Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Define συναγωνισμο
Πρόσεξες ελπίζω ότι τοποθέτησα τον όρο εντός εισαγωγικών.
Θα επιθυμούσες τη διευκρίνισή του άνευ ή μετα εισαγωγικών;

D

deleted user 10898

Guest
Πρόσεξες ελπίζω ότι τοποθέτησα τον όρο εντός εισαγωγικών.
Θα επιθυμούσες τη διευκρίνισή του άνευ ή μετα εισαγωγικών;
μονο με εισαγωγικα υπαρχει συναγωνισμος στα συγκεκριμενα...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
VLASSIS-S 261: Μ.Φ> Δηλαδη φετος που δεν εγραψα τιποτα για σενα δεν με αγαπας πια ????????

δεν θυμάμαι να σου είχα δηλώσει ποτέ κάτι τέτοιο…
θυμάσαι τίποτα εσύ;

ή μήπως νοιώθεις εσύ κάτι περισσότερο ;

πάντως, να ξέρεις, βάφλες δεν έχει για πρωινό…

επίσης, δεν μίλησα εγώ για αγάπες και λουλούδια
κάτι άλλο είπα/έγραψα
και έτρεξες

τέλος, το συμβολάκι αυτό: > κλεμμένο. ;)
---------------------------------------------------------

Bhutia 273: …
σ’ ευχαριστώ…
και για την ευχή
αλλά ως του χρόνου είναι πολύς καιρός…

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
μονο με εισαγωγικα υπαρχει συναγωνισμος στα συγκεκριμενα...
Aφού φαίνεται να συμφωνείς,τί ανάγκη έχεις γιά διευκρίνιση;
Οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί επιμένουν ν'αντιστρατεύονται τον ορθολογισμό με γοητευτικό όμως τρόπο.
Πέραν αυτού,ας κρίνει ο ενδιαφερόμενος την απομένουσα γοητεία όταν θ'αναπαραγάγουν και σύγχρονα μουσικά ιδιώματα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Last edited:

Reaction score
140

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Bhutia 273: Και του χρόνου-σε ό,τι αφορά στη δική σου εκθεσιακή παρουσία- με αμιγές πρόγραμμα...ψηφιακών αρχείων υψηλής ανάλυσης.
+ Bhutia 291…

Μ.Φ. 285: αλλά ως του χρόνου είναι πολύς καιρός…

αληθινά κρίμα πού δεν βγαίνεις έξω…
δεν θα περιμέναμε του χρόνου
(χωρίς ειρωνεία)

και επειδή αναφέρθηκε να ορίσεις τον συναγωνισμό
ας μη ξεχνάνε, όσοι ξεχνάνε
ότι η MF Audio έχει κορυφαία αντιπροσωπεύσει και στις δύο σχολές
(Rockport, Horning)
αν δεχθούμε ότι δεν υπάρχει ηχείο παντός καιρού

Όρεξη να έχω -και να είμαστε γεροί- να κατεβαίνω
και (τους) υπόσχομαι πάντα την ίδια έκπληξη
όπως 13 χρόνια τώρα.

και όπως άκουσα (με γυρισμένη την πλάτη/εκτός αν κάνω λάθος) και τον dStam να λέει:
(σε ελεύθερη μετάφραση. πού σημαίνει ίσως όχι κατά λέξη, αλλά όπως θυμάμαι)
"ο Φουάσης, κατά ένα 'μυστήριο τρόπο', πάντα καταφέρνει και εκπλήσσει…"

(τους) αφιερώνω και ένα τραγουδάκι

καλό βράδυ...
και του χρόνου πάλι να έχουμε να λέμε

Reaction score
2.566
και όπως άκουσα (με γυρισμένη την πλάτη / εκτός αν κάνω λάθος) και τον dStam να λέει:
(σε ελεύθερη μετάφραση. πού σημαίνει ίσως όχι κατά λέξη, αλλά όπως θυμάμαι)
"ο Φουάσης, κατά ένα 'μυστήριο τρόπο', πάντα καταφέρνει και εκπλήσσει…"
Με τόσα αν και ίσως, μπορεί να έλεγε με την ίδια πιθανότητα στον φίλο του : "εγώ ρε Θανάση, κατά ένα 'μυστήριο τρόπο' καταφέρνω και δεν τρώω ποτέ κλήση..." :bigboss: :party: ...σε πειράζω, αλλά το παράκανες κι εσύ στα αν...

Last edited:

Reaction score
84
Αν και άργησα λιγάκι οι δικές μου εντυπώσεις. Να ευχαριστήσω τον John Kotsidis και τον Flash για την κάθοδο, ωραίοι άνθρωποι, χάρηκα για την γνωριμία.
Είμαι αρχάριος στο χόμπι, άπειρος ακροατής, με μικρό πορτοφόλι. Ο εφιάλτης δηλαδή κάθε αντιπρόσωπου :)
Φυσικά θα αναφερθώ στα ακούσματα στα συγκεκριμένα δωμάτια που αν μη τι άλλο ήταν παρόμοια για κάθε εκτιθέμενο σύστημα.
-Απογοητεύτηκα απ τα "μεγάλα" BW, τα Focal Scala (;) Utopia και φυσικά από τα Wilson. Άχρωμα τα πρώτα, κόντρα ξούρισμα τα δεύτερα στα πρίμα και αδιάφορα τα τρίτα, παρόλο που μπήκα με δέος στο δωμάτιο και λόγω των ηχείων και λόγω του σετ ενισχυτών της Burmester.
-Τo set Lamm & Horning ήταν το πιο εντυπωσιακό ηχητικά της έκθεσης, όπως και πέρσι.
-Τα ηχεία της Amazon είχαν τον πιο ξεκούραστο ήχο για να ακούς επί μακρόν. Θα μπορούσα άνετα να ζήσω μαζί τους είτε για ακροάσεις εστιάζοντας στη μουσική, είτε για να συντροφεύουν τη μέρα μου στο background.
-Το σετ της Gryphon όπως έγραψε και ο ημίθεος ήταν το πλέον καλόγουστο και λόγω των παραφερναλίων. Συμπληρώνω πως υπήρχαν και καρέκλες σκηνοθέτη της φίρμας. Πολύ ωραίο άκουσμα, πλήρες για το δικό μου γούστο.
-Πιο φροντισμένα δωμάτια ηχητικά σαφέστατα της Athens Pro Audio, με τα Grimm να είναι τα πιο γλαφυρά ιδίως στα στιγμιαία ξεσπάσματα της ορχήστρας. Εγώ ο άμαθος ακροατής ένιωθα τον ήχο να κατακάθεται σιγά σιγά, σαν να ζω τα παραγγέλματα του μαέστρου. Μου έλειψε λιγάκι το χαμηλό, διαπίστωση τόσο δική μου όσο και 2 φίλων που γυρίσαμε μαζί την έκθεση, διασταυρωμένη από άλλους 2 γνωστούς στους διαδρόμους. Τα Lipinski δίπλα πιο απόλυτα, αλλά όπως ειπώθηκε και πιο πριν όχι για ακροάσεις στο σπίτι.
-Πιο επίκαιρο σύστημα του Ορφέα με τα ηχεία System Audio (SA) saxo 30 αν θυμάμαι καλά με ενισχυτή και πηγή της Vincent. Πληρέστατο, τιμιότατο και πολύ μελωδικό. Αν θυμάμαι καλά κόστος όλου του σετ περί τα 1000 ευρώ. Εύγε για την έξυπνη παρουσία. Έδειχνε τα δόντια σε αντιπάλους πολύ, μα πολύ ακριβότερους.
-Τα Vandersteen πολύ ζυγισμένα, με ωραία σκηνή, ισορροπία και ακρίβεια.
- Τα Transmission Line της Geometric Harmony του Νίκου Μπουλαμάτση. Σαφέστατα τα ηχεία με το μεγαλύτερο WAF της έκθεσης. Άποψή μου πως αν έπαιζαν τα micro όπως πέρσι θα έβαζε πάλι τα γυαλιά σε πολλούς.
-Δεν μπορώ να παραλείψω τα Neat Ultimatum XLS που θεωρώ το πληρέστερο ηχείο από όσα άκουσα πάλι με διασταύρωση άποψης από τους φίλους που ακούγαμε μαζί. Χαμηλό πλούσιο, γρήγορο και σφιχτό χωρίς φόρτιση του δωματίου, εντελώς έξω από όσα έχω ακούσει στη μικρή μου πορεία. Ο Νίκος και ο Δημήτρης της Soundgallery κύριοι, ευγενέστατοι, με κέρδισαν πλήρως.
Γεροί να 'μαστε να ακούμε, να βρισκόμαστε και να γηράσκουμε ακροαζόμενοι, μη χάνοντας Hz του χρόνου προϊόντος.
Ευχαριστίες στον Phatt και στον SDr για την παρέα, το καλαμπούρι και την ανταλλαγή απόψεων. Χάρηκα που ο SDr με τα δισκάκια του έδινε χρώμα σε ενδεχομένως τετριμμένες ακροάσεις χιλιοπαιγμένων τραγουδιών.

Reaction score
372
Το πέρασμα μου από την έκθεση ήταν σχετικά σύντομο και δεν είχα τον χρόνο να ακούσω όσο και όπως θα ήθελα, οπότε δεν έχω πλήρη άποψη.
Π.χ. δεν άκουσα καθόλου τα Lamm & Horning που πολλοί αναφέρετε σαν πολύ καλό αποτέλεσμα.

Με παραξενεύει όμως το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκαν τα ηλεκτροστατικά ηχεία της Audio Exclusiv που έπαιζαν με ενισχυτικά της ASR και κάποιο πικάπ (ίσως Gabriel, δεν συγκράτησα) σε ένα από τα δωμάτια του Ορφέα.
Για μένα ήταν από τους καλύτερους ήχους (από αυτούς τουλάχιστον που άκουσα). Ήχος ολοκληρωμένος, ταχύτατος, μουσικός και με ανέλπιστα καλά χαμηλά για ηλεκτροστατικό ηχείο.

Απογοητευτικό αποτέλεσμα στα δωμάτια με τα BW, Focal Scala Utopia και Wilson, ειδικά για τόσο ακριβά σετ. Επίσης τα Lipinski. Είχα ακούσει πολλά γι’ αυτά και κάθισα να τα ακούσω αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα πολύ μέτριο.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πρωτη φορά στα 17 χρονια που γινονται αυτα τα High End Shows που δεν πηγα...
Συγχαρητηρια παντως στους...... τελευταιους των Μοικανών που ακομα επιμενουν χαιεντικά.

Για να ειμαι ειλικρινης, απο αυτα που διαβασα, δεν εβγαλα ακρη ποια συστηματα σταθηκαν καλύτερα, αποδειξη οτι.... τα αυτια μας και ο εγκεφαλος μας ειναι μοναδικά.....

Reaction score
1.844
Ένας αρχάριος και άπειρος, κατά δική του δήλωση:
... Είμαι αρχάριος στο χόμπι, άπειρος ακροατής
...
Απογοητεύτηκα απ τα "μεγάλα" BW, τα Focal Scala Utopia και φυσικά από τα Wilson ...
Και ένας πολύ έμπειρος και γνώστης, κατά δική μου εκτίμηση:
... Απογοητευτικό αποτέλεσμα στα δωμάτια με τα BW, Focal Scala Utopia και Wilson ...
Μάλλον πρέπει να βρεθούν οι δυό τους και να ακούσουν μαζί μουζικές. ;) Δύσκολο, γιατί μένουν σε διαφορετικές πόλεις.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef