Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Reaction score
1.844
... Προκύπτει συνειρμικά η ιδέα ότι και ο Giacomo Casanova άξιζε να θεωρηθεί πολύ αξιόπιστος κριτής...γυναικών.;)
Προφανώς παραλληλίζεις τις πολλές συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια του miles με τις πολλές ερωμένες του Καζανόβα. Λοιπόν ο Καζανόβα ήταν αξιόπιστος να σου πει μια γνώμη για μια γυναίκα, αν ο σκοπός σου ήταν να κάνεις γούστα μαζί της. :)

Reaction score
3.967
Εδώ μέσα με αυτά που γράφατε και συστήνεται (και καλά κάνατε) περιμένεις να βρεις σηκωμένα χέρια σε συστήματα (ηχεία- ενισχυτές - ντάκ) άνω των 25.000 ευρώ! Στην μια παλάμη μετριούνται...:prankster:
Αυτοαναφορικόπληκτε
Adelfe Kill Bill 8-)
Πάλι παρατηρώ με χαρά ότι ματσουνιάζεις στο άσχετο ένα θέμα, προφυλλάσσοντας τα αθώα θύματα απο το να σκάσουν 25 χιλιάρικα για χαη φαη.

Λαμπρά και Χριστιανικά, εύγε, διότι απο χθες βράδυ ορδές χαηεντάδων συνωστίζονται έξω απ τα χαηφάδικα με τα 30Κ ανα χείρας. :p

ΥΓ. Μια παλάμη ως γνωστόν έχει 5 δάκτυλα, άντε πάμε σιγά - σιγά και στις άλλες παλάμες...

Reaction score
8.905
...διότι απο χθες βράδυ ορδές χαηεντάδων συνωστίζονται έξω απ τα χαηφάδικα με τα 30Κ ανα χείρας. :p...
Αυτοί που αναφέρεις, μάλλον θα είναι γραμμένοι σε άλλο σάιτ....:roflmao:

Reaction score
1.685
Για να ειμαι ειλικρινης, απο αυτα που διαβασα, δεν εβγαλα ακρη ποια συστηματα σταθηκαν καλύτερα, αποδειξη οτι.... τα αυτια μας και ο εγκεφαλος μας ειναι μοναδικά.....
Νομιζω οτι το "κολπο" των εκθετων σε αυτες τις εκθεσεις ειναι αλλο.
Τα μηχανηματα παιζουν για να δειχνουν οτι ειναι αληθινα (οτι λειτουργουν). :whistling:
Ο 'πελατης' τα βλεπει, αλλα επειδη ειναι σιγουρος οτι δεν θα ακουσει κατι σωστο στην εκθεση, αποφασιζει να παει στο μαγαζι του αντιπροσωπου να τα ακουσει "σωστα".

Κι εκει σχεδον παντα παιρνει κατι αλλο ... :D

Βεβαια δεν ισχυει αυτο για ολους τους αντιπροσωπους.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Προφανώς παραλληλίζεις τις πολλές συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια του miles με τις πολλές ερωμένες του Καζανόβα. Λοιπόν ο Καζανόβα ήταν αξιόπιστος να σου πει μια γνώμη για μια γυναίκα, αν ο σκοπός σου ήταν να κάνεις γούστα μαζί της. :)
H αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία στην κρίση του κατόπιν ΄΄εορτής΄΄,δεν εξιλεώνει το ότι ήταν εκ προοιμίου επιρρεπής σε ποικίλα γούστα.
Θα κανεις αυτο που κανω κι εγω :
Θα λες 100 φορες καθε βραδυ πριν πεσεις για υπνο:
Μου αρεσουν τα Grimm
.....................................
.....................................
Άκου να μη του αρέσουν τα grimm. :smg:
Κάποιο από τα...παραμύθια των αδελφών Grimm θα βοηθούσε καλύτερα ενάντια στις αϋπνίες εκ των ηχομηχανών Grimm...:lazy:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
ριξε στο κορμι μου σπιρτο να πυρποληθω ................
με 25000 παιρνω 5 τZιπονια MLS και ψαχνω για γυναικα με βενζιναδικο ..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Βρέ την γκιλοτίνα άναψε φωτιές:roflmao:
Aς ανησυχήσουν όσοι ...΄΄καίγονται΄΄ εύκολα.;)
Αυτό και αν είναι...βενζινάδικο.:D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ρε Βλασαρα.....εφτασε ενα ταλληρο το MLS ?:eek::cool:

Reaction score
1.844
H αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία στην κρίση του (σημ. Καζανόβα)
Αφού είναι τελικά αξιόπιστος σημαίνει ότι σε έπεισα και αυτό μου φτάνει. :rolleyes:
Όσο για τον MILES αν θέλει ας σου απαντήσει μόνος του.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef