- Reaction score
- 22.982
... και Ρωσία.
... και Ρωσία.
Helljj! I am flying from Athens on Wednesday at 11.00. If the cables are original, buy all 3 power cables. Please send a fotos cables to my email - [email protected] Thank you.
Προφανώς παραλληλίζεις τις πολλές συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια του miles με τις πολλές ερωμένες του Καζανόβα. Λοιπόν ο Καζανόβα ήταν αξιόπιστος να σου πει μια γνώμη για μια γυναίκα, αν ο σκοπός σου ήταν να κάνεις γούστα μαζί της.... Προκύπτει συνειρμικά η ιδέα ότι και ο Giacomo Casanova άξιζε να θεωρηθεί πολύ αξιόπιστος κριτής...γυναικών.![]()
ΑυτοαναφορικόπληκτεΕδώ μέσα με αυτά που γράφατε και συστήνεται (και καλά κάνατε) περιμένεις να βρεις σηκωμένα χέρια σε συστήματα (ηχεία- ενισχυτές - ντάκ) άνω των 25.000 ευρώ! Στην μια παλάμη μετριούνται...![]()
Αυτοί που αναφέρεις, μάλλον θα είναι γραμμένοι σε άλλο σάιτ.......διότι απο χθες βράδυ ορδές χαηεντάδων συνωστίζονται έξω απ τα χαηφάδικα με τα 30Κ ανα χείρας....
Νομιζω οτι το "κολπο" των εκθετων σε αυτες τις εκθεσεις ειναι αλλο.Για να ειμαι ειλικρινης, απο αυτα που διαβασα, δεν εβγαλα ακρη ποια συστηματα σταθηκαν καλύτερα, αποδειξη οτι.... τα αυτια μας και ο εγκεφαλος μας ειναι μοναδικά.....
H αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία στην κρίση του κατόπιν ΄΄εορτής΄΄,δεν εξιλεώνει το ότι ήταν εκ προοιμίου επιρρεπής σε ποικίλα γούστα.Προφανώς παραλληλίζεις τις πολλές συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια του miles με τις πολλές ερωμένες του Καζανόβα. Λοιπόν ο Καζανόβα ήταν αξιόπιστος να σου πει μια γνώμη για μια γυναίκα, αν ο σκοπός σου ήταν να κάνεις γούστα μαζί της.![]()
Κάποιο από τα...παραμύθια των αδελφών Grimm θα βοηθούσε καλύτερα ενάντια στις αϋπνίες εκ των ηχομηχανών Grimm...Θα κανεις αυτο που κανω κι εγω :
Θα λες 100 φορες καθε βραδυ πριν πεσεις για υπνο:
Μου αρεσουν τα Grimm
.....................................
.....................................
Άκου να μη του αρέσουν τα grimm.![]()
Aς ανησυχήσουν όσοι ...΄΄καίγονται΄΄ εύκολα.Βρέ την γκιλοτίνα άναψε φωτιές![]()
Αυτό και αν είναι...βενζινάδικο.ριξε στο κορμι μου σπιρτο να πυρποληθω ................
με 25000 παιρνω 5 τZιπονια MLS και ψαχνω για γυναικα με βενζιναδικο ..
να προλάβουμε τουλάχιστον το παρανάλωμαAς ανησυχήσουν όσοι ...΄΄καίγονται΄΄ εύκολα.![]()
ρε Βλασαρα.....εφτασε ενα ταλληρο το MLS ?ριξε στο κορμι μου σπιρτο να πυρποληθω ................
με 25000 παιρνω 5 τZιπονια MLS και ψαχνω για γυναικα με βενζιναδικο ..
Αφού είναι τελικά αξιόπιστος σημαίνει ότι σε έπεισα και αυτό μου φτάνει.H αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία στην κρίση του (σημ. Καζανόβα)
και μη χειροτεραρε Βλασαρα.....εφτασε ενα ταλληρο το MLS ?![]()
Χμμ, με τα ταξη Α και τα λαμπατα δεν ειχες αναγκη την ενδυση τον χειμωνα....επένδυση τα χαη εντ!!
τουτος στη μεση με την φαγουρα στην γαμπουλα ποίος ειναι?
Nick Arvanitakis Και δεν είχε φαγούρα, κατουριόταν...τουτος στη μεση με την φαγουρα στην γαμπουλα ποίος ειναι?