Εντυπώσεις από συγκριτικό JVC DLA-HD750 vs Optoma HD82 vs Sony VPL-VW80

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.635
Απάντηση: Εντυπώσεις από συγκριτικό JVC DLA-HD750 vs Optoma HD82 vs Sony VPL-VW80

Κώστα, να σε ρωτήξω κάτι ρε φίλε,

σε ποιόν προβολέα είδες ως τώρα σωστά χρώματα?

Reaction score
1
Απάντηση: Εντυπώσεις από συγκριτικό JVC DLA-HD750 vs Optoma HD82 vs Sony VPL-VW80

Kαι για να μην λες οτι δεν σου απαντησα....διαβασε...

Γνωριζεις πολυ καλα οτι δεν χρειαζομαι πατερνακι για να δω εαν χανει μια εικονα σε συγκλιση...
Ομως για να ειμαι 101% σιγουρος εβαλα και πατερνακι...:137:
Ετσι ειδα το ακριβες χασιμο...που και ποσο..

Κώστα, τα έχουμε ξαναπεί, κι εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι ο πάπας της Ρώμης. :137:

Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, ο HD750 (της PSA) έχει ορατά καλύτερη σύγκλιση από τον VPL80 (και πάλι της PSA). Αναφέρομαι πάντα στο πατερνάκι της σύγκλισης του AVSforum.

Επίσης, πάλι κατά την ταπεινή μου άποψη, ο HD750 είναι εμφανώς καλύτερος σε όλα τα πατερνάκια αναφοράς από τον VPL80. Εκτός από το χρωματικό τρίγωνο με τον αισθητήρα του Βάγγου, σε όλα τα υπόλοιπα πατερνάκια ο HD750 υπερτερεί, είτε με μικρές είτε με μεγαλύτερες διαφορές.

Συγκεκριμένα, έχει καλύτερη σύγκλιση, έχει καλύτερη αναλυτικότητα σήματος, αποδίδει πολύ πιστότερα το πατερνάκι του 1:1 pixel mapping, ενώ διαθέτει πολλές κλάσεις ανώτερο αποπλέκτη από αυτόν του VPL80. Όλα αυτά ακόμα και μικρό παιδί τα βλέπει με μια ματιά στα πατερνάκια αναφοράς.

Για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει. :126:

Reaction score
15.548

:111::111:
Έχεις τέτοιο ματι...Κωστάκη;
2 εχω ρε Ζορζ...!!!!.:116:

Οχι ρε...λεμε και καμια σαχλαμαρα...:116:

Reaction score
15.548

Κωστη....για να δεις αυτο που λες,θα πρεπει να ειναι ρυθμιζμενοι οι προβολεις και φυσικα να εχουν τις δυνατοτητες να μπορουν να αποδωσουν σωστα χρωματα.....

Θα ελεγα οτι αρκετοι προβολεις μπορουν να αποδωσουν πολυ καλα μια εικονα.....ομως συνηθως δεν τους εχω δει ρυθμιζμενους...
Απλα εχω δει οτι εχουν τις δυνατοτητες να μπορουν να αποδωσουν καλα.....

Και μην νομιζεις οτι ασχολουμαι με τους προβολεις...
Αυτος που μπορει να σου πει με ακριβεια ποιος και τι,ειναι ο Βαγγος..

Reaction score
15.548

Για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει. :126:
Ξεκολα Πανο.....!!!!!

Ολοι γραφουμε τις αποψεις μας και ειναι σεβαστες.....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.635

εγώ πάντως για να σου πω την αμαρτία μου δεν έχω δει ακόμα τέλειο χρώμα από προβολέα. αλλά για να ξανα-πώ την αμαρτία μου, δεν έχω δει πια και τόσο πολλούς προβολείς....

έχω πάντως την αίσθηση, από τα ελάχιστα που ξέρω-καταλαβαίνω, πως το "τέλειο" χρώμα, ακόμα και μόνο βάση πάτερνς, είναι ουτοπία. δε ξέρω αν μπορεί κανένας προβολέας να τον πιάσει ο κορυφαίος ρυθμιστής και να τον φέρει ακριβώς πάνω στο χρωματικό τρίγωνο, και πόσο "ακριβώς" μπορούν να το έρθουν, ούτε ξέρω αν οι 3 γραμμές των χρωμάτων στο 6500Κ μπορούν να έρθουν τέλεια και να είναι νεκρικές παύλες παράλληλες η μια πάνω στην άλλη. πάντως ακόμα αυτό δε το έχω δει σε καμιά κριτική προβολέων που δίνουν μετρήσεις σε διάφορα sites...

υπ'αυτό και μόνο το πρίσμα, έχω την αίσθηση πως η αντίδρασή σου για το "κακό" χρώμα του τζι-βι-σι μάλλον είναι υπερβολική, ιδίως όταν οι άλλοι δυό ίσως να είναι ακόμα χειρότεροι, τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα σκριν-σοτς.

για το θέμα της κίνησης κανένα σχόλιο, κι εγώ θα το ήθελα, όπως κι όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι. άλλωστε προβολείς δε παίρνουμε για να βλέπουμε φωτογραφίες...
κι εκείνο το άτιμο το κβάντουμ οφ σολάς έχει ένα κάμεραμαν με πάρκινσον ρε παιδί μου, άσε που ο μποντ όλο πετάγεται από τη μια άκρη της οθόνης στην άλλη, ο προβολέας μου σε αυτά έχει κίνηση δίκην ποπ-κορν που κατεβαίνει σκάλες ενώ σκάει... δε προλαβαίνεις καν να το δεις!:135::135::135:

Reaction score
15.548

έχω πάντως την αίσθηση, από τα ελάχιστα που ξέρω-καταλαβαίνω, πως το "τέλειο" χρώμα, ακόμα και μόνο βάση πάτερνς, είναι ουτοπία. δε ξέρω αν μπορεί κανένας προβολέας να τον πιάσει ο κορυφαίος ρυθμιστής και να τον φέρει ακριβώς πάνω στο χρωματικό τρίγωνο, και πόσο "ακριβώς" μπορούν να το έρθουν, ούτε ξέρω αν οι 3 γραμμές των χρωμάτων στο 6500Κ μπορούν να έρθουν τέλεια και να είναι νεκρικές παύλες παράλληλες η μια πάνω στην άλλη. πάντως ακόμα αυτό δε το έχω δει σε καμιά κριτική προβολέων που δίνουν μετρήσεις σε διάφορα sites...

υπ'αυτό και μόνο το πρίσμα, έχω την αίσθηση πως η αντίδρασή σου για το "κακό" χρώμα του τζι-βι-σι μάλλον είναι υπερβολική, ιδίως όταν οι άλλοι δυό ίσως να είναι ακόμα χειρότεροι, τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα σκριν-σοτς.
Kωστη ολα ειναι θεμα ισοροποιας.....

Το χρωματικο τριγωνο ερχετε σε πολλους προβολεις...αν οχι τελεια,πολυ κοντα...παρα πολυ κοντα...
Σε αλλον ποιο ευκολα σε αλλον ποιο δυσκολα....
Αναμεσα σε JVC-SONY καλυτερος ειναι ο SONY

Το RGB σε ολους τους προβολεις ειναι δυσκολο και δεν ερχετε 100% ομως ερχετε αρκετα καλα ωστε να μπορει να αποδωθει η αποχρωση γκρι αρκετα καλα.......

Εαν λοιπον εχουμε εναν προβολεα που πληρη αυτες τις προδιαγραφες δλδ πολυ καλο χρωματικο τριγωνο και πολυ καλο RGB τοτε θα εχουμε μια παρα πολυ καλη απεικονιση και θα δειχνει πολυ κοντα σε αυτο που ειναι γραμμενο.

Ο JVC ειναι μακρια απο αυτες τις προδιαγραφες κατα την αποψη μου...και μην σου φενετε υπερβολικο....
Η αξιολογιση που κανω εγω,ειναι τελειως διαφορετικη απο εσενα η καποιον αλλον που δεν ειναι τοσο μεσα στα πραγματα....

Υπαρχουν καλυτεροι προβολεις σε χρωματικο τριγωνο και rgb..
Και φυσικα δεν ειναι μονο αυτα....υπαρχουν και αλοι παραμετροι που καθοριζουν μια εικονα.....

Reaction score
15.548

εγώ πάντως για να σου πω την αμαρτία μου δεν έχω δει ακόμα τέλειο χρώμα από προβολέα.
Τι ειναι τελειο χρωμα για σενα....:118:
Ξερεις ποιο ειναι το τελειο χρωμα ωστε να το δεις...:118:
Το εχεις δει καπου και δεν το βλεπεις σε προβολεα......:118:

Εγω π.χ. μπορω να σου πω οτι αυτο το κοκκινο(που ειναι ευκολο σαν χρωμα) ειναι σωστο..η πολυ καλο...
δλδ να μπορεις να δεις και την φωτεινοτητα του και τον τονο του...!!!!
Εσυ μπορεις να το κανεις ωστε να ξερεις ποιο ειναι το τελειο χρωμα.........:118:

Reaction score
15.548

εγώ πάντως για να σου πω την αμαρτία μου δεν έχω δει ακόμα τέλειο χρώμα από προβολέα.
Δεν πιστευω να ψαχνεις στον προβολεα να δεις οπως στην φυσικη σου οραση....οπως καποιοι αλλοι...:112::116:

Στον προβολεα προσπαθουμε να βγαλουμε αυτο που ειναι γραμενο στο δισκακι....

Ειναι αλλο το ενα και αλλο το αλλο...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.635

Δεν πιστευω να ψαχνεις στον προβολεα να δεις οπως στην φυσικη σου οραση....οπως καποιοι αλλοι...:112::116:

Στον προβολεα προσπαθουμε να βγαλουμε αυτο που ειναι γραμενο στο δισκακι....

Ειναι αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
όχι φίλε μου, δε ψάχνω για τρέλες..:137:

αλλά πχ τα λεγόμενα σκιν-τόουνς, τα οποία πιστεύω ότι έστω και σε κάποιες ταινίες είναι σωστά, όποτε τα βλέπω δεν μου κάθονται σα "σωστά", ή κοκκινομωβίζουν, ή κιτρινίζουν, ή πρασινίζουν ή κάτι κάνουν...:143:

Reaction score
15.548

όχι φίλε μου, δε ψάχνω για τρέλες..

αλλά πχ τα λεγόμενα σκιν-τόουνς, τα οποία πιστεύω ότι έστω και σε κάποιες ταινίες είναι σωστά, όποτε τα βλέπω δεν μου κάθονται σα "σωστά", ή κοκκινομωβίζουν, ή κιτρινίζουν, ή πρασινίζουν ή κάτι κάνουν...
Mπορει και να μην ειναι σωστα...

Ο εκαστοτε προβολεας Κωστη θελει ρυθμιση...
Ειτε απο εναν σαν τον Βαγγο,ειτε μονος,ειτε καποιος φιλος που γνωριζει 5-10 πραγματα.....

Για να γινει μια καλη ρυθμιση χρειαζετε και καλο μενου....!!!!

Αφου εχεις το καλο μενου,ψαχνεις πως θα κανεις το RGB σου ουδετερο και να φερεις τα 6 χρωματα του τριγωνου οσο γινετε ποιο καλα .....

Εαν γινουν ολα αυτα οσο το δυνατον καλυτερα,τοτε το φαινομενο που λες,θα ειναι πολυ λιγοτερο απο αυτο που εχεις τωρα....

Και μην περιμενουμε και τρελα πραγματα απο προβολεις του 2χιλιαρου.....!!!!!!

Π.Χ.....o SONY 80...οταν τον ειδα προχτες κοντρα με τον JVC επαιζε με μαυρο 13-14 και λευκο 245......
Υπαρχει περιπτωση να παιξει αυτο το μηχανακι...? ΟΧΙ....

Δεν ξερω τι εκαναν με το ρυμαδιαζμενο pc.....το θεμα ειναι οτι ο προβολεας δεν επαιζε....και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν χαλασε και αλλα πραγματα στην συμπεριφορα του sony.....υπαρχει καποιος που να μου πει με σιγουρια οτι σε ολα τα αλλα ηταν ΟΚ..!!!
Δεν νομιζω.....!!!!!

Συμπερασμα......
Εαν δεν ασχοληθεις με το προβολι ωστε να το κανεις ουδετερο δεν προκειται να δεις ποτε κατι ισοροποιμενο.....
Μια θα βλεπεις πρασινα...την αλλη κοκκινα...την αλλη μπλε...
Σαν το τραγουδι με τα καραβακια....το ξερεις ετσι,ειναι παλιο....!!!:116:

Καλη δουλεια-κουραγιο σου ευχομαι.....:116:
αααααα.....δυστυχως απο οτι ειδα,ο SONY δεν εχει επιλογη στο μενου για διρθωση του RGB....κακο αυτο..!!!!

Reaction score
1

Π.Χ.....o SONY 80...οταν τον ειδα προχτες κοντρα με τον JVC επαιζε με μαυρο 13-14 και λευκο 245......
Υπαρχει περιπτωση να παιξει αυτο το μηχανακι...? ΟΧΙ....

Δεν ξερω τι εκαναν με το ρυμαδιαζμενο pc.....το θεμα ειναι οτι ο προβολεας δεν επαιζε....και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν χαλασε και αλλα πραγματα στην συμπεριφορα του sony.....υπαρχει καποιος που να μου πει με σιγουρια οτι σε ολα τα αλλα ηταν ΟΚ..!!!
Δεν νομιζω.....!!!!!

Κώστα, έλεος πια, αναφέρεις κάποια πράγματα για τα HTPC λες και είναι δεδομένα, ενώ δεν έχουν καμία απολύτως βάση. :141: Το ίδιο πράγμα έκανες και όταν υποστήριζες ότι δεν υπάρχουν ασυμπίεστες ματρόσκες, που να μην έχουν δηλαδή καμία απολύτως διαφορά από τα original Blu-ray δισκάκια. :137:

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το HTPC της PSA και τα levels του Sony VPL80. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να πάει στις εσωτερικές ρυθμίσεις της Nvidia στο HTPC και να βάλει το contrast στο 56 από το 50 που είναι default. Με αυτή τη ρύθμιση, ο VPL80 μπορεί να παίξει κανονικά με το λευκό του στο digital 235.

Με ένα HTPC, όλα αυτά είναι παιχνιδάκι και υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να φέρει το σήμα εκεί που πρέπει, ακόμα κι αν ο προβολέας δεν το επιτρέπει με τα δικά του ρυθμιστικά, σε αντίθεση με τα κολοplayers, που συνήθως τα χέρια σου είναι δεμένα και δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα!

Απλώς στο συγκριτικό, δεν υπήρχε πλέον ο χρόνος για να κάτσουμε και να ξαναρυθμίσουμε και τους τρεις προβολείς (HD750, VPL80 και HD82) με τα νέα levels του HTPC, μια και ο HD750 και ο HD82 είχαν ήδη ρυθμιστεί με τα levels του HTPC στις default τιμές. :126:

Έχω ήδη πει στον Σκαφάτο, ότι μόλις ευκαιρήσει ο Βάγγος και έχει και καλή διάθεση, σαν αυτή που είχε την ημέρα πριν το συγκριτικό που ρυθμίζαμε, θα βάλουμε τα νέα levels στο HTPC και θα κάτσουμε και θα ξαναρυθμίσουμε και τους τρεις προβολείς από μηδενική βάση. Αυτό θα είναι και το απόλυτα δίκαιο, μια και ο VPL80 θα παίξει όπως ακριβώς πρέπει, με τα σωστά levels.

Όλα αυτά βεβαίως Κώστα, δεν έχουν καμία σχέση με τις παραμέτρους της εικόνας που περιέγραψα παραπάνω. Δηλαδή είτε παίζει με σωστά levels είτε όχι ο VPL80, δεν πρόκειται να αποκτήσει καλύτερη αναλυτικότητα σήματος, καλύτερη σύγκλιση, να περνάει καλύτερα το πατερνάκι 1:1 pixel mapping ή να αποκτήσει καλύτερο αποπλέκτη! :137:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να πάει στις εσωτερικές ρυθμίσεις της Nvidia στο HTPC και να βάλει το contrast στο 56 από το 50 που είναι default. Με αυτή τη ρύθμιση, ο VPL80 μπορεί να παίξει κανονικά με το λευκό του στο digital 235.
Ναι, αλλα ετσι χαλας τις ρυθμισεις στους υπολοιπους.
Η κανω λαθος Πανο?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.172

Η κανω λαθος Πανο?
Σωστό αυτό που λες.

Αλλά ο Πάνος εξηγεί στον Κώστα τα καλά του HTPC.

Εξάλλου στα σπίτια μας θα έχουμε ένα προβολικό:126:

Τώρα για το μαγαζί δεν ξέρω πως θα το διορθώσει αυτό!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.592

Εξάλλου στα σπίτια μας θα έχουμε ένα προβολικό:126:
Σωστή η παρατήρηση. Το ιδανικό είναι να μη γίνονται τέτοια "τραβήγματα" των levels πάντως και υποπτεύομαι ότι κάποιος τρόπος θα υπάρχει για γίνει αυτό και με τον VW80.

Reaction score
15.548

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το HTPC της PSA και τα levels του Sony VPL80. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να πάει στις εσωτερικές ρυθμίσεις της Nvidia στο HTPC και να βάλει το contrast στο 56 από το 50 που είναι default. Με αυτή τη ρύθμιση, ο VPL80 μπορεί να παίξει κανονικά με το λευκό του στο digital 235.

Με ένα HTPC, όλα αυτά είναι παιχνιδάκι και υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να φέρει το σήμα εκεί που πρέπει, ακόμα κι αν ο προβολέας δεν το επιτρέπει με τα δικά του ρυθμιστικά, σε αντίθεση με τα κολοplayers, που συνήθως τα χέρια σου είναι δεμένα και δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα!

Απλώς στο συγκριτικό, δεν υπήρχε πλέον ο χρόνος για να κάτσουμε και να ξαναρυθμίσουμε και τους τρεις προβολείς (HD750, VPL80 και HD82) με τα νέα levels του HTPC, μια και ο HD750 και ο HD82 είχαν ήδη ρυθμιστεί με τα levels του HTPC στις default τιμές.

Έχω ήδη πει στον Σκαφάτο, ότι μόλις ευκαιρήσει ο Βάγγος και έχει και καλή διάθεση, σαν αυτή που είχε την ημέρα πριν το συγκριτικό που ρυθμίζαμε, θα βάλουμε τα νέα levels στο HTPC και θα κάτσουμε και θα ξαναρυθμίσουμε και τους τρεις προβολείς από μηδενική βάση. Αυτό θα είναι και το απόλυτα δίκαιο, μια και ο VPL80 θα παίξει όπως ακριβώς πρέπει, με τα σωστά levels.

Όλα αυτά βεβαίως Κώστα, δεν έχουν καμία σχέση με τις παραμέτρους της εικόνας που περιέγραψα παραπάνω. Δηλαδή είτε παίζει με σωστά levels είτε όχι ο VPL80, δεν πρόκειται να αποκτήσει καλύτερη αναλυτικότητα σήματος, καλύτερη σύγκλιση, να περνάει καλύτερα το πατερνάκι 1:1 pixel mapping ή να αποκτήσει καλύτερο αποπλέκτη!
Πανο.......

Μολις λοιπον διορθωθει το προβλημα,ξανακοιτα μηπως τυχον αλλαξε και η συμπεριφορα στα πατερνς.......:137:

Η αποψη σου για τις παραμετρους εικονας ειναι σεβαστη,αλλα δυστυχως εχω αλλη οπτικη των πραγματων σε καποιες απο αυτες..

Τωρα....και ασχετα εαν εχεις δικιο η οχι.....
Εκτος απο αυτες τις παραμετρους βλεπεις να ειναι καλυτερος ο jvc καπου αλλου...????

Επισης ολα οσα λεω εχουν βαση.....εκτος και αν σου εχω πει ποτε κατι που να μην ισχυει.....!!!!

Ο Αντριους λοιπον παταγε play και η εικονα κολαγε....
....μια σταματαγε μια ξεκιναγε....:116:
Και αφου ειναι τοσο απλα ολα στο pc.....γιατι δεν το βαλατε στο 56 το κοντραστ και να παιξει ......ετσι και αλλιως δεν θα χαλαγε ο jvc κατα τα λεγομενα σου.....!!!!!θα αφαιρουσατε κοντραστ απο το μενου του jvc και ολα θα ηταν μια χαρα....!!!!

τεσπα......
Εαν εχεις να μου πεις κατι αλλο καλυτερο στον jvc απο αυτα που λες,ριχτο......

Οταν θα ερθει η ωρα,θα σου δειξω γι'αυτα που λες....
Παμε παρακατω λοιπον......εχει κατι καλυτερο ο jvc..?

Στο λεω αυτο,γιατι.....
...απλα θελω να ενημερωθω απο τωρα τι βλεπεις καλυτερο στον jvc για να ξερω ποση δουλεια εχω να κανω μαζι σου.....:137:

Reaction score
15.548

Η κανω λαθος Πανο?
Θα χαλαγαν Αντριους οι αλλοι....
Το θεμα ειναι εαν θα ερχοταν μετα ο jvc...!!!!!

Λογικα,εαν δεν επιρεαζει το κοντραστ του pc κατι αλλο(απιθανο για pc,αλλα ποτε μην λες ..!!!ποτε)τοτε θα εβαζαν παραπανω κοντραστ στο pc και θα αφαιρουσαν λιγο κοντραστ απο τον jvc και optoma(απο το μενου τους)και ολα θα επαιζαν νορμαλ.......

Αλλα ποιος το γνωριζει αυτο..!!!!!????

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Σε CRT! αλλά ντρέπεται να το πεί! :142::142::142:

Reaction score
15.548

Σε CRT! αλλά ντρέπεται να το πεί! :142:
Ναι......

Προσφατα ειδα μια 3d ταινια...με τα ειδικα γυαλια φυσικα......
Οταν τα εβγαζα ηταν σαν να εβλεπα σε CRT....
Το πρωτο που σκεφτηκα,ηταν να το γραψω στο θεμα που εχετε βαλει για τους CRT....:116::116:

Επισης,προσφατα,διαπιστωσα οτι εχουν δικιο αυτοι που αναφερουν τον jvc750 πολυ κοντα σε εικονα CRT...:143:

Επειδη γνωριζω οτι διαθετης εναν sony G80(καλος)και επειδη το εχω δει το εργαλειο να παιζει και τι μπορει να παιξει.....θα σου προτεινα μια οθονη 80"ιντσων ωστε να μπορεις να δεις αξιοπρεπες....
Οι ιντσες που αναφερω ειναι το μαξιμουμ ενος 8ιντσου για μια καλη αποδωση.....

Reaction score
1

Η κανω λαθος Πανο?

Πάει, εσείς θα με τρελλάνετε εντελώς! Στο τέλος πραγματικά θα με κάνετε να πιστέψω ότι... τα ελληνικά μου έχουν σοβαρό πρόβλημα, και ότι μάλλον εγώ φταίω που αδυνατώ να το αντιληφθώ! :137: Γράφω Αντρίκο μου:

Απλώς στο συγκριτικό, δεν υπήρχε πλέον ο χρόνος για να κάτσουμε και να ξαναρυθμίσουμε και τους τρεις προβολείς (HD750, VPL80 και HD82) με τα νέα levels του HTPC, μια και ο HD750 και ο HD82 είχαν ήδη ρυθμιστεί με τα levels του HTPC στις default τιμές. :126:

Νομίζω ότι όποιος και να διαβάσει τη παραπάνω παράγραφο Αντρέα μου, καταλαβαίνει σαφέστατα ότι εννοώ ότι αν βάζαμε το contrast του HTPC στο 56, θα έφτιαχναν τα levels στον Sony και θα χαλούσαν όχι μόνο τα levels στους υπόλοιπους δύο, αλλά οι συνολικές ρυθμίσεις (χρώματος, κλίμακα του γκρίζου κτλ.). Θα έπρεπε λοιπόν οι HD750 και HD82 να ξαναρυθμιστούν από την αρχή. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, εάν είχε προκύψει δύο ή τρεις μέρες πριν από το συγκριτικό, οπότε δεν θα υπήρχε η πίεση του χρόνου.

Οπότε Αντρέα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς κάτι τόσο ξεκάθαρο, αλλά το κυριότερο που με τρελλαίνει κιόλας, είναι η αμέσως επόμενη παράγραφος του προηγούμενου μηνύματός μου:

Αναρωτιέμαι, ξέχασες κιόλας ολόκληρη τη συζήτηση που κάναμε γύρω από αυτό το θέμα;! :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.498
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$