς λόγω κάποιων άλλων υποχρεώσεων.
Και του χρόνου να ακούσουμε καινούργια πράγματα. Εύχομαι να δούμε και άλλες καθαρές Ελληνικές συμμετοχές. Στην ανάγκη, αν είναι, να βάλουμε και κάτι από την τσέπη μας. Αλλά να παίζουν παιδιά τα μηχανάκια και να μην είναι κουκουρούκου.

Reaction score
118
Καπου σε πήρε το μάτι μου αραχτό και να καφεκουβεντιάζεις για πολύυυυυ ώρα. :shock:

Reaction score
3.575
VIDEOMIX said:
Καπου σε πήρε το μάτι μου αραχτό και να καφεκουβεντιάζεις για πολύυυυυ ώρα. :shock:
Δεν σε πρόσεξα Θάνο μου γιατί παρατηρούσα εκείνο το χλωμό κορίτσι με τα μαύρα μάτια και το μαύρο μαλλί που έπαιζε στο πιάνο. Την φωτογραφία της την ανέβασε κάποια στιγμή ο DreamGR αλλά δεν φαίνεται τόσο χλωμή όσο ήταν στην πραγματικότητα. Στην παρέα μας βλέπεις ήταν μαζεμένοι όλοι οι ωραίοι άντρες του avsite και δεν ήξερε το κορίτσι μας ποιον να πρωτοκοιτάξει.
Κάποια στιγμή μου φάνηκε ότι κοίταξε και μένα αλλά ο Andrew επέμενε ότι κοίταγε αυτόν. Του είπα: "Ναι εσένα κοιτούσε βρε βροντοφώνη" και δεν με ξαναενόχλησε :lol: :lol:

Reaction score
3.575
Νίκος Τσαρουχάς said:
Γιώργη από τον Ορφέα τι σου άρεσε?
Mου άρεσαν κατ΄αρχάς τα ηχεία της HEIL AMT Kithara . Ο ευγενέστατος κύριος που ήταν στο δωμάτιο ήταν ο ίδιος ο σχεδιαστής των ηχείων. Νομίζω ότι είναι Ελβετός.

Επίσης μου άρεσε η απόδοση των ηχείων της Burmester με ένα συγκεκριμένο XRCD που είχα φέρει μαζί μου για ακρόαση . Το ίδιο CD το άκουσα και σε πολλά άλλα συστήματα. Με εντυπωσίασε κατ' αρχάς η καθαρότητά του και ο τρόπος που παρουσίαζε τις μικρολεπτομέρειες της ηχογράφησης. Αν θυμάμαι καλά τα ενισχυτικά πρέπει να ήταν της ΑSR.

Πάντως κάποια ενισχυτικά της A.S.R ήταν ανοιχτά επάνω στον πάγκο και τα χάζεψα για αρκετή ώρα. Εντύπωση μου έκανε η άριστη ποιότητα κατασκευής τους και τα υλικά. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ενα μηχάνημα που ακόμα και ο ποιο φανατικός ντιούης (DIYer) δεν το αγγίζει ούτε μπορεί βέβαια να τα τροποποιήσει.

Reaction score
0
Κάποια στιγμή μου φάνηκε ότι κοίταξε και μένα αλλά ο Andrew επέμενε ότι κοίταγε αυτόν. Του είπα: "Ναι εσένα κοιτούσε βρε βροντοφώνη" και δεν με ξαναενόχλησε Laughing Laughing
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,

Μάλλον κε gkar μιλάτε για την αντιπροσωπεία του κου Ησυχόπουλου, με τα ενισχυτικά της Ayon.

Επίσης, πράγματι, ο κος Martin (Heil) είναι ένας ευγενικός άνθρωπος, συμπαθητική φυσιογνωμία και σε κερδίζει αμέσως με τη γαλήνη που υπάρχει στο πρόσωπό του!

Για όσους πήγαν Κυριακή, εντυπωσιακός ήχος ήταν και στην AudioEvolution, ο αντιπρόσωπος παρουσίασε τα ιταλικά ηχεία Eventus. Αν είχε και το μεγάλο τελικό της Audia και όχι τον 50άρη, τότε ίσως να είχε τον καλύτερο ήχο της έκθεσης! Με το μικρό, σε στιγμές που χρειαζόταν ρεύμα, φαινόταν η αδυναμία οδήγησης...ελπίζω του χρόνου να είναι πιο "σοφός" και να κάνει την έκπληξη στα πλήθη από την 1η στιγμή.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι, στην Ιταλία, αυτές οι δύο εταιρίες "πάνε πακέτο".

Καλό βράδυ.

Reaction score
3.575
κε kastrato , σας ευχαριστώ. Ναι, τα ηχεία White Lumen τα είχε ο κ. Ησυχόπουλος.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μου έμειναν 3 απορίες...

Αγαπητοί Φίλοι,

Επειδή ετοιμάζουμε την σελίδα με την ανταπόκριση από το High End Show, μας ξέφυγαν τα παρακάτω συστήματα:

Αν κάποιο ή κάποια μέλη του AVsite είχε την εμπειρία, ας απαντήσει εδώ ή αν θέλει ας μου στείλει PM. Εκείνο που θέλουμε είναι η περιγραφή των τριών set-ups, τιμές - αν κάποιος ξέρει - και ακουστικές εντυπώσεις. Αναφέρομαι στα 2 συστήματα του Aphrodite's και το σύστημα του Silvernote:

APHRODITE'S VISION (άκουσα καλές κριτικές...)
(2 Sokratous str., Halandri - Athens, tel/fax: +30 210 6777150/6777161)
Room 207:

......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).

Ακουστικές εντυπώσεις?

Room 204:

......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ......... phono stage (€....), ........./........./......... analogue combo (€..../..../....) and ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).

Ακουστικές εντυπώσεις?

SILVERNOTE
(12 Karaoli str., Rethymno - Crete 74100, tel/fax: +30 28310 53917/51036)
Room 208:

......... speakers (€.....) driven by ......... amp(s) (€.....) and ......... line preamp (€....), using ........./......... digital combo (€..../....). Wiring ic/sp.c by ........./......... (€..../....).

Ακουστικές εντυπώσεις?
Περιμένοντας και την περιγραφή των επτά συστημάτων από τον Ορφέα, θα είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε τη σελίδα στα events ( http://aca.gr/event.htm )

Ευχαριστώ (εκ των προτέρων... :lol: :lol: :lol:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas